Despre tineri si amagirile generatiei de azi

Acest articol a fost publicat în CUVANTUL și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Despre tineri si amagirile generatiei de azi

  1. crina zice:

    Doamne apara si pazeste ! zici ca Romania a luat-o la vale spre prapastie, odata cu incendiul de la clubul Colectiv. Oriunde citesti, ca e ziar online, sit, blog, sit ortodox, neortodox sau ortodoxist, pare ca posteaza numai nebuni si scelerati. Articole halucinante si comentarii bezmetice. Ai zice ca e vorba numai de postaci platiti. Dar cand citesti si pe facebook te apuca groaza. Pare ca aceasta grozavie a scos din poporul nostru toate hidrele si umbrele mortii si razbunarii. In toate, mai pe fata sau mai voalat, este vina bisericii ortodoxe. In alte cazuri se incearca orbirea lumii pentru a nu vedea oroarea in care necuratul i-a aruncat pe acei tineri. Pe alte publicatii online se redirectioneaza ura de clasa spre alte tinte false. Siturile si blogurile ortodoxiste au gasit prilej de conspiratii si atac la adresa occidentului. Siturile prooccidentale gasesc prilej de atac la adresa Rusiei. Siturile ateiste si progresiste gasesc prilej de terfelire a credintei.
    Cred ca in ritmul acesta, dupa ce Dumnezeu ne-a dat niste semne ca rabdarea lui a ajuns la final, cred ca urmeaza cat de curand pedepsirea Romaniei. Sa nu fie, Doamne fereste, dar zic si eu asa ca o parte din marinarii cu o buna si fina intuitie .
    Ce vina o avea biserica ortodoxa in legatura cu tragedia, incat sa starneasca atita ura din partea celor care urla si racnesc din toate incheieturile, nu imi pot imagina. Pesemne ca e vorba de ura diavolului pentru ca Dumnezeu l-a dat pe fata in fata oamenilor. Si tipa prin oamenii demonizati pentru greseala pe care insusi el a facut-o atunci cand si-a luat jertfa de suflete in noaptea respectiva. Are totusi atitia adepti care sa-i apere imaginea si sa arunce vina pe biserica . Face totul in aceste zile pentru a deturna atentia.
    Acum ca s-a mai intamplat un incendiu la Constanta tot in weekendul de Halloween si tot intr-un club de subsol, cred ca-i va scoate din minti pe scelerati. Deja observ sute de comentarii care cer ca preotii sa fie arsi de vii, bisericile sa fie arse. O jurnalista nesimtita de la Antena 1 , il dracuie pe patriarhul Daniel cerandu-i sa vina in genunchi sa se roage la moartea unor atei . Doamne, oare ce spectacol grotesc vezi de la Tine de sus in tarisoara asta. Parca am fi iudeii care cereau rastignirea Mantuitorului si adularea lui Baraba. Atit de jalnici am ajuns.
    Oameni nebuni care cer stoparea platii spre biserici, de parca are biserica vreo legatura cu faptul ca niste tineri turbati slaveau numele necuratului intr-un club.
    Si peste toate, de parca n-ar fi fost de ajuns, se baga in seama si puscariasul Vasile Vieru cu o fumigena inca si mai mare menita cu adevarat sa departeze tineretul de la cugetarea acestor lucruri in lumina adevarului crestin orthodox .
    Zice acest imputit ordinar ca totul ”pare” sa fie premeditat . De unde din alta parte decat din Israel ! ca ceea ce s-a intamplat ar fi avut legatura cu nu stiu ce sarbatoare a evreilor care cere sacrificii si iata ca au decis sa-si ia jertfele din Romania in exact noaptea cu pricina. La o adica, tinerii fara creier din club care topaiau si invocau numele satanei , nu are nici o importanta pentru el. La acest porc puscarias nu are importanta factorul puterea ingaduita a necuratului sau marea putere a lui Dumnezeu. Nu, la el evreii sunt de vina. Si ca o ”confirmare” a faptului ca a fost mana evreilor la mijloc, aduce ca argument impreuna cu ceata de diavoli de pe blogul sau, faptul ca iata, de ce Israelul s-a oferit acum sa ajute familiile indurerate ??
    Sa ma ierte Dumnezeu ca spun asa ceva, dar aceasta lichea al carei loc este in gaurile sobolanilor, ar fi in stare sa spuna ca si maica-sa o fi fost aranjata tot de evrei.
    Parem o tara de nebuni , Doamne ai mila de noi si mai ingaduie-ne.
    (crina – marinarita)
    .

  2. crina zice:

    Pentru lamuriri. Foarte mare atentie la ce se scrie in aceste zile atit de catre mass media anticrestina cat si de blogurile asa zis ortodoxe conduse tot de anticrestini. Si acestia din urma fac jocul dusmanilor bisericii rozand pe interior asa cum soarecii rod .
    Ati vazut cum fara absolut nici o legatura , media a scos biserica vinovata de faptele satanei si adoratorilor lui. Pentru ca lumea sa nu vada realitatile demonice petrecute acolo si sa vina spre biserica. Ei bine acum apare un alt tip de stiri : conspiratia , cineva a provocat tragedia , evreii au facut sacrificii. Acelasi scop manipulativ-diavolesc de a indeparta oamenii de adevar si a-I duce spre cai inchipuite. Cel mai mult se tem ca acum dupa ce diavolul si-a luat jertfele sale , in persoana sarmanilor decedati adulatori ai lucrurilor potrivnice bisericii , ca lumea sa nu vada puterea si actiunea nefasta a satanei , a necredintei oamenilor si ai hulelor la adresa lui Dumnezeu. Ca si cand ar spune ca evreii au pus la cale tragedia. In schimb tinerii erau ok , muzica era ok , atmosfera la fel deci nu exista pacat si puterea demonica in ceea ce au facut ei. Practic acesti ordinari nu-I lasa pe tineri sa se opreasca din adularea raului : daca avem de-a face cu un act de terorism , atunci nu e nimic rau in ce am facut noi deci sa continuam.

Lasă un comentariu