Ereziile Papei de la Roma

Un om care este acolo pentru a descoperi multe “secrete” ale vechii Biserici Catolice este Papa Francisc. Unele dintre convingerile care există în cadrul bisericii sunt acum puse deoparte de către Papa, care a fost recent numit Omul Anului de către Time Magazine. În ultimele revelațiile, Papa Francis a declarat:

“Cu umilință, căutare interioara și meditare a rugăciunii, am castigat o nouă înțelegere a anumitor dogme. Biserica nu mai crede în iad, unde oamenii suferă. Această doctrină este incompatibilă cu iubirea infinită a lui Dumnezeu. Dumnezeu nu este un judecător, ci un prieten și un iubitor al umanității. Dumnezeu nu caută să condamne, ci numai să îmbrățișeze. Ca povestea lui Adam și Eva, vedem iadul ca o figura de stil. Iadul este doar o metaforă pentru sufletul izolat, care, la fel ca toate sufletele va fi în cele din urmă unit în dragoste cu Dumnezeu.”

Într-un discurs socant care rezoneaza in jurul lumii, Papa Francis a declarat: “Toate religiile sunt adevărate, pentru că ele sunt adevărate în inimile tuturor celor care cred în ele. Ce alt tip de adevăr este acolo? În trecut, biserica a fost dura cu ceea ce considera greșit din punct de vedere moral sau păcătos. Astăzi, nu suntem judecători. Ca un tată iubitor, noi nu condamnăm copiii noștri. Biserica noastra este suficient de mare pentru heterosexuali și homosexuali, pentru cei pro sau contra avortului! Pentru conservatori și liberali, comuniștii sunt bineveniti și chiar sunt uniti cu noi. Noi toti iubim si adoram acelasi Dumnezeu!

Pe parcursul ultimelor șase luni, cardinalii, episcopii catolici și teologii au dezbătut la Vatican, viitorul Bisericii și să redefinească doctrinele si dogmele catolice. Al treilea Sinod de la Vatican II, este cel mai mare și cel mai important, după Sinodul de la Vatican II care a fost încheiat în 1962. Papa Francis a numit noul consiliu “finalizarea Sinodului de la Vatican II.” Al treilea Sinod de la Vatican II a fost încheiat:

“Catolicismul este acum o “religie modernă și rezonabila”, care a suferit schimbări evolutive. Este timpul să renuntam la intoleranta. Trebuie să recunoaștem căadevărul religios evoluează și este in continua schimbare. Adevărul nu este absolut sau sculptat în piatră. Chiar și ateii recunosc divinitatea. Cu acte de dragosteși caritate chiar si ateul il recunoaște pe Dumnezeu și isi salveaza sufletul, devenind un participant activ în răscumpărarea omenirii.”

O declarație din discursul Papei a dus tradiționaliștii într-un acces de confuzie și isterie: “Dumnezeu se schimbă și evoluează ca si noi înșine; Dumnezeu trăiește în noi și în inimile noastre. Când raspandim dragoste și bunătate în lume, atingem divinitatea noastra si o recunoastem. Biblia este o carte sfanta foarte frumoasa, dar, ca toate lucrările mari antice, unele pasaje sunt invechite.Unii le arata ca intolerante si critice. Este timpul sa vedem aceste versete ca ulterioare interpolari, spre deosebire de mesajul de iubire și de adevăr care este expus diferit in Scriptură. În conformitate cu noua noastra interpretare, vom începe să hirotonim femei Cardinali, episcopi și preoți. În viitor, sper că vom avea un papă de sex feminin. Ca niciunei femei sa nu i se inchida usile, ele sunt deschise pentru toti oamneni! ” Unii cardinali ai Bisericii catolice s-au aratat contrariati recentelor declaratii ale Papei.

SURSA

http://www.marturieathonita.ro/dintre-ereziile-papei-de-la-roma-biserica-nu-mai-crede-in-iad

Acest articol a fost publicat în CRIZA și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ereziile Papei de la Roma

 1. Cand Europa este invadata agresiv de catre musulmani si au de gand sa se stabileasca pe veci aici, noi, din orgoliu si fariseism in loc sa fim uniti, toti crestinii, ne apucam de barba celuilalt sa-l jignim,sa-l judecam, adica sa ne facem pacate !!!
  Penibil, rusinos, jenant !Nu am citit din partea catolicilor atatea comentarii acide si urate la adresa ortodocsilor.In schimb, daca doar pronunti ” catolic” , ortodocsii sar in sus !Pacat, eu tot sper sa fim uniti, sa sarbatorim impreuna nasterea,moartea,invierea,inaltarea Domnului Isus Hristos,indiferent de numele religiei. Sa fin uniti in iubire, credinta si bunatate in numele Domnului nostru care ne iubeste neconditionat.Noi intre noi nu ne putem iubi doar pentru ca suntem crestini.Musulmanii sunt uniti, se iubesc, se ajuta !
  Poate ar fi cazul sa reganditi patima aceasta nefondata impotriva catolicilor, sa va ganditi cum sa facem sa fim UNITI in Hristos !
  Dumnezeu sa va ajute !
  P.S. Sunt ortodoxa, dar sunt un om onest ( ma straduiesc sa fiu ).

  • gerica64 zice:

   Credinta crestin ortodoxa este singura care nu a schimbat nimic din dogmele stabilite de cele 7 sfinte Sinoade din istoria crestinismului.Catolicismul prin papi a schimbat dogmele au adaugat Purgatoriul au schimbat Crezul crestin ei cred ca Duhul Sfant de la Tatal si de la Fiul purcede care nu este adevarat.Nimeni nu are nimic cu romano-catolici insa avem cu cei ce ii pastoresc gresit mai ales Papa.Putem sa ne unim cu ei daca renunta la erezii pentru ca credinta stramba duce la iad.Se urmareste avand ca varf de lance pe Papa Francisc care este din ordinul iezuitilor unirea religiilor intr-una Universala.E bine sa mai cititi si sa va informati chiar aici pe blog despre ecumenism si Taina Faradelegii despre Profetul mincinos si despre inscaunarea Antihristului intr-o lume cu un singur guvern o singura armata un singur conducator o singura religie unita.Daca nu va schimbati mentalitatea veti fi victima a antihristului care va veni si care tocmai oameni ca tine isi doreste care pun mai presus umanismul si o unire paguboasa decat credinta dreapta.Invazia de pagani este facuta de catre elita francmasonica tocmai pentru asta sa faca un ghiveci de religii ca sa vina papa sa le uneasca pentru antihrist.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s