Rusia se pregătește de razboi

Pravda: Rusia pregătește o surpriză NUCLEARĂ pentru NATO

Ziarul rus Pravda, apropiat Kremlinului, publică un articol intitulat „Rusia pregătește o surpriză nucleară pentru NATO”, citând un raport din 1 septembrie al Departamentului de Stat american. Documentul atrage atentia că Rusia și Statele Unite au ajuns la paritate în ceea ce privește focoasele nucleare desfășurate.

Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii

Conform articolului, care nu conține amenințări explicite la adresa NATO sau a Statelor Unite, arsenalul nuclear al Rusiei este în creștere și l-a egalat pe cel american.

Lucrurile stau astfel: forțele nucleare strategice ale Rusiei sunt chiar mai avansate în comparație cu cele ale Statelor Unite, de vreme ce există o paritate a numărului de focoase nucleare în condițiile unui număr sensibil mai mic de arme purtătoare. Această diferență dintre Rusia și Statele Unite nu poate decât sa creasca în viitor, având in vedere că oficialii ruși din domeniul securității au promis să doteze forțele nucleare strategice cu o nouă generație de rachete, scrie Pravda.

Într-un raport din septembrie, Biroul Statelor Unite pentru Controlul Armelor confirmă afirmațiile ziarului rus.

Această creștere a arsenalului nuclear rusesc sfidează noul tratat START, asupra căruia Moscova și Washington s-au înțeles în 2011. Potrivit acestui tratat, fiecare dintre cele două părți trebuie să se limiteze la 700 de rachete balistice intercontinentale desfășurate, rachete balistice lansate de pe submarine și de de bombardiere grele, cu un total de 1550 de focoase nucleare amplasate pe aceste platforme, scrie Business Insider

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Rusia se pregătește de razboi

  1. donu zice:

    Tratate se tot incheie dar nimeni nu le respecta pt. ca impreuna lucreaza din greu pt. stapinul acestei lumi care este satana. Profetia se implineste vazind cu ochii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s