Medicamente fabricate pentru reducerea populatiei

 

   Iata si ce aflam din articolul Chimistul Shane Ellison relatează adevărul despre fabricarea medicamentelor:

“Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populaţia.

Sunt chimist. Îmi place abordarea ştiinţifică. Când am lucrat în industria farmaceutică – acolo m-am ciocnit cu respingerea completă a ştiinţei. În aceste companii farmaceutice , în interviuri de angajare, nu ezitau să spună următoarele:

“Tineţi minte că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm”.

Deci este un model de business care se bazează pe ideea de a oferi oamenilor medicamente toată viaţa. Ce este de făcut când se termină simptomele? Următorul nivel de publicitate a medicamentelor – a inventa maladii.

Dacă nu există simptome, atunci se termină clientela pentru vânzări şi rămâne doar să se inventeze alte maladii. Cu preparate psihiatrice puteţi inventa maladii fără sfârşit. Exista trei cuvinte de care se teme un psihiatru. Trei cuvinte: “Dovediţi acest lucru”.

Şi dacă medicul nu poate dovedi, iar el nu poate dovedi în nouă cazuri din zece, nu administraţi medicamentul. Acest lucru oferă pacientului puterea de a lua o decizie.

Fiind chimist, eram surprins – se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide, acest lucru se depistează în toate laboratoarele, medicamentele sunt periculoase, ineficiente, provocând aceleaşi efecte pentru care ele sunt concepute. Cum reuşesc companiile farmaceutice să le vândă? Cum le vând?

Companiile farmaceutice au departamente de marketing, giganţii farmaceutici au cele mai bune departamente de marketing din lume. Pur şi simplu, geniale. Trebuie doar să plătiţi profesioniştii – medicii, savanţii, psihiatrii – pentru rapoarte care indică că studiul a avut rezultate pozitive. Le plătiţi, cumpăraţi ştiinţa.

Cel puţin 125 de mii de persoane în fiecare an mor din cauza medicamentelor prescrise de medici, s-ar crede că ar trebui să se cheltuiască mai mulţi bani pentru cercetare, pentru a reduce rata mortalităţii. Nu! Companiile farmaceutice continuă să dezvolte marketing. Publicitate, publicitate, publicitate. Să hipnotizeze oamenii.

Ii hipnotizaţi şi ii obişnuiţi cu medicamente, ii îndreptaţi la psihiatri, încât oamenii să înghită în linişte Cymbalta sau Prozac sau orice altceva pe care le vor oferi, indiferent de numele preparatului. Veţi primi o industrie de miliarde de dolari, care face o mulţime de oameni bolnavi şi care prosperă în urma acestui lucru.”

 

Acest articol a fost publicat în ATENTIE! și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Medicamente fabricate pentru reducerea populatiei

  1. doru zice:

    Ca să ştii cum poţi ajuta un om bolnav să nu mai sufere sau să sufere mai puţin, trebuie să înveţi multă, multă ştiinţă medicală , să dobândeşti ani de experienţă în tratarea bolnavilor, sub îndrumarea unui maestru în medicină. Doctorii tratează cu ce au învăţat iar Dumnezeu reda sănătatea, când este voia Lui.
    Industria farmaceutică este în primul rând o sursă de profit gros şi consistent pentru cei implicaţi în ea. De aceea este din ce in ce mai greu şi pentru medicii practicieni să discearnă minciunile marketingului industriei farmaceutice de adevărul ştiinţific asupra unui nou medicament. Dacă studiile prezentate sunt manipulate şi mincinoase, cine il poate feri pe medic de riscul administrării unor substanţe inutile sau chiar periculoase? Vă spun din experienţa proprie : nimeni . Când eşti bolnav dar şi medic, iei ce medicament ai verificat in ani de experienţă, că nu a avut reacţii adverse frecvente la pacienţii cu aceeaşi problemă.. Şi, culmea este că tocmai tu , medicul , te nimereşti să aparţii acelui 1% dintre persoanele care fac o reacţie adversă serioasă !
    Şi totuşi, trebuie să faci ceva, ştiind ce urmări nefaste poate avea amânarea unei intervenţii prompte terapeutice, în boala pe care o ai. Nu-i simplu, nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s