Teroristul Nelson Mandela – omul Illuminatilor

Teroristul Nelson Mandela – omul Iluminatilor pus de acestia in Africa de Sud pentru a pune mana pe bogatiile Africii de sud! Nelson Mandela a refuzat cu vehementa sa opreasca atacurile teroriste spunand ca “sint calea pentru libertate”! Marii Bancheri, Evrei Khazari, Internationali au pus mana pe Africa de Sud, iar oamenii traiesc si mai rau!

La data de 5 Decembrie 2013, Nelson Mandela, a incetat din viata, la varsta de 95 de ani datorita mai multor complicatii ale bolilor de care suferea, pentru ca, cat sa te mai suporte si Pamantul acesta. Terorismul nu mai este terorism atunci cand in spatele acestor acte de distrugere se afla insasi marii bancheri internationali de origine evreiasca, adica khazari. De pe site-ul henrymakow.com[1] aflam ca intre ani 1961 si 1990, Congresul National African, sponsorizat de catre Iluminati a dus o lupta terorista impotriva Guvernului African care sustinea apartheid-ul.

Presa internationala condusa de mafia evreiasca eticheta acest terorism “lupta poporului negru”, insa daca palestienienii ar fi facut asa impotriva ocupatiei israeliene, acestia ar fi fost evident “teroristi”. Bine ca Israelul a fost gasit la data de 25 Noiembrie 2013, vinovat pentru crime de razboi si crime impotriva umanitatii. La inceput obiectivele teroristilor platiti de iluminati au fost retelele de infrastructura, dupa care au trecut la masacrarea civililor. Oamenii nu vor sa inteleaga si unora le vine greu sa creada ca toate violentele din Africa au fost promovate si alimentate de catre marii bancheri internationali.

Un evreu khazar in spatele atacurilor teroriste

Situatia din Africa de Sud era precara deoarece intre 1960 si 1970, nu exista saptamana fara vreun atac terorist. In 1961, Nelson Mandela sprijinit de evreul talmudist, Joe Slovo, a creat Congresul National African cunoscut pe scurt ca MK. In 1963, Nelson Mandela a ajuns in inchisoare fiind capturat intr-un raid facut la cartierul general al Congresului National Africa (MK), la o ferma in apropierea Johannesburg-ului. Nelson Mandela poza in acel moment “intr-un fermier”, insa acea ferma a fost cumparata de un alt evreu khazar si talmudist, Arthur Goldreich, un important pion in cadrul comunismului.

Guvernul African vrea sa-l elibereze pe Mandela doar daca denunta terorismul! Mandela insa refuza, dar acesta primeste Premiul Nobel “pentru pace”!

Dupa 22 de ani de inchisoare pentru sustinerea actelor de terorism, Nelson Mandela, primeste in anul 1985, o oferta prin care sa fie eliberat doar daca va denunta terorismul si va lupta impotriva sa. Nelson Mandela, ca si “om al pacii” refuza. In 1990, dupa 27 de ani, de detentie, acesta a fost eliberat, dar a promis in fata MK, ca va continua sa faca ravagii continuand astfel atacurile teroriste impotriva Guvernului African, care nu dorea sa coopereze cu Imperialistii Americani pentru a trece la “democratie”. Nu a mai fost necesare actele de terorism deoarece mafia evreiasca a reusit sa penetreze scutul Guvernului African care tinea piept cu vitejie imperialismului american. Guvernul African prin tradatorii din el, a fost gata sa negocieze un transfer de putere, spre puterea “democratica”.

In 1994, Nelson Mandela si evreul khazar, F.W. de Klerk, au primit Premiul Nobel “pentru pace” fiind salutati totodata de catre ticaloasa Regina Elisabeta a II-a pentru ce au reusit sa faca.

Nelson Mandela un spion britanic – dezvaluirea unui expert in servicii secrete!

Stephen Dorril, un expert in serviciile secrete, a scris intr-o carte numita “MI6: 50 de operaţiuni speciale”[2] despre Nelson Mandela ca este un spion al MI6. Intr-un articol din 23 Martie 2000 publicat pe site-ul britanic de stiri (al Iluminatilor) theguardian.com[3] vedem cum Nelson Mandela, care era atunci in calitate de “fost presedinte al Africii de Sud”, a reactionat cu vehementa cand a auzit ca a fost facut spion MI6. Daca nu esti spion, terorist tot esti!

Stephen Dorril, a primit multe “suturi in fund”, dupa acuzatiile facute in cartea din partea Guvernului Masonic Britanic, ceea ce inseamna c-a spus un adevar deranjant. Nelson Mandela cu fata sa care sa te faca sa versi o lacrima spunea:

“N-am vizitat niciodata vreun centru al niciunui serviciu de informatii”

Stephen Dorril, nu e un neicanimeni ci este un lector al Universitatii din Huddersfield, fiind si asa intampinat cu multe negari violente din partea celor din Guvernul Masonic. Haideti sa vedeti care au fost replicile Guvernului condus de mafia evreiasca:

“Acuzatii false si nefondate au fost lansate impotriva lui Nelson Mandela in mass-media britanica si provin de la fortele de drepta avand ca scop patarea imaginii lui Nelson Mandela.”

El si-a patat imaginea cand i s-a propus sa opreasca atacurile teroriste, ba chiar i s-a spus ca va fi scos din puscarie daca va face asta DAR A REFUZAT. De atunci imaginea sa e imbibata cu pete de sange.

Guvernul evreiesc britanic continua cu replica, iar replica asta e senzationala:

“Acuzatiile sint nefondate si sint motivate de o dificultate de a accepta ca alte persoane pot juca un rol important in afacerile mondiale.”

Bine zis, aceasta fraza, care de fapt e o replica psihologica cu subinteles din care reiese faptul ca “ce se baga acest Stephen Dorril in afacerile noastre?!”.

Guvernul Britanic a mai spus:

“Unii cum ar fi cei care fac acuzatiile (n.red. Stephen Dorril) nu-si dau seama ca epoca coloniala a trecut si nu trebuie sa se mai intoarca.”

Acum este epoca globalizarii acerbe prin acapararea a tot ce exista de bancherii internationali evrei. Dar cum ar explica acest guvern britanic penibil faptul ca cei din Africa de Sud traiesc mai rau decat traiau in timpul apartheid-ului? Ei nu vor putea sa explice, ci doar sa invoce intr-un mod penibil si absurd “democratia”.

Desi Guvernul Britanic, din anii 2000 al lui Tony Blair, un satanist notoriu, a negat cu vehementa spusele lui Stephen Dorril, vine o alta voce care sa confirme faptul ca Dorril a avut dreptate. Nu mai este secret faptul ca dupa eliberarea lui Nelson Mandela din inchisoare, in 1991, serviciile secrete britanice al iluminatilor au dat “putin” ajutor Congresului National African. Doar putin ajutor, sa nu credeti in vreo conspiratie!

Lordul  Renwick, fost ambasador britanic la Pretona a confirmat ca, chiar el a cerut expertilor de informatii britanici pentru a instrui garzi de corp pentru Nelson Mandela si consiliere pe probleme de securitate pentru el. Pai daca este un om “bun”, de ce ii este teama? Cumva ii era teama de razbunarea celor care au avut victime in atacurile teroriste puse de el?! Se pare ca da…

Lordul  Renwick, a facut o declaratie care spulbera si contrazice tot ce au spus mai sus cei din Guvernul Britanic:

“Serviciul de informatii a fost implicat in toate aceste activitati pentru care domnul Mandela a fost foarte recunoscator.”

Congresul National African condus de doi evrei khazari comunisti care erau creierele teroristilor!

Spuneam mai sus in argumentatie ca acest Congres era condus de catre evrei khazari. Unul dintre ei este Albie Sachs, “un intelectual de frunte” asa cum il considerau cei de la London Sunday Times , 29 august 1993, dar in acelasi timp si talmudist de meserie care a aplicat aceleasi principii in timpul guvernarii sale, exact principiile din Talmud.

Al doilea evreu khazar, a fost Yossel Mashel Slovo, care s-a nascut in Lituania, a invatat de copil limba yiddish si a studiat Talmudul, iar daca a studiat Talmudul a aplicat exact aceleasi principii goymice, pe care Talmudul (Tanakh-ul oral) ii invata pe evrei sa le aplice ne-evreilor. In 1961, el s-a alaturat aripii MK si a avut grija sa coordoneze toate actiunile teroriste la fel ca si  Albie Sachs. El a fost numit secretar general al Partidului Comunist din Africa de Sud in anul 1986.

Slovo ca si Sachs, au fost creierele atacurilor teroriste care au cutremurat Africa de Sud, asta pana la schimbarea puterii si trecerea ei in mainile bancherilor internationali. Slovo, era un comunist bolsevic, acesta calatorind de mai multe ori in Uniunea Sovietica fiind medaliat. Slovo era un comunist dedicat, un marxist-lininist, ca de altfel toti cei din elita mafiei evreilor khazari, care inca isi permit sa se creada “a fi semiti”. Slovo a fost cel care a elaborat un atac terorist, in 1983, in urma caruia au murit 19 persoane, asta dupa ce a fost pusa o bomba in masina.

Iata declaratia lui Yossel Mashel Slovo din data de 16 August 1987 pentru Los Angeles Times in care cu zambetul pe buze se lauda cu atacurile teroriste provocate de el si prietenul sau Albie Sachs:

“Violenta revolutionara a avut impactul pe care l-am dorit si ne-a ajutat sa castigam pozitia ca lideri in cadrul Congresului National Africa.”

Daca cineva ar sustine acum asa ceva, imediat ar fi acuzat de terorism, insa nu e cazul sau. El fiind etichetat de acelasi trust de presa evreiesc, Los Angeles Times ca “rebel strategist cauta metode pentru a pune capăt apartheidului”. Metodele sale teroriste le-am vazut prin care au fost ucisi mii de oameni prin tot felul de atacuri. Cand in sfarsit Congresul National African al teroristului Mandela a preluat Africa de Sud, acest Yossel Mashel Slovo a fost denumit Ministru al Fondului Locativ. Mai pe intelesul tuturor a fost pus un lup paznic la oi. “Oile” in acest caz fiind bogatiile Africii de Sud.

Comunismul – creatia evreilor bancheri ca si model talmudist!

Infasurat intr-un “idealism”, activism social si politic, comunismul serveste interesul unei singure parti si anume Elita Mondiala. Bazele comunismului au fost puse de evrei khazari (care incearca sa ne faca sa credem ca ei sint semiti). Scopul Comunismului, Fascismului si a altor nuclee de conducere a gloatei de oameni sint la fel ca si democratia aceasta de astazi, metode create pentru a conduce totul catre o Noua Ordine Mondiala, pe care nu o sa reuseasca s-o infaptuiasca.

Pacalirea poporului african de catre Congresul National African!

Africanii credeau ca dupa ce a ajuns Nelson Mandela la putere, un negru de-al lor, “ii va ajuta in problemele cu care se confrunta”. Aceasta a fost o pacaleala pentru ca de abia atunci a venit calvarul pentru africani, iar saracia a devenit si mai acuta in timp de bancherii internationali prosperau. Ca sa va faceti o idee cat de precara e situatia in Africa de Sud, dupa “democratizarea” facuta, aflati ca numarul de persoane care traiesc cu un dolar pe zi s-a dublat, alaturi de rata somajului care s-a dublat de la doua milioane, la patru milioane. Doar 5000 de africani din cei 35 milioane de negrii au castigat sume mai mari de 60.000 de dolari. Un sfert din intreaga populatie traieste in baraci, fara apa sau energie electrica. Un sfert nu au apa curata, iar 40% nu au un telefon.

Rata de imbolnavire cu TBC si alte boli este de 20%, iar speranta de viata a scazut cu 13 ani. 40% din scoli nu au electricitate. Totul a fost un siretlic pentru a prelua resursele Africii de Sud si nimic nu s-a schimbat.

Concluzia este una dura!

Terorismul este o unealta pentru a incerca sa distrugi sistematic si sa divizezi pe cineva care se opune imperialismului globalizarii care conduce astfel spre Noua Ordine Mondiala. CIA, MOSSAD, MI-6, toate finanteaza teroristii impotriva carora mint cu nerusinare ca “lupta”.

SURSE

1. http://henrymakow.com/when_do_terrorists_get_nobel_p.html

2. Stephen Dorril in cartea sa “MI6: 50 de operaţiuni speciale”

3. http://www.theguardian.com/world/2000/mar/23/nelsonmandela

Sursa: Fara Secrete

Acest articol a fost publicat în STIATI CA... și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Teroristul Nelson Mandela – omul Illuminatilor

  1. Georgia zice:

    Foarte interesant !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s