Invazia morţilor vii ori invazia viilor deja morti( sufleteste) marele pericol al umanitatii

Cum să faci bani de pe urma isteriei zombi

Antrenamente anti-zombi

Economia zombi, alimentată de cei care se pregătesc de o invazie a morţilor vii, aduce miliarde de dolari. Politicienii le dau şi ei apă la moară naivilor.  Zombii nu sunt reali, dar acest fapt nu se aplică şi în cazul armatei de antreprenori şi afacerişti care au descoperit oportunitatea de a face bani exploatând interesul creat în jurul ideii de „morţi vii“, notează CNN. Cifra de afaceri a „industriei zombi“ se ridica, numai până în 2011, la peste cinci miliarde de dolari. În statul american Montana o echipă de zece fierari fac săbii destinate luptelor cu zombie. Zombie Tools oferă o selecţie de lame cu preţuri între  235 de dolari şi 450 de dolari. Sunt realizate aproximativ 150 de săbii pe lună, multe fiind exportate în Europa şi Asia. Cum armele sunt nelipsite din filmele cu zombie, producătorul de arme Iver Johnson vinde acum şi pistoale al căror design este inspirat din serialele cu zombi, modele Eagle LR 45 ACP.  Dacă ai o armă îţi trebuie şi muniţie. Producătorul de muniţie Hornady dezvoltă şi o marcă destinată acestei categorii de cumpărători, Zombie Max, „special conceput pentru a vaporiza un zombie“. Compania de cuţite United Cutlery din Moultrie, Georgia, oferă o alternativă mai silenţioasă la armele de foc: cuţite pentru aruncat la ţintă. Mai exact, un set de 12 cuţite şi o ţintă cu imaginea unui cap de zombie, care costă 49 de dolari. Montie Roland, preşedintele Montie Geat, susţine că a vândut 600 de praştii anti-zombie anul trecut, preţul fiecăreia fiind de 135 de dolari. O companie din Somerville Massachusetts, Zombie SAK (acronim pentru Survival Assistance Kit – kit de supravieţuire), vinde mai multe tipuri de genţi menite să asigure supravieţuirea posesorului sub anarhia zombilor. Genţile conţin sticle cu apă, medicamente şi topoare. În statele Oregon şi Nevada, antreprenori inventivi au deschis tabere unde se fac antrenamente anti-zombi, care costă câteva sute de dolari. Cursanţii se luptă cu antrenori deghizaţi în zombi şi învaţă să folosească arme care le-ar putea salva viaţa .

POLITICIENI CARE DAU APĂ LA MOARĂ

Această industrie este susţinută şi de declaraţiile anumitor politicieni. Pat Martin, membru al Parlamentului canadian, a ridicat tema invaziei zombie într-un discurs susţinut în faţa colegilor. El s-a adresat direct ministrului de Externe, John Baird, care l-a asigurat ca „aşa ceva nu se va întâmpla niciodată“.  Şi ministrul Apărării din Marea Britanie a fost nevoit să răspundă unei întrebări de genul cum vor reacţiona autorităţile în eventualitatea unui atac zombie. Iar răspunsul a fost că în cazul unui eveniment apocaliptic cum ar fi o invazie zombi, autorităţile civile vor primi sprijin din partea armatei britanice, dar armata nu va prelua controlul ţării. Ali Khan, director al Centrelor pentru Controlul şi Prevenţia Bolilor, care ţine de Biroul Pregătirii şi Răspunsului în chestiuni de Sănătate Publică, medic epidemiolog, a postat sfaturi practice despre cum se poate pregăti oricine în caz că morţii vii ies pe stradă. Maşinile anti-zombi Constructorul sud-corean de maşini Hyunday se pare că este fan al serialului „The Walking Dead“. După conceptul Hyundai Elantra ZE (Zombie Edition), au scos pe piaţă un SUV Hyunday Santa Fe transformat într-o maşină de luptă cu hoardele de zombie. Creatorul conceptului este Anson Kuo, iar modelul va fi construit de Galpin Auto Sports. Maşina este echipată în aşa fel încât să decapiteze şi să mutileze cât mai mulţi „morţi vii“ cu putinţă. Are o armură impresionantă, toată suprafaţa fiind protejată de o platoşă de oţel, grilaj frontal cu zimţi, dar şi două drujbe ataşate la capetele de bară din faţă. Dacă primul model avea amplasată o singură mitralieră de calibrul 50, este montată pe plafon plus alte două puşti de asalt pe capotă, Santa Fe  are trei mitraliere, plus o arbaletă automată. Când se termină muniţia, cei din interior pot să se apere cu ajutorul unei săbii de samurai şi al unei bâte cu cuie. Sistemul de evacuare este deosebit de silenţios, pentru a nu atrage atenţia „morţilor vii“. Din păcate, nu va fi produs în masă, prin urmare cei care aşteaptă apocalipsa trebuie să se bazeze deocamdată pe armele anti-zombi.

deViorica Marin

Citeste mai mult: adev.ro/mvhsl4

COMENTARIUL MEU

Dupa parerea mea fara gluma candva vor exista si asemenea scene in care oamenii se vor comporta ca niste zombi.Multe din scenariile apocalitice din filme se vor dovedi ca nu au fost prea departe de adevar.Am sa aduc cateva exemple de cazuri reale care deja se petrec in lume apoi voi aduce aminte si de cateva profetii care arata ca oameni prin diferite metode si tehnologii de control mintal desi vii vor fi ca niste morti ori deja morti vor parea vii cu ajutorul nanobotilor pot fi reanimati este posibil si acest lucru ceva de genul transumanismului prin bio-nano tehnologie.

=========

„De groaza, multi se vor salbatici, se vor indobitoci sau vor innebuni. Si ei vor alerga, cu totul goi, nepieptanati si murdari, pe drumuri si pe strazi, prin munti si prin campii, urland ca fiarele si napustindu-se asupra celor pe care ii intalnesc sau ii ajung. Iar dupa aceea, Comandamentele Supreme vor da ordin ca toate acele sarmane parti ale neamului omenesc de care luptatorii din primele randuri isi vor aminti ca de parintii lor, de fratii si de surorile lor, si de copiii lor, ca toate aceste sarmane parti si particele ale neamului omenesc sa fie stramutate in pesterile din munti, din pricina primejdiei otravurilor puturoase prin care vrajmasul va incerca sa otraveasca tot ce sufla in tara celeilalte tabere. In acest fel, in cursul razboiului nu va mai fi, de fapt, popor in asezarile omenesti de acum, in orasele si satele de acum, in casele si colibele de acum: fiindca toata tara va fi un camp de lupta. Nu cumva se va preface, draga generale, toata planeta noastra intr-un camp de lupta? Dintre orasenii din spatele frontului nu va mai putea fi vazut, nicaieri, nici unul. Vor fi cu totii in refugii, prin pesteri si prin rapile din munti. Cum isi va duce zilele sarmanul popor in refugiile acelea, nici un om nu va putea sa povesteasca. Cand razboiul, dupa vreme indelungata, se va fi incheiat, se va vedea ca toate acele pesteri si rape din munti sint pline cu osemintele poporului care va fi murit”

fragmente din: Episcopul Nicolae Velimirovici, “Razboiul si Biblia”, Editura Sophia, Bucuresti, 2002

==========

Atunci se vor imputina oamenii pe pamant, vor slabi si vor muri cei pecetluiti de Antihrist ca pasarile pe drumuri si vor manca oamenii trupuri de oameni morti, nemaiputand suferi lipsa si foamea. Iar intelesul pecetii lui Antihrist este acesta: “Al meu esti, iar eu sunt al tau; de buna voie vii la mine, iar nu de sila“. Vai si amar de cei pecetluiti de Antihrist. Atunci se va face mare tulburare in lume. Caci auzind oamenii ca in alte parti este pace, se vor muta acolo, dar, dimpotriva, vor gasi mai multa lipsa si vor auzi de la locuitorii locului aceluia, zicand: “Cum ati venit in acest loc blestemat, unde n-a mai ramas intre noi intelegere omeneasca?“. Atunci vor inceta oamenii de a se mai muta din loc in loc. Iar din cauza fierberii marii si a focului de sub pamant, se va desfiinta pamantul, adica se va usca si nu va rasari iarba; copacii nu vor odrasli vlastare si izvoarele apelor vor seca, iar animalele si pasarile vor muri de aburii marilor si a pucioasei.

Cuvant al Sfantului Nil pentru venirea lui Antihrist- fragment

(sursa: Orthodoxphotos)

=========

„În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni. Va fi o mare calamitate atuncea pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial (al treilea n. ed.). Vor fi nişe bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi.Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!”

VIZIUNILE NEINSELATOARE DESCOPERITE SFANTULUI LAVRENTIE DIN CERNIGOV

===========

Orasele vor prezenta o priveliste groaznica, chiar si cele ce vor fi ferite de o distrugere capitala, lipsite de apa si electricitate, caldura si aprovizionarea alimentara.

Vor aminti de niste imense cosciuge de piatra, atat de multi oameni vor muri.

Bande de ticalosi vor savarsi rautati, chiar si ziua. In orase va fi greu sa te deplasezi, iar noptile oamenii se vor strange in grupuri mari, ca impreuna sa incerce sa ajunga pana in zori. Rasaritul soarelui va anunta nu bucuria unei zile,ci mahnirea necesitatii de a trai si aceasta zi.Nu trebuie sa credeti ca la sat va domni linistea si bunastarea. Otravite, slutite,arse de seceta sau inecate de ploi, campurile nu vor mai da roadele trebuincioase. In vite vor da molime nemaivazute si oamenii, nemaifiind in stare sa le ingroape le vor lasa sa se descompuna, otravind aerul cu niste miasme groaznice. Taranii vor suferi din cauza atacurilor orasenilor, care, in cautare de hrana, se vor imprastia prin sate, gata sa omoare omul pentru o bucata de paine! Da, pentru acea bucata pe care acum nu o pot inghiti fara condimente si sosuri,vor fi varsari de sange.

Canibalismul va fi un fenomen frecvent; primind pecetea Antihristului, omenirea va sterge toate hotarele moralitatii . Si pentru sateni noaptea va fi un timp al groazei, pentru ca anume noaptea se vor intampla cele mai crunte jafuri. Dar trebuie nu doar sa supravietuiesti, ci si sa pastrezi averea pentru lucru, altfel amenintarea mortii de foame va fi o realitate. Insisi oamenii, la fel ca in oras, vor fi vanati. Dintr-o parte, va parea ca s-au intors vremurile de dinainte de potop. Dar nu. Pe atunci, asupra lumii, dainuia cuvantul lui Dumnezeu: “Cresteti si va inmultiti“. Acum, insasi viata omenirii, esenta sa, e indreptata spre negarea harului si a lucrarii lui Dumnezeu. Dar nici acesta nu este sfarsitul.”

VIZIUNILE STARETULUI ANTONIE-fragment

=========

Dovedit stiintific – 5  feluri prin care morti vii sau zombi pot ingreuna mult viata celor ce vor mai fi pe pamant spre sfarsitul vremurilor

Dupa atatea filme in care am vazut sfarsitul lumii prin ochii oamenilor care fugeau de mortii vii, am dat si peste un articol care explica cat se poate de clar ca nu e chiar imposibil sa ne trezim cu vecinul de la parter incercand sa ne sfasie. Pentru cei interesati/pasionati de acest subiect, m-am gandit sa fac o fapta buna si sa traduc articolul original.

Locul 5: toxoplasmosa gondii e un parazit care traieste in sobolani, dar care se poate inmulti doar in intestinele unei pisici. Pentru a ajunge acolo, parazitul preia controlul rozatorului si il indreapta catre prima felina infometata. Mai pe scurt, il programeaza sa se autodistruga. Ca fapt divers, jumatate din oamenii de pe planeta sunt purtatorii acestui parazit si in unele cazuri s-au observat schimbari de comportament……grave. Tinand cont ca oamenii si sobolanii nu sunt chiar atat de diferiti, e posibil sa ne trezim cu acest parazit intr-o versiune 2.0 si sa ne intalnim intamplatorcu diversi oameni pe strada cu instinctul de supravietuire dat pe OFF. Riscul acestei amenintari este considerat moderat.

Locul 4: Unele neurotoxine de genul datura stramonium (nu stiu daca pot traduce in romana) sau chimicale din familia alkaloidelor. Prima oara s-a reusit transformarea oamenilor in zombi cu ajutorul substantelor mai sus mentionate, in Haiti, locul de origine al cuvantului zombi . S-au scris cateva carti si chiar una dintre ele, Sarpele si Curcubeul, a fost scrisa dupa un caz real in care un anume doctor Wade Davis a facut niste chestii destul de fucked up. Nu dau detalii, urmariti filmul. Inca un caz pe cat de real, pe atat de interesant, e cel al unu preot voodoo dintr-un sat haitian, care folosea diverse amestecuri de plante si chimicale pentru a zombifica oamenii si a-i pune la munca pe plantatiile de zahar. Tinand cont ca deja s-a intamplat asta, stim ca o neurotoxina de genu` asta nu ar face hoardele de zombi agresive, dar totusi usurinta cu care s-ar putea imprastia o asa substanta in marile orase, pun o eticheta de amenintare severa .

Locul 3: Virusul Furiei – mai usor de recunoscut de catre cei care au vazut deja filmul 28 Days Later. In viata reala, sunt cateva boli mintale care produc simptomele de zombi clasic, fiind totusi necontagioase…..asta pana a aparut boala denumita Creutzfeldt-Jakob, a.k.a boala vacii nebune. In cazul unei persoane infectate, semnele sunt pe cat se poate de distincte: mersul un pic clatinat, halucinatii, coordonare defectuoasa, spasme musculare si instalarea rapida a dementei. Si ca sa fie treaba mai amuzanta, niste doctori plictisiti au facut experimente pe sobolani si se pare ca o anumita boala care impiedica creierul sa absoarba serotonina poate transforma scenariul din 28 Days Later in realitate. In cazul in care o boala a vacii nebune, varianta 2.0 evident, ar ajunge sa contamineze o masa serioasa de oameni, o simpla muscatura ar crea cel mai rau tip de zombi, unul rapid. Amenintare EXTREMA.

Locul 2: Neurogeneza. Neinspirata din folclor sau filme, ci doar din oricare din laboratoarele in care oamenii de stiinta se joaca cu celulele stem. In cazul in care nu stiti ce fac aceste celule minune, va zic eu pe scurt: inlocuiesc aproape orice tip de celula si chiar le reanimeaza pe cele moarte. Teoretic dupa ce mori, doctorii iti pot lua organele pentru a le transplanta oamenilor bolnavi care au nevoie de ele, dar de obicei, cu creierul nu prea mai ai ce face. Gresit!!! Au reusit sa regenereze creierul unor persoane aflate in coma dupa traume craniene serioase, pana la punctul in care s-au ridicat in picioare si au inceput sa mearga random prin camera. Imaginati-va asta si posibilitatea de tine un cadavru intr-o stare de animatie suspendata (traducere aproximativa), asa reusim sa reinviem mortii…..in conditiile in care ajungem la persoana in cauza in timp util. Totusi reanimarea creierului are o mica problema, adica intai moare partea exterioara a creierului, mai exact cortexul, partea care ne face umani. Fara cortex, nu raman decat functiile motorii de baza si instinctele primitive. Atata timp cat exista celule stem, cortexul e optional. Tinand cont ca in momentul in care mori, ramai cam fara orice drept asupra corpului, nu trebuie decat un laborator cu oameni calificati si in doi timpi si trei miscari umbli prin casa !

Locul 1: Nanobotii – sunt o tehnologie pe care stiinta o dezvolta doar pentru a te speria de viitor. Este vorba de roboti microscopici care se pot inmulti foarte usor si care pot ajunge oriunde si construi/distruge orice. Sumele de bani investite in dezvoltarea acestei tehnologii sunt impresionate, desi oamenii de stiinta stiu ca nanobotii vor extermina omenirea intr-un final, dar ce sa le faci daca se grabesc in aceasta directie!! Deja s-a reusit crearea unui nanobot prin atasarea unui cip de silicon pe un virus. In urma primelor experimente cu acest nanobot primitiv, au descoperit faptul ca desi gazda e decedata de aproximativ 30 de zile, acesta inca ramane activ. Cica in aproximativ 10 ani, vom avea la dispozitie robotei care ne vor repara plomba retea de neuroni afectata de varsta sau diferite boli. Mai pe intelesul tuturor, vor putea sa iti regleze gandurile, de parca ar fi asta un lucru rau…..nheaaaa. Cum va arata un viitor in care vom avea nanoboti in organism, care nu numai ca ne vor face viata mai usoara, ci vor ramane activi si dupa ce vom muri, oferindu-le posibilitatea sa ne scoata la plimbare pana in momentul in care din cauza starii avansate de putrefactie, corpul nostru se va imprastia aleatoriu pe trotuar. Nanobotii vor sti ca asta o sa se intample intr-un final, asa ca ultima lor actiune va fi cea de a se transmite mai departe, prin (surprize-surprize) infectarea unui alt organism viabil, cel mai probabil prin muscatura!!!! Din momentul in care vor ajunge in noua gazda, vor da shutdown cortexului si isi vor vedea linistiti de treaba. In mod normal, oamenii de stiinta ar trebui sa fie responsabili de rezultatele muncii lor, dar se pare ca ne indreptam spre un viitor in care nanobotii vor transforma planeta intr-un bulevard plin cu zombi. Amenintare dovedita stiintific si clasificata.

Un biocip implantat in organism te poate face un zombie de fapt cel mai bun candidat pentru pecetea lui antihrist este acest nano-biocip prin care poti fi comandat ca si o masina teleghidata.Din toate aceste gasiti pe acest blog cu lux de amanunte numai sa fiti curiosi si sa cautati.Doamne ajuta

Acest articol a fost publicat în ATENTIE! și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s