Iluminatii au oprit intotdeauna pe cei care au vrut sa expuna Motorul antigravitational

Motorul antigravitational – motorul care foloseste energia punctului zero descrisa de Tesla! Iluminatii au oprit intotdeauna pe cei care au vrut sa expuna aceasta inventie!

Tesla este unul dintre oamenii care incepuse sa faca experimente cu privire la acest motor, sustinand ca un astfel de dispozitiv poate alimenta pe toti cu curent electric gratis, lucru care a enervat la culme teribilii bancheri americani cum ar fi Rockefeller si Rothschild.

Prin 2004, chinezii au descoperit niste documente sanscrite in Lhasa, Tibet si le-au trimis la Universitatea din Chandrigarh, ca sa fie traduse. Dr. Ruth Reyna de la universitate a afirmat recent ca documentele contin instructiuni pentru construirea de nave spatiale!
Metodele lor de propulsie sunt cele antigravitationale si sunt bazate pe un sistem analog cu cel de laghima, puterea necunoscuta a eului omenesc, “ o forta centrifuga suficient de puternica pentru a neutraliza toata forta gravitationala”. Dupa cum spune Hindu Yoghis, este aceasta “laghima” care permite persoanelor sa leviteze.

 

Dr. Reyna a spus  ca la bordul acestor masini numite “Astras” din text, au fost trimisi oameni pe o alta planeta, dupa ce scrie in documente, care sunt estimate ca avand mii de ani. Manuscrisele au revelat si secretul “antimei”, “calota invizibilului(the cap of invisibility)” si “garima”, “cum sa fi greu ca un munte de plumb”.
Bineinteles, oamenii de stiinta indieni nu au luat textele foarte in serios, dar atunci au avut atitudini mai pozitive asupra lor, cand chinezii i-au anuntat ca ei au inclus cateva parti din studiul asupra programului lor spatial. Aceasta a fost prima dovada a unui guvern care pretinde ca a descoperit antigravitatia.

De pe site-ul io9.com[1] aflam cateva informatii care s-au dorit a fi secrete cu privire la acest tip de motor. Burkhard Heim, si-a dedicat viata pentru a incerca sa gaseasca secretul pentru a realiza un astfel de dispozitiv. Heim sustinea ca noi, pamantenii, traim sub o relativa forta gravitationala, care poate fi “sparta”, numai daca stim si cum. Heim a gandit un motor, coroborand cu teoriile lui Tesla, care ar slabii “stransoarea” gravitatiei asupra noastra si ne-ar permite sa alunecam prin spatiu fara a mai putea fi atrasi de aceasta forta.

Teoria sa a fost imediat preluata de catre Jochem Hauser si Walter Droscher care au venit cu o teorie si anume “hiperpropulsia”, care va sta la baza functionarii navelor viitorului. Ideea lor, preluata de la Heim, sint oarecum simple insa implica utilizarea si manipularea unor forte care uneori sint greu de controlat si anume o bobina, prin care sa treaca un curent destul de puternic, bobina apoi ar crea un camp magnetic care l-ar neutraliza pe cel terestru astfel incat nava sa se ridice de la sol ca si cum ar fi in imponderabilitate.

Din punctul meu de vedere, aceste lucruri exista, caci asa cum spunea si Phillip Schneider, cel care a lucrat in Baza Militara Dulce din New Mexico, “tehnologia pe aceasta planeta evolueaza in fiecare an calendaristic, ca si cum ar trece 45,5 ani”, el fiind asasinat ulterior in ianuarie 1996. Deci va dati seama cam ce tehnologie detin cei din Elita Mondiala, dar o tin ascunsa, iar uneori mai scapa firimituri, uneori mari, altele mici cu privire la aceste secrete.

Energia punctului zero

Motorul antigravitational are legatura asa cum am spus cu energia punctului zero, iar mai multe aflam de pe site-ul green-report.ro[2]:

“Energia punctului zero explica de ce heliul sta in stare lichida chiar si la cateva fractiuni dintr-un grad Kelvin.Vidul e plin de energie, spune fizicianul si indeamna cercetatorii sa foloseasca acest concept .In ultima vreme, specialistii cauta solutii prietenoase cu mediul la criza de combustili fosili prognozata pentru urmatorii ani. Una din aceste solutii ecologice este implementarea unor noi surse de energie, bazate pe extragerea acesteia din straturile subatomice.

La baza noilor surse energetice stau descoperirile din fizica cuantica si cea relativista, potrivit carora sursa primara de energie e vidul cuantic, adica radiatia 0 grade Kelvin (zero point energy) sau continuumul spatio-temporal.

Cu toate ca “zero point energy” ar putea schimba viitorul lumii, foarte putini fizicieni sau ingineri participa pe plan mondial la proiecte de dezvoltare energetica cu ajutorul acestui tip de energie. In general, oamenii de stiinta nu iau in serios faptul ca energia punctului zero poate fi o sursa serioasa de energie, care sa poata fi dezvoltata.

Americanul Thomas Valone e unul din putinii ingineri fizicieni si consultanti de mediu care au analizat indeaproape modalitatile prin care acest tip de energie poate inlocui in viitor resursele actuale pentru producerea energiei.

 

Vacuumul contine multa energie

Profesorul Valone spune ca teoria potrivit careia vacuumul era gol nu mai sta in picioare, deoarece s-a demonstrat ca el contine de fapt o cantitate mare de energie. Valone considera ca, in cazul in care toate resursele de energie sunt anihilate, iar zona respectiva se apropie de “punctul zero de energie”, tot mai exista energie utilizabila din abundenta.Cercetatorul spune ca asa se explica de ce heliul sta in stare lichida chiar si la cateva fractiuni dintr-un grad Kelvin. In opinia lui Valone, gravitatia si energia sunt efectele “energiei punctului zero”.

Efectul Casimir

Unul din punctele tari ale cercetatorului Valone este demonstratia prin care foloseste “efectul Casimir” pentru obtinerea “energiei punctului zero”.Efectul Casimir poarta numele fizicianului olandez care, in 1948, a incercat sa imagineze ce ar trebui sa se intample daca exista cu adevarat o energie a vidului. Astfel, fizicianul a obtinut un rezultat surprinzator, potrivit caruia, daca plasam in vid doua placi conductoare, neincarcate electric, atunci intre ele se va produce o forta de atractie.

Fizicienii exemplifica efectul Casimir prin legarea a doua blocuri de lemn printr-o coarda elastica, netensionata, dar bine in¬tinsa. Atunci cand coarda vibreaza, intre cele doua placi va aparea o forta de legatura. La fel se intampla si cu metalul.

Nanotehnologia, folosita pentru captarea energiei

Valone spune ca atractia dintre blocurile neincarcate electric poate veni de la energia punctului zero. Aici, fizicianul explica faptul ca acest tip de energie nu e conservat si nu i se pot aplica legile normale ale conservarii energiei.

Valone a demonstrat ca, uneori, forta Casimir e de respingere, din cauza conditiilor termice si magnetice. In unele cazuri, forta isi schimba miscarea odata cu cresterea temperaturii. Aceasta ajuta la manipularea si controlul energiei punctului zero.

Valone arata ca energia de la punctul zero poate fi folosita prin nanotehnologie. El mai spune ca densitatea spectrala pentru energia punctului zero e de fapt a doua lege a radiatiei, data de fizicianul Plank.

Masini cu gradient magnetic

Valone vrea sa-i convinga pe colegii sai cercetatori sa realizeze experimente in privinta energiei punctului zero pentru a gasi noi solutii in privinta surselor de energie. In opinia lui, magnetii permanenti pot fi o sursa inepuizabila de energie pentru viitor. Gradientul magnetic e o sursa potentiala de energie, la fel ca si alte gradiente dependente de energie.

Valone da ca exemple gradientul termic din pompele pentru caldura, gradientul voltaic si cel hidroelectric, pentru fabricile de mare putere. “Pana acum, noi nu am inventat nicio masina cu gradient magnetic, care sa mearga continuu. Avem aici exemplul cercetatorilor rusi Roschin si Godin, care au realizat un motor complex cu multirotor”, declara Thomas Valone.

Cercetatorul aduce argumentul ca rotatia si miscarea orbitala a unui electron sunt aproape la fel ca starea energiei nucleare, care include, de asemenea, miscare de rotatie. Toate acestea, explica Valone, au legatura cu energia punctului zero prin faptul ca atomul insusi deriva din campul acestui tip de energie.

Valone conchide ca, prin intelegerea energiei punctului zero, putem demonstra toate starile atomului, inclusiv miscarea electronului. Campul magnetic al unui magnet permanent, total dependent de miscarea electronilor, e sustinut de vacuumul campului energiei punctului zero.

“De aceea, atunci cand motoarele dependente de magnetii permanenti vor fi comercializate, nu va mai fi un mister de unde vine energia”, a declarat Valone. El a mai spus ca ceea ce oamenii de stiinta numesc vacuum fizic al spatiului vibreaza si are fluctuatii, iar aceste vibratii si fluctuatii sunt tocmai esenta energiei punctului zero. Pentru mine, energia punctului zero e cheia catre rezolvarea crizei energetice. Nu numai ca am demonstrat ca rasucirea protonilor deriva dintr-un camp de vacuum, dar atomul insusi deriva din campul energiei punctului zero.

Thomas Valone, fizician

Thomas Valone , Curriculum vitae

Thomas Valone e inginer fizician, fiind cunoscut in toata lumea pentru articolele si cartile despre energia punctului zero.

1976-1980 – cercetator la Departamentul de Dezvoltare Scott Aviation

1981-1986 – instructor la Colegiul Erie

1987-1990 – inginer la “Integrity Research Corporation”, Buffalo

1996-1999 – examinator la “US Patent&Trademark Office”, Crystal City

1999-prezent – presedinte al “Integrity Research Institute”, Washington”

SURSE

1. http://io9.com/5855461/one-weird-theory-could-make-anti+gravity-and-faster+than+light-travel-possible

2. http://www.green-report.ro/adevarul-thomas-valone-si-energia-punctului-zero/

 

3 Sursa: Fără Secrete România

Acest articol a fost publicat în STIATI CA... și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

22 de răspunsuri la Iluminatii au oprit intotdeauna pe cei care au vrut sa expuna Motorul antigravitational

 1. Marius8eu zice:

  frate gerica
  Sunt dezamagit pentru intorsatura pe care au luat-o lucrurile pe blogul fratelui saccsiv si imi pare rau ca te-a atacat si pe tine din cauza mea sau a celor ce posteaza aici.
  Am fost acuzat pe nedrept la un articol ((cel despre tigani )) si nu mi s-a mai dat dreptul la replica. Am postat 2 comentarii ca raspuns la acuzele fratelui saccsiv si am tot asteptat pina acum sa le publice dar nu le-a publicat. Nu-mi place deloc jocul pe care il joaca. Poate sa suparat si a crezut ca am luat apararea unei tinere tiganci care si-a spus oful dar eu m-am enervat pe comentatoarea maria la jignirile si prostia ei si na fost prima data cand m-am luat de ea si l-am atentionat pe fratele saccsiv ca o ingaduie prea mult. Azi m-am convisn ca o tine in brate si promoveaza comportamente ca al ei. E ceva putred acolo.
  Am fost asociat cu marian exnorvegia ca m-am luat de maria, pc mouse si Ioan Pelasgul. nu ma intereseaza cine ia mai criticat pe acestia, poate nici tie nu-ti place de ei si uite cum poti fi si tu asociat cu unul cu care saccsiv are divergente. Nu cred ca toti cititorii apreciaza pe acesti comentatori si doar eu m-am luat de ei ca sa fiu asociat cu marian exnorvegia. Sunt mai multi cititori acolo care nu-i suporta pe acestia dar tac de frica sa nu fie aruncati la spam. In trecut au mai fost unii care s-au luat exact de acesti comentatori dar fratele saccsiv sa facut ca nu vede. I sa pus acum pata pe mine ca in loc sa ma iau si eu de fata aia tiganca m-am luat de maria. De sora blue m-am luat doar o singura data, mi se pareau dubioase unele interventii ale ei, dar in rest nu am nimic cu ea, nu o cunosc. Daca am criticat pe acei comentatori pe care ia criticat si altcineva sunt asociat cu acela ???
  I-am mai scris ca eu nu am primit de la el nici un email de cand s-a intors din inchisoare.
  Si m-a mai acuzat ca daca vreau sa ies de acolo si sa merg pe blogul Ricarilor sau sa vin aici pe blogul tau , e ceva suspect, numai marian exnorvegia facea asa. Pe cei care spun ca detin asociatia Romania ORtodoxa ia acuzat ca daca vor merge pe blogul ortodoxiacatholica sunt suspecti si nu pot fi decat marian exnorvegia ca numai el mergea acolo. Pe mine nu ma intereseaza ce au ei cu marian ex , posibil ca au o obsesie nu stiu dar idea e ca toti comentatorii care nu spun asa ca fratele saccsiv si atrag atentia, sunt asociati cu marian ex.
  Nu am sa stau nici pe blogul tau, nu vreau sa te bag in gura lor . Tu nu ai nici o vina si sunt nedrepti cu tine. Dar am vrut sa se stie cam ce se invarte pe acolo. Niste treburi le-am banuit eu mai demult dar azi am avut surpriza sa le simt pe pielea mea. Asa-mi trebuie, in loc sa-mi caut de pacatele mele si sa-mi indrept viata mea cea pacatoasa o fac pe marele credincios si drept pe blogul fratelui saccsiv. Iertare frate gerica.

  • petre radulescu zice:

   @ Marius
   Abia am asteptat sa vad daca postezi ceva aici sau pe Ric ca sa vin sa spun si eu ce mi s-a-ntamplat. Cand am vazut ca saccsiv te ataca plin de ura pe tine pe fratele gerica si pe toti cei care nu spun asa ca el, am lasat toata rusinea la o parte si am scris un comentariu chiar sub acuzatiile lui la adresa fratiei tale. Dar surpriza, comentariul meu nu a aparut. Am scris cam asa (din amintire) :
   ” Nu iau apararea nimanui dar coincidenta sau nu, comentatorii enumerati (mai ales maria, pc mouse si Ioan Pelasgul) sunt unii dintre cei mai psihopati. Ioan Pelasgul s-a declarat chiar el prin atitea comentarii evidente un mare rasist, ce te faci ca nu intelegi. Nici eu nu-i agreez si asta nu inseamna ca am ceva cu blogul tau sau sunt marean.Frate, citeste si tu ce scrie maria, tie cum ti se pare. Daca ti se pare normal, cred ca si tu ai o problema, cel putin cu minima educatie . Mi se pare un non sens sau e o strategie ca cei ce nu acceptam unele idei fixe sau pe unii comentatori sa fim asociati cu persoane suspectate de tine. Daca e asa, cred ca am gresit blogul, intr-o zi va fi si randul meu sa fiu asociat cu cine stie cine.
   Si in alta ordine de idei, cum poti sa-l acuzi pe Marius ca daca merge pe un blog sau altul este marean , ne dai tu indicatii pe care bloguri sa postam? uite ca si eu il apreciez pe fratele gerica si daca nu-mi aprobi comentariul o sa merg sa postez la el, ai ceva impotriva, sau o sa ma acuzi si pe mine ca sunt marean . Daca si ala a obs. ca maria, pc mouse si Ioan Pelasgul sunt cam psihopati inseamna ca gandeste sanatos ca si noi (vorbesc de marean). Ne crezi prosti sau ce ! cati nu s-au prins ca maria sufera de o boala psihica si ataca pe oricine i se pune pata. Pc mouse si Ioan Pelasgul sunt cei mai mari instigatori si indeamna la rasism si xenofobie. Tu exact pe astia ii promovezi si le ti partea. Foarte frumos si interesant.”
   Nu m-a suparat articolul care exprima un fapt real , nu vreau sa supar nici pe romi si nici pe coetnicii mei. La fel ca si tine m-am simtit ofensat de nesimtirea unor comentatori si de tupeul lui saccsiv care ne crede naivi pe toti si face unele chestii pe fata si fara rusine.

  • gerica64 zice:

   Marius eu nu am nici o problema cu Vasile nu m-am certat niciodata cu el si nici nu o sa ma cert ca nu am de ce.Mai comentez si eu din cand in cand dar nu am avut nici-o divergenta cu el.Nici cu ceilalti nu am avut dispute ca nu sunt genul sa ma contrazic fara argumente si dovezi.Daca le ai pe acestea doua nimeni care este normal la cap nu are de ce sa se agite.Pe acest blog poate sta si comenta oricine afara de satanisti care in general vorbesc urat si hulesc si de cei care nu-si fac cruce si nu cinstesc sfanta cruce.

 2. Rozalia Pop zice:

  Am citit articolul respectiv . Nimic nou sub soare. Poate doar pentru voi , ma refer la Marius si Petre Radulescu. Nu este o noutate ce face saccsiv cu cei de care nu mai are nevoie sau l-au calcat pe coada. Asa vor pati toti cei de care la un moment dat nu va mai avea nevoie si se va debarasa de ei.
  Pacat si de voi dar si de marinari, de Marian exNorvegia. Sunteti toti niste tineri plini de ravna si de avant dar ati facut greseala sa va puneti impotriva unei masinarii infernale condusa de cel rau. Citind acuzatiile aduse de saccsiv, ma gandesc ca marinarii vor fi pe viitor hartuiti si acuzati pentru absolut orice cititor care va indrazni sa-i critice. Vor fi asociati cu marinarii.
  Si tot acum am vazut ura diavoleasca pe care o au pe Marian exNorvegia . Ia lovit in trecut prin Cuvant sau dandu-le pe fata minciunile si falsitatea le-a zgandarit rautatea si pe diavolii de care ei sunt stapaniti.
  @ pt.marinari
  Scumpilor, am observat ca daca taceti si nu-i mai bagati in seama ei se folosesc de aceasta tacere a voastra si va lovesc sau va invinuiesc pentru orice. Chiar si cititorii lor care nu sunt de acord cu ei sunt asociati cu voi si incearca sa puna vrajmasie intre voi si acei cititori, sa va scoata pe voi vinovati. Citind comentariul zbuciumat al lui Marius imi dau seama ca se teme sa nu fie asociat cu voi sau probabil cu ideile voastre. Este foarte grav si tare ma tem ca ori va trebui sa dispareti definitiv din virtual suportand consecintele barfelor si a calomnierilor, ori va trebui sa va imbarbatati,sa va adunati si sa intrati cu ei intr-un razboi dur si devastator. Ganditi-va bine ce veti face. Doamne ajuta.

  • calistrat zice:

   @ Rozalia Pop
   Pai da, dar vezi ca si marinarii au o vina aici. Nu vreau sa se supere pe mine, ei stiu ca sunt apreciati de mine ptr. gandirea lor. Au lasat comentarii multe pe acest blog atacandu-i pe saccsivisti (pe drept) si i-au zgandarit asa cum spui. Au zis de atitea ori ca se retrag si nu mai vor spune nimic dar s-au lasat dusi sub influenta momentului, a nervozitatii. Ei singuri au spus cu gura lor ca prin criticile si analizele lor le dau idei saccsivistilor si ii fac sa se eschiveze, sa stie ce au de facut. Tot ei au spus ca daca nimeni nu-i mai critica pe saccsivisti, acestia singuri isi vor face rau si se vor arata pe ei cine sunt, inclusiv Vasile Vieru. Si nu s-au tinut de cuvant. Au gresit foarte mult scriind totul despre ei, trebuiau sa taca din gura cand au hotarit asta si era mult mai bine, saccsivistii isi faceau ei insisi rau prin ceea ce scriu acolo. Si eu am gresit ca impreuna cu marinarii am aratat e gandesc si le-am dat poate idei.

   • Rozalia Pop zice:

    @ Calistrat
    Asta cam asa este. Si eu ma simt vinovata acum , am facut acelasi lucru lasandu-ma dusa de val , scriind ce am observat. Era mai bine sa tacem. Au fost acele articole in care saccsiv si-a facut un rau enorm cand a incercat sa-l atace pe parintele Arsenie Papacioc, articolul cu fata sirianca ucisa chipurile in mod bestial, articolul urmator in care singur se acuza fara sa-si dea seama si altele.
    Problema grava acum este ca cititorii care gandesc bine si le pun intrebari incomode, bloggeri sau comentatori vor fi asociati cu marinarii. Si ei cauta sa se disocieze de marinari ca si cand acestia ar fi pericolul. Se lasa impresia ca marinarii si chiar noi cei ce postam aici, le facem rau acelor cititori.

 3. Rozalia Pop zice:

  @ marinaritele Crina, Monixa si Mirela
  Acuzatiile de acolo se indreapta direct sau indirect spre voi. Va intreb si eu (fara sa va suparati pe mine) , la articolul despre rapirea fetitei din Grecia, a intrat sa comenteze cineva dintre voi ? uite,am un moment de suspiciune vesela si as vrea sa-mi raspundeti sincer. Este un sambure de adevar in acuzatiile lui saccsiv, a postat cineva cu unul din acele nikuri sau a fost Marian intr-o vizita neasteptata pe la ei ? nu aveti de ce sa va temeti daca recunoasteti , in definitiv ati mai postat cu nikurile unora dintre ei pe saccsiv-pe-bloc ironizandu-i. Stiu ca ati fost sinceri de fiecare data dupa ce ati facut raiduri pe blogul lor si ati aratat si de ce ati facut asa. Va rog sa raspundeti doar pentru a ridica suspiciunile si atacurile nedrepte care s-au adus unor comentatori. Voi ati spus ca telul vostru este sa luptati pentru fiecare suflet in parte. Si cred ca acum e nevoie de cateva lamuriri, macar pentru cititorii care au suferit nedreptati acolo.

  • crina zice:

   @Rozalia
   Asta-i buna si cu tine. Tu chiar crezi ca cineva dintre noi a fost acolo , dupa ce spui ca ne citesti de mult si ne cunosti ? de ce ne-am teme sa recunoastem ?
   Rozalia, noi am recunoscut de atitea si atitea ori ca atunci cand intram la ei o facem luind cate un nik ipotetic si o adresa de email inventata, pentru a putea avea acces acolo. De emailurile furate se ocupa persoane din anturajul lor si ai bagat si tu de seama acest lucru.
   Te rog sa nu te superi nici tu pe mine si nici ceilalti comentatori. Este adevarat, noi am spus ca ne retragem in tacere si-i vom lasa in pace. Dar de cate ori nu ne-ati chemat aici sa mai zicem ceva , sa ne mai dam cu parerea ? oare pentru cine am facut-o ? vedeti cat de usor e sa le vedem pe ale altora si pe ale noastre ba ? asa este, trebuia sa tacem si sa nu mai scriem nimic chiar daca voi ne rugati sa mai venim pe aici, era mult mai bine. Am citit articolul in legatura cu fetita rapita de tigani si nu am intrat acolo nici unul dintre noi. Si dupa cum ai vazut nici aici nu am venit. Am tacut cu totii ca sa nu le dam ocazia sa inceapa sa vaneze marinari inchipuiti care le bantuie lor blogul. Si nici sa aibe ocazia sa se ia de gerica sau alt blogger. I-am lasat in pace sa-si duca diversiunea la sfarsit. Pentru ca acolo a fost o diversiune ordinara , cei care spun ca reprezinta asociatia Romania ortodoxa au punctat foarte bine, cazul este abia la inceput dar saccsiv a lansat o gramada de supozitii, insinuari si articolul este de departe o instigare la ura. Dar dupa cum remarcai si tu, daca ne agitam mai ales la articolele rasiste, este clar ca suntem noi, luptatorii impotriva rasismului si bineinteles Marian ca este rrom, doar el poate fi, toti romanii acestei tari urasc tiganii si nu au cum sa vorbeasca impotriva lui saccsiv iubitorul de tara. Daca tacem si nu spunem nimic, iar este de rau augur, posibil sa fim tot noi sau Marian oricine dintre comentatorii care posteaza acolo ceva ce e impotriva bolii lui saccsiv. Cum o dai tot nu este bine.
   Marian nu a fost acolo si nu a postat comentarii pe net de cand a plecat din tara. Eu cunosc bine motivul pentru care nu a mai postat comentarii, este ceva legat de ascultare fata de duhovnicul lui pentru o perioada, mai ales ca viitoarea lui sotie are acum nevoie de multa liniste. Se va spune mereu ca el posteaza acolo , ca el face una si alta pentru ca intradevar cativa cretini in frunte cu saccsiv il urasc de moarte , dar nu pentru ca ia ironizat sau pt ca ia mai injurat la nervi. Ci pentru ca fiind etnic rrom, le-a dat atit de bine peste nas mai ales la capitolul credinta ortodoxa , ei tipand cu Biblia in mina. Arata-mi tu macar un singur caz in care Marean a fost rusinat si combatut la acest capitol si iti arat si eu de cate ori si pe cati cretini i-a facut de rusine (inclusiv pe saccsiv) i-a combatut fara drept de apel si a fost trecut la spam URGENT. Si ca le scoate foare usor la suprafata din chiar cuvintele lor, toate insinuarile , intentiile si minciuna. Un alt motiv este acela ca are o mare putere de convingere si pentru saccsivisti reprezinta un mare pericol intrucat ii poate convinge , scoate de acolo si indrepta spre biserica pe foarte multi cititori. Si pe noi ne-a invatat bine cum sa recunoastem lichelele care se ascund sub masca ortodoxa si cum sa citim printre randuri sau sa traducem ceea ce vor ei sa zica atunci cand vorbesc cu perdea.
   Spui ca ne-ai citit cu atentie pe saccsiv pe bloc. Tu ai citit acolo ce i-a facut lui pc mouse pentru cateva devieri ordinare vorbind cu ura si mintind despre tigani ? ai vazut ce i-a adresat potaii numita maria la atacurile ei repetate mintind despre o etnie intreaga ? ai citit cum s-a aprins el atunci si ce rugaciune a scris ? imagineaza-ti cum ar fi reactionat acum citind cuvintele de batjocura ale acelei scarbe adresate unei fete tiganci care se face vinovata doar de faptul ca a indraznit sa intre pe un blog ordinar si rasist, crezand probabil ca a intrat pe un blog ortodox. Cei care spuneti ca deja il cunoasteti din blogosfera, stiti cat de tare se aprinde la aceste provocari mai ales cand e vorba de copii sau tineri care nu au gresit cu nimic.
   Daca la fiecare suspiciune se insinueaza ca el posteaza, ce ar trebui sa faca ? sa stea prezent zi si noapte pe internet ca sa dezminta orice minciuna. Este constient ca odata ce a luptat cu diavolul , acesta nu va renunta cu una cu doua si va continua sa tipe si sa provoace. Si noi suntem constienti de acest fapt.

 4. crina zice:

  @ pentru cei ce au suferit calomnii din cauza noastra
  Marius, Romania ortodoxa, o tinara rroma si altii care au fost asociati cu noi sau cu Marian exNorvegia, eu va cer iertare in numele tuturor marinarilor . Greseala voastra , la fel ca si greseala tuturor celor care au suferit nedreptati si traume de pe urma blogului saccsiv, este aceea ca ati incercat sa fiti sinceri pe un blog coordonat de hoti si tilhari ce se ascund sub paravanul ortodoxiei. Ati nimerit unde nu trebuie si e bine sa stiti ca si noi am patit-o la vremea noastra. A patit-o inclusiv Marian cand a crezut ca a nimerit pe un blog ortodox nerasist, cand s-a increzut in saccsiv ca intr-un frate destainuind aspecte din viata lui intima sau crezand ca unii cretini de acolo pot fi prieteni si se poate increde in ei.
  @ Marius
  Am citit foarte atenta comentariul cu acuze ce ti l-a adresat saccsiv. Textul lui luat cuvant cu cuvant dar si expresiv seamana izbitor cu modul de exprimare si gandirea unei anume persoane care il uraste pe Marian si al carei vis in viata aceasta ar fi sa-l vada pe Marian mort daca s-ar putea. Am o mare banuiala ca saccsiv cu creierul sau mic cat o nuca nu ajunge el atit de departe cu insinuarile. Si nici nu obisnuieste sa aibe o obsesie cu cineva anume zicand ca o persoana se ascunde in cutare si cutare comentator. Dar o anume persoana are aceste obiceiuri si aceste obsesii. Pare ca saccsiv dupa ce a ascultat „sfaturile” cuiva, a luat cuvintele acelei persoane exact asa cum le-a auzit sau citit si nemaibatandu-si capul sa-si personalizeze textul, l-a dat ca pe copypaste.
  Trebuie sa stiti ca nu totdeauna saccsiv (Vasile Vieru) este creatorul tuturor mizeriilor de acolo. De foarte multe ori in spatele unor mizerii se afla alti autori care il influenteaza postand in „frati si camarazi de bine”. Este banuiala mea dar pina nu isi exprima opinia si marinarita Mirela (experta pe anumite cazuri) , eu nu ma pronunt 100%.

  • mirela zice:

   @ crinutza
   Nu sunt sigura nici eu daca tot textul lui saccsiv este copiat cuvant cu cuvant de la ea. Dar sunt sigura 100% ca ea „l-a sfatuit”. Cat de mult a decazut aceasta persoana de la conditia de om si cum este orbita de rautate incat traind cu impresia ca face un mare bine , si-a dezlantuit setea de a face numai rau. Starea continua de pacat si distanta fata de tainele bisericii i-au strambat dreapta judecata si au facut-o sa vada binele drept rau si raul drept bine. Spune foarte des ca raul trebuie extirpat din radacina dar ma intreb, oare isi spune aceasta pentru ea sau doar vede barna din ochiul altora. Stie oare cate radacini a prins raul in fiinta ei ? eu pot sa-l simt si sa-l vad dar ea nici nu-l simte si nici nu-l vede pentru ca raul din fiinta ei ii confera o stare de placere demonica. Crede ca-i pricinuieste un mare rau lui Marian dar nu-si face rau decat siesi si se va prinde singura in toate itele si intrigile pe care singura le tese. Marian are o aura foarte puternica . Ceea ce nu l-a ucis in trecut l-a facut mai puternic acum. Pe ziarul Libertatea avea multe momente cand se linistea de la luptele si baricadele lui, scria frumos si cuvintele lui izvorau ca un riu cristalin din bogatia inimii lui sincere. I-am simtit inima curata si calda inca de cand a intrat cu sfiala pe acel forum si m-a frapat ca un etnic rom detine asa virtuti ascunse. Il indrageam nespus de mult cand obosea , se calma si scotea la suprafata tot ce avea mai frumos emotionand mai ales genul feminin al forumului. De fiecare data, in acele frumoase seri cand Marean ne oferea cate o demonstratie de frumos si feeric stralucind in toata sinceritatea lui, o singura persoana aparea din senin , minata de o ura nestavilita stricand totul. Era ea, care luind cate un nick fictiv , il ataca inversunata facand tot posibilul sa-l intoarca inapoi la starea de garda, de lupta si de josnicie. Parca-i spunindu-i : cum indraznesti sa atingi frumosul, de ce visezi si de ce razi ? reusea sa-l traga jos de acolo, din inaltimile luminoase si dulci inapoi in intunericul si zbuciumul in care ei i-a placut dintotdeauna sa se zvarcoleasca.
   Ar trebui sa ne rugam si pentru ea. Nu stiu, eu as propune marinarilor s-o punem la slujbe , la acatiste si la rugaciuni. Poate o linisteste Dumnezeu si o aduce la pace si lumina. Dar ma tem ca poate fi si periculos , punerea la slujbe si acatiste ii poate fi fatala daca nu se indreapta. Astept si parerea voastra.

   • Monixa zice:

    @ mirela
    Cand vrei sa pui pe cineva la slujbe sau acatiste nu te gandesti in ce stare se afla , daca este rau sau daca este bun. Il pui si gata, de restul se ocupa Dumnezeu. Daca am sta sa ne gandim ca punerea la acatiste a cuiva ii poate fi fatala , cred ca nu am mai pune pe nimeni pe pomelnice. Si pe cel care ne-a facut bine dar si pe cel ce ne face rau trebuie sa-i punem.
    Ia cititi ce scrie saccsiv in comentariu adresat lui Marius8eu :
    „”Discursul tau din acest ultim comentariu este aproape identic cu o parte din „motivele” pe care tot Marian exNorvegia le invoca atunci cand ma ataca. Cele dure lipsesc. Oare deoarece sareau in ochi ca erau ale lui?””
    Deci cand il „ataca” Marian exnorvegia, motivele dure lipsesc :))
    Pai mai saccsiv , daca-ti spun ca tie iti plac motivele si elementele dure :)) ai sa te superi pe mine. Este probabil ca Marian sa nu-fi fi adus motive dure fiindu-i mila de tine. Asa ca a fost mai bland cu tine. Nu te-a atacat cu motive dure dar te-a lovit cu adevarul mereu si asta te face sa produci spume la gura. Totusi minti si am sa-ti reamintesc cat de „dur” te-a pus Marian de cateva ori la zid si ai ramas „ca la dentist” :
    – Cand a convocat toti marinarii pe corabia noastra si te-a pus in garda ca iti va ataca corabia ta, ti-a dedicat si o secventa din filmul Piratii din Caraibe foarte edificatoare. S-a si tinut de cuvant, corabia ta s-a scufundat .
    – Cand ti-a trimis o impuscatura (dedicatia de plumb) de pe corabia Pelerin Ortodox , in care te-a lasat fara drept de apel. A fost o detunatura atit de Dura incat ti-a luat foc toata corabia, a doua zi ai facut un articol despre el si ti-ai expus public lacrimile . Urarea pe care ti-a facut-o odata cu impuscatura dedicata tie, a fost una premonitorie : „””saccsiv, scufundare placuta”” :)).
    Dupa maxim o saptamina de la urarea si impuscatura lui, corabia ta s-a dus de tot pe fundul oceanului si tu ai intrat la SPAM pentru 1 an de zile. Oare cat de mult il urasti pentru premonitia aceea ? cretinii tai intrasera la banuieli crezand ca el sau noi te-am turnat la politie cand de fapt o facusera cei din anturajul tau, sti tu mai bine cine.
    – Foarte multele dovezi de in care arata gandirea ta egoista, lipsa credintei, necunoasterea si netrairea ortodoxiei, lipsa bunului simt, escrocheriile si intentiile tale la care niciodata nu ai putut raspunde.
    -Onoarea barbateasca cu care totdeauna te-a avertizat ca te va ataca (cu motiv) , demnitatea si verticalitatea cu care a venit si pe corabia ta sa te combata la tine acasa pe dreptate si adevar. Tu singur ai confirmat dreptatea si adevarul lui prin tacerea si lipsa raspunsurilor, prin trecerea lui repetata la spam si prin inventarea unor minciuni care niciodata nu au avut o legatura cu subiectul vostru de razboi. L-ai tot acuzat ca nu vine acolo sa te atace in fata, el a venit de fiecare data dar tu nu l-ai lasat sa intre de frica de a nu fidat de gol. Cum ai procedat cu el, asa ai procedat cu toti „dusmanii tai care nu are valoarea ta ” :))

 5. Rozalia Pop zice:

  @crina
  AI dreptate . Multumesc pentru raspuns.

 6. crina zice:

  @ Monixa
  Un motiv dur cred ca l-ai oferit chiar si tu cand ai mers pe blogul lui si i-ai adresat o replica pertinenta in apararea Dahliei. A fost atit de deschis la dialog incat nu te-a publicat.
  Articolul cu fetita rapita de tigani a fost nu unul de avertisment (Paziti-va copiii….) ci unul instigator , egoist si xenofob. Pentru ca daca ar fi sa aplicam legea pentru toti, sunt sigura ca saccsiv ar schimba placa cu bla bla bla :)).
  @ Mirela
  Multumesc pt analize. O punem la sfinta Liturghie pentru sanatate si binecuvantare. Dumnezeu va alege apoi in functie de ce va gasi in inima ei (minciuna sau adevar, rautate sau bunatate, spovedire, impartasire sau hula, mandrie si indiferenta). Nu i-am spus nimic lui Marian de atacurile ei mizerabile, s-ar intrista enorm sa citeasca . Nu i-am incarcat mintea cu astfel de prostii. Sa-i fie rusine nesimtitei . Il tot acuza ca este in noi, aici sau dincolo , ca nu duce o lupta dreapta sau alte bazaconii. Dar cu toate ca a vazut cu ochii ei ca Marian a dus mereu o lupta dreapta, a tacut totdeauna cand a fost cenzurat si nu i s-a dat ocazia la lupta dreapta. A fost de fapt satisfacuta. Cand a plecat pe alte corabii pentru a continua si a avea ocazia la o lupta dreapta, a venit si acolo sa-i puna fitile la administratori . O data cand el a postat acolo cu nikul Simina sau Gheorghe parca , chiar a chemat-o si i-a vorbit frumos. A fost trecut la spam si iar a strigat-o de pe corabia noastra cerandu-i parerea , considerand-o ca dintotdeauna o persoana demna, o prietena , fara sa ne asculte niciodata. Raspunsul pe care i la dat nesimtita a aratat toata mocirla din sufletul ei decazut si perfid :
  ” maine, poimaine ai s-o vinzi si pe nevasta-ta”.
  Raspuns de persoana „inteligenta” si demna. Nu te vei ridica tu niciodata la inaltimea , frumusetea si verticalitatea fostei sale sotii. Si nici la finetea , dulceata si nevinovatia actualei sale iubite. Nici macar nu a vazut acest raspuns pe care l-a primit. Noi l-am vazut. Si am tacut. Cand Marian va reveni , as dori sa-i spun totul, nu pentru a pune vrajmasie ci doar ca sa-i arat ca trebuie sa ne asculte si pe noi, cei care cu adevarat tinem la el.

  • Monixa zice:

   @crina
   Acela a fost nimic. Inca-i mai pot oferi motive dure acolo unde doreste el :)).
   Acum o sa-i administrez un motiv dur ca sa nu ma las mai prejos decat colegii mei marinari (in finetea observatiilor).
   @saccsiv
   Ai scris un articol-poveste inventat de tine : ” DOUA SURORI, UNA CURVA”
   :)) :)) :)) :))
   Nu vreau sa rad de tine :)). Asta e tot ce poate inteligenta ta stralucita.
   Ca sa dovedim ca putem fi si selectivi si apreciem atunci cand un cretin da dovada de bun simt si discernamint, tin sa o felicit pe comentatoarea „danutza” pentru promptitudinea si eleganta cu care te-a articulat. Sunt total de acord cu ea. Puteai sa scrii DOI FRATI, UNUL POPONAR :)). De ce neaparat doua surori ? Dar poate ca sti tu ceva !
   Articolul este unul idiot si analfabet, scuza-ma ca trebuie sa afli asta.
   De unde sti ca sora indicata de tine este o curva si ca nu cumva cealalta este ? de unde sti ca batrina este o curva si nu sunt surorile ? Sau de unde sti ca nici una nu este curva sau poate ca sunt toate 3 ?
   Si nu in ultimul rand, dupa cum bine ti-a spus si danutza, ele nu au fost nicicand 2 surori deoarece vorbind de Basarabia, vorbesti tot de Romania. Daca ortodoxie nu cunosti, credeam ca macar cunosti istoria Romaniei. Mai spui ca esti si nationalist :)).Pai Marian este mai nationalist decat tine, te face praf la istoria Romaniei, ortodoxie,limba romana.Si e tigan (cu toate ca mi-e greu sa cred asta, am mai spus-o si voi mai reveni asupra acestui dubiu personal, mai ales ca l-am si cunoscut) . Puteai sa spui de exemplu : o prea frumoasa fata rupta in bucati de zmeul cel rau. In povestea ta, ai denumit Europa ca fiind baba cea curva. Pe surioara ei si mai batrina si curva maica Rusia, ai uitat s-o aduci in discutie. Intrebarea retorica pusa de tine la final nu poate avea decat un singur raspuns : :)) :)) :)) :)). Viva saccsiv !

   • Rozalia Pop zice:

    Monixa
    M-ai facut sa rad . Cred ca tu esti una dintre cele mai acide si nebunatice fete din echipa marinareasca.
    Am inteles de mult capacitatea de a scrie articole a lui saccsiv. Cele mai bune articole ale sale, ramin totusi cele ale lui Laurentiu Dumitru :)).
    Si cele preluate din media sau facute de comentatori.
    La anuntul sau (mai este nevoie de traducatori voluntari neplatiti ) eu as mai adauga si : am nevoie si de editori de articole dispusi sa lucreze gratis :)).
    Citind ofertele primite de la cititorii dispusi sa consume totusi mult timp cu traducerile , prima idee care-mi vine este : vai, cat de saritori suntem noi romanii. Dar daca-i rogi pe acestia sa doneze acelasi timp pentru a merge sa ajute batrani neputinciosi, sa faca de mancare in aziluri sau acasa la batrinele bolnave, sa culeaga roadele din campurile celor care au nevoie de ajutor dar nu au mijloace, sa alerge la spitale ,orfelinate, la vecinii lor aflati in suferinta. Sa faca aceasta jertfa tot gratis, eu cred ca nu ai mai vedea pe nici unul. Dar din mandrie , pot face traduceri pe blogul unui saccsiv indiferent de timpul consumat. Pentru ca vor primi laude si multe aprecieri. E mai ieftin si mai comod.

 7. Monixa zice:

  @saccsiv
  Un motiv si mai dur pentru tine si sper ca acum vei fi total satisfacut :))
  Am sa-ti dovedesc acum ca sunt o marinarita foarte dura si am sa-ti scot la iveala ura, prostia si mandria referitor la articolul tau. Inca un motiv foarte DUR si tare mi-ar place sa-ti vad chipul bland si luminos.
  In articolul cu fetita rapita totul se reduce doar la PROBABIL , POSIBIL. Nu poti sa emiti pareri batute in cuie doar pe probabil si posibil. In primul rand ca autoritatile in ultima declaratie au spus ca fetita ar fi fost cumparata de la parintii ei , s-a exclus varianta RAPIRII. Ca fetita a ajuns intr-o satra tiganeasca e fapt real. Ca fetita a fost poate pusa la cersit , nu a confirmat nimeni , nici nu a infirmat, dar sa admitem ca e fapt real. Acum vin si-l intreb pe Vasile Vieru urmatoarele :
  – Este vina tiganilor ca au cumparat fetita sau ca s-au inteles cu parintii ei ca sa o ia in satra lor ?
  – Una peste alta fetita a ajuns pe mina autoritatilor (grijulii) si nu stim daca peste ani, va ajunge in laboratoare sub forma de organe , in familii straine dubioase, in familii de homosexuali sau de pedofili. Intrebare : le este mai bine copiilor infiati de tigani sau institutionalizati de stat ? Nota: stim bine ce drame si tragedii s-au consumat in orfelinatele romanesti.
  – Ce parere are Vasile Vieru despre parintii fetitei (albi si blonzi) care au avut o inima cat un soare dandu-si fetita de la sanul lor sau chiar vanzand-o pe bani ? acestia nu au nici o vina, sau poarta cea mai mare vina ?
  @ Saccsiv Vieru, pina acum am fost destul de dura sau mai trebuie ? hai sa fiu inca si mai dura si sa-ti dovedesc ca ai creierul foarte mic chiar daca tu vrei sa ne dovedesti desteptaciunea :- Luam inca odata acest caz prezentat de tine. Sa presupunem ca toate insinuarile tale sunt ok. Sa ne pazim copiii, corect. Sa fim atenti la tigani si la intentiile lor cu copiii, corect. Presupunind ca nu conteaza daca sunt tigani ci fiind vorba de infractionalitate , trebuie sa avem grija la toti infractorii, corect. Copiii decat sa creasca intr-un mediu infractional sau cu parinti denaturati, mai bine sa fie adoptati sau institutionalizati, foarte corect si aici. In plus , autoritatile sa ia masuri dure cu tiganii infractori si in general cu toti parintii denaturati sau care prezinta caracteristici inclinate spre labilitate sau infractionalitate, foarte corect si aici. Semnalul de alarma este corect . Mergand pe aceasta premiza corecta si presupunind ca aceste reguli trebuie sa se aplice pentru TOTI atunci cand vine vorba de copii si parinti denaturati, atunci regula se poate aplica oricand si LA TINE DRAGA VASILE VIERU. De ce ? pai foarte simplu :
  – TU AI UN COPIL.
  -COPILUL TAU CRESTE IN CONDITII PRECARE (chiar tu ai tipat in repetate randuri si te-ai plins de acest lucru cersind chiar si ajutor de la frati :)) . Citeste-ti articolele ).
  -COPILUL TAU NU ARE MAMA NATURALA LINGA EL SI POATE SUFERI TRAUME.
  – TATAL LUI (adica tu , Vasile Vieru, adminul blogului saccsiv), ARE UN TRECUT TUMULTOS, ZBUCIUMAT SI INFRACTIONAL.
  – TATAL LUI NU ARE NICI O SURSA DE VENIT IN AFARA DE AJUTORUL PRIMIT DE LA CATIVA CITITORI AI BLOGULUI SAU (tu singur te-ai plins).
  – SITUATIA COPILULUI TAU ESTE FOARTE NESIGURA, SE PUNE PROBLEMA EDUCATIEI SI A MINIMELOR CONDITII.
  – TATAL LUI ESTE RECIDIVIST, A AVUT PROBLEME CU LEGEA IN REPETATE RANDURI. CE A FACUT SI UNDE A TRAIT ACEST COPIL PE TIMPUL DETENTIEI TATALUI ? CINE NE ASIGURA CA TATAL NU VA MAI RECIDIVA SI ATUNCI CE VA FI CU SITUATIA COPILULUI?
  -TATAL COPILULUI ESTE FOARTE BOLNAV (tu te-ai plins in articole), CUM SE POATE DEZVOLTA SANATOS ACEST COPIL CU UN TATA CE ARE NEVOIE PERMANENTA DE INGRIJIRI SI CARE UNEORI ESTE PE MOARTE :)) (tu scriai asa speriind cititorii) ?
  -TATAL COPILULUI (Vasile Vieru) ESTE LABIL PSIHIC, A ATENTAT LA VIATA TATALUI SAU CU CUTITUL DUPA CUM EL RECUNOASTE IN CARTEA SA, ARE STARI DE NERVOZITATE SI PREZINTA GRAVE TULBURARI PSIHICE. CUM SE POATE DEZVOLTA ACEST COPIL SUB POSIBILA AMENINTARE SAU RECIDIVA A TATALUI ?
  – TATAL A AVUT SI ARE LEGATURI IN LUMEA INTERLOPA, SCANDALURI, INSTABILITATE AMENINTARI, SANTAJURI. CUM POATE FI COPILUL PROTEJAT DE ACESTE AMENINTARI CARE L-AR PUTEA TRAUMATIZA ?
  In aceste conditii, este imperios necesar ca organele statului sa intervina urgent si sa se ia masuri ferme . COPILUL LUI VASILE VIERU trebuie sa fie institutionalizat si dat in grija statului.
  Statul nu tine seama daca copilul este de culoare alba si parintele Vasile Vieru de culoare inchisa. Si nici invers. Nici macar daca ambii sunt albi sau inchisi la culoare. Este vorba de situatia copilului si labilitatea , precarietatea situatiei tatalui.
  Este corect saccsiv ? eu zic ca este foarte corect. Pe viitorul nostru blog vom expune aceasta problema intr-un articol :)). Acum zi mersi ca acest blog nu este atit de vizibil. Dar cazul tau ESTE REAL si nu are ca factori pe PROBABIL sau pe POSIBIL . Factorul principal este CERTITUDINE.
  (Monixa – marinarita :)) :)) )

  • Monixa zice:

   Rugaminte pentru IONUT IGNAT !
   Frate Ionut Ignat, un continent intreg si tot Universul stie ca tu esti cel mai bun pupin…, pardon , cel mai bun iubitor si grijuliu fata de fratele saccsiv. Sunt sigura ca el nu are de unde sa stie ce i-am scris eu aici :)) .Te rog pe tine , care sti totul si nimic nu-ti scapa, sa mergi si sa torni :)) acest mesaj asa cum ti-e meseria de-o viata.
   Daca nu, nici o problema, saccsiv are o gramada de iubitori care toarna si nu-l lasa sa sufere :)). Transmiteti-i va rog mesajul meu insotit de toate complimentele.

   • student zice:

    @ Monixa
    La faza asta ai fost extrem de dura si poti cadea usor in latura rautatii. Ai dreptate si ai mers la tinta dar nu e bine sa fi rautacioasa. Lasa lucrurile astea in seama lui si a lui Dumnezeu. Daca are o situatie instabila, noi nu trebuie sa facem caz de asta. Putem trece printr-o situatie asemanatoare fiecare dintre noi.
    Am ras la faza cu pupincuristul Ionut Ignat. Daca citesti , a aparut acum pupincuristul nr.2 (timisorean1) care asta nu apare decat atunci cand situatia scapa de sub control si trebuie sa dea indicatii asa cum proceda cu saccsiv2. Acum a intervenit ca sa le puna la punct pe cele 2 comentatoare. Apropo, cred ca ati citit ce a patit trompeta numita maria.
    Au facut-o de rusine , dar daca s-au luat de ea, acum si cele doua fete sunt bagate in aceeasi oala cu toti aia care i-au criticat. Mai, da astia sunt si prosti facuti gramada. Daca iei masurile astea cu oponentii, macar fa-o mai cu perdea sa nu se prinda lumea.

   • Rozalia Pop zice:

    @ Monixa
    Uhh, este prea nu stiu cum. Suna a declaratie de razboi in toata regula. Aici chiar ca ai fost foarte dura, poate ca nu era nevoie si era de ajuns dovada cu povestea inventata de saccsiv (cele doua surori). Dar in fine, voi stiti mai bine.
    @student
    Am urmarit umilinta la care a fost supusa ‘trompeta’ dar nu am zis nimic de teama sa nu stric momentul inaltator . Cele doua comentatoare (respectiv Irina si Mirela) sunt mai vechiute pe blogul saccsiv. Pentru ce au facut , iata ca se insinueaza cum ca ar fi dintr-un ‘grupulet’. Iar o asociere cu ‘dusmanii lui saccsiv & Co’ .

   • Monixa zice:

    Am sa raspund pe rand.
    @student
    Ba nu este adevarat. Pentru cei ce nu pot patrunde cu vederea dincolo de aparente, pot parea rautacioasa. Dar cei ce au exercitiul vederii dincolo de aparente, vor intelege ca de fapt nu am nimic nici cu saccsiv si nici cu familia sau situatia lui si ca de fapt i-am facut un bine lui saccsiv comparand cele doua situatii respectiv situatia tiganilor cu fetita si situatia lui cu copilul. Sunt aceleasi date ale problemei si aceleasi rezolvari. Asta in cazul in care el este in stare sa admita ca i-am facut un bine aratandu-i asemanarile pe care cred ca nici el nu le-a perceput. Aici pentru cine intelege, este o lectie de invatat pentru saccsiv si pentru toata lumea : inainte sa emiti o parere sau ma rog, sa scrii un articol din care sa desprinzi concluzii personale, inainte si inainte ar trebui sa verifici informatia si sursa. Apoi ar trebui sa te gandesti daca situatia de publicat nu te vizeaza si pe tine in vreun aspect al vietii tale sau daca te poate viza pe viitor. Si nu in ultimul rand ar trebui ca inainte de emiterea definitiva a concluziilor sa verifici daca nu cumva concluziile tale intra in conflict cu invataturile crestine, cu poruncile lui Hristos, cu dogma si invataturile patristice (in cazul in care te declari crestin ortodox). Daca ai trecut toate aceste teste, atunci publica articolul si emite pareri definitive. Daca nu, mai gandeste-te de 10 ori inainte s-o faci sau macar ai curajul si scrie la final : situatia ma vizeaza si pe mine. Ca altfel nu prea merge cu ” la altii se aplica pt ca sunt negrii, la mine nu”. Daca nu, atunci suporti consecintele.
    @ Rozalia Pop
    Acelasi raspuns dat si lui student. Poate ca i-am facut un rau sau poate ca i-am facut un bine. Asta depinde numai de modul in care saccsiv vede lucrurile . Exista prieteni care te pot duce in iad si dusmani care te pot duce in Rai. A spus ca lipsesc elementele dure iar eu i-am oferit cateva dintr-o multitudine :)).
    Acum mai crezi despre noi ca ne-am putea teme sa ne angajam intr-un razboi dur cu ei ?
    Sau crezi ca noi nu cunoastem riscurile ce decurg dintr-un conflict cu ei ?
    Noi am inteles mesajul lor subtil : au deschis focul de arma in directia noastra si noi am raspuns cu cateva focuri de tun. Suntem intr-o stare de alarma continua si gata oricand de a intra in razboi cu ei. In curand va fi gata si noua noastra corabie , mai mare si mai durabila (cea veche e ciuruita si peticita). Sau cum spuneau marinarii, au furat-o hotii la Mamaia si au lasat doar catargul drapelului :))
    Poate par nebunatica, dar acida nu sunt nici intr-un caz. Inseamna ca nu l-ai vazut pe marinarul limonada sau pe buhuci ca sa intelegi ce inseamna acid .
    (Monixa – foarte marinarita :)) )

 8. cristi marin zice:

  Bai , lasati prostiile si razboaiele virtuale ca treaba este groasa . Pe administratorul blogului saccsiv nu o sa-l invingeti niciodata pentru ca asta este mina murdara a serviciilor. Voi nu ati inteles pana acum ? ce e atit de greu sa intelegi tertipurile care se aplica acolo. Voi chiar puneti botu la vrajelile alea cu ortodoxie cu acatiste si alte chestii. Aveti grija ma ca astia-s puslamale .
  Puneti mina si rugati-va mai mult. Treaba se precipita in legatura cu protestele gazelor de sist. Astia si-au pus in cap sa faca tot posibilul sa scoata populatia pe strazi pentru macel si motivul otravirii solului si a apelor le vine la indemana. Dupa cum se vede, populatia (chiar de la sate) percuteaza. Mai greu dar ies din ce in ce mai multi. Jandarmii primesc ordine sa fie mai agresivi. De cealalta parte, portavocile „nationaliste” tipa isteric ca nu mai este alta iesire, trebuie mers la lupta. Manipulatorii si-au inceput deja razboiul mediatic .Diversionistii se afla pe teren si lucreaza in parametrii. Anarhistii se pregatesc sa intre in scena si sa instaleze haosul.
  Blogurile antisistem tipa si urla de mama focului. Chiar blogul Razboi intru cuvant isi schimba in mod suspect de la o zi la alta pozitia . Pina acum trambitau ca protestele pot degenera in varsari de singe. Acum incep sa insinueze ca nu mai este alta cale. Interesanta schimbarea lor. Blogul lui saccsiv va anunta ca maine este sf.Dimitrie si va indeamna nu sa va rugati la sfant pentru ajutor in probleme ci sa LUPTATI asa ca el. Va da si un link spre sfaturile unui parinte Mihail Stanciu. Citind ce spune acest parinte, ti se taie rasuflarea : va arata cum si in ce conditii trebuie sa ucideti si de ce trebuie sa cunoasteti artele martiale . Intorcandu-va inapoi la titlul articolului pe saccsiv ( crestinul mai trebuie sa si lupte, cand ?) intelegi ca de fapt „trebuie sa lupte” inseamna trebuie sa ucida. Cand, pe cine si de ce ? speram ca vom afla tot de la el.
  Parintele asta Mihail Stanciu nu este cel care slujeste la biserica aia din Bucuresti de a luat foc din senin cupola bisericii ? daca asta este, intrebati-va si de ce a luat cupola foc si aveti mare grija pe cine ascultati perioada asta. Daca este altul , intrebati-va de unde au aparut atitia care indeamna la „lupte”. Situatia ne stringe ca intr-o menghina. Daca iti vezi de treaba, chevron cu Ponta si cu ma-sa ne ingroapa de vii. Daca iesi in strada la proteste sa te expui, le faci tot jocul lor ca de cand tot asteapta ei sa provoace un mare macel. Treaba e foarte aiurea ma-ntelegi ?
  Trebuie multa rugaciune acum, spovedit, impartasit si impacat cu Dumnezeu ca nu se stie cand dai coltu si ce vor sa faca astia pin de sarbatori.

  • Rozalia Pop zice:

   @cristi marin
   Mai adauga si protestele de azi ale maghiarilor care iarasi cer autonimie in Covasna. Diversionisti si de la extremistii maghiari si de la cei romani. Un deputat psd pune si el paie pe foc : este un atac la suveranitate.
   Doamne cat de ipocriti sunt politicienii nostrii.Ei stiu ca romanii mor de foame cu zile si nu-i intereseaza. Dar tare-i mai intereseaza ‘suveranitatea’ romanilor. Vorba ceea : daca murim de foame si de boli, macar sa murim suverani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s