6 semne care prevestesc producerea unui cutremur devastator

Generalul Emil Străinu a dezvăluit, pentru “ring”, rezultatul celor 30 de ani de cercetare a seismelor. Acesta susţine că a descoperit şase indicatori care prevestesc un cutremur cu 24 de ore înainte de a se produce.

Potrivit lui Emil Străinu, cei şase indicatori descoperiţi pot fi folosiţi pentru a prevesti un cutremur natural, aceştia fiind însă ineficienţi în cazul seismelor produse de exploatările de gaze de şist sau de petrol. Mai mult, aceştia pot fi observaţi de orice persoană, chiar cu ochiul liber.

Primul dintre cei şase indicatori descoperiţi de general este apariţia pe cer a unor nori de tip panglică, paraleli. “Aceştia reprezintă materializarea schimbului energetic între pământ şi atmosferă, care precede descărcarea de energie seismică”, a explicat Străinu pentru “ring“.

Un alt semn foarte important constă în modificarea nivelului apei din fântâni, care, înainte de producerea unui seism, scade sau creşte foarte mult. Totodată, apa îşi schimbă culoarea, dar şi gustul, iar cei care se uită în fântână au senzaţia că apa ar fierbe.

Al 5-lea “semn”: descărcări electrice pe cer

Cel de-al treilea indiciu descoperit de general în cei 30 de ani de cercetări îl reprezintă schimbările comportamentale ale animalelor de companie.

“Câinii şi pisicile devin foarte nervoşi şi vor să iasă din casă. De asemenea, peştii şi broaştele-ţestoase din acvarii simt vibraţiile pământului şi devin foarte agitaţie”, a mai adăugat Emil Străinu. Mai mult, în zona ce urmează a fi lovită de cutremur se constată creşterea paraziţilor electrici la recepţiile de telefonie mobilă, televiziune şi radio.

Generalul susţine că cel de-al cincilea semn constă în apariţia, în zona seismică, pe cer, a unor lumini sau descărcări electrice care sunt date de scăpările energetice ale scoarţei terestre spre atmosferă.

Ultimul indiciu se referă la animalele de pământ, precum şerpi sau şobolani, care, înainte de producerea unui seism, vor ieşi din ascunzişuri şi vor fi vizibile pe pământ.

Oamenii devin mai agitaţi

Potrivit unui studiu realizat de seismologii japonezi, comportamentul oamenilor se schimbă, de asemenea, înainte de producerea unui cutremur. “În orele premergătoare unui cutremur, în zona respectivă, fiinţele vii devin foarte agitate, inclusiv oamenii. Au o stare de nervozitate, de nelinişte, care apare fără motiv“, a mai explicat Emil Străinu.

cutremure galati 375x300

“Indiciile încep a fi vizibile cu 24 de ore înainte de cutremur, atunci când energia este la nivelul maxim de acumulare în sol, în placa tectonică. Atunci când este la nivel maxim, acţionează şi asupra mediului care este deasupra.” Gen. Emil Străinu “Cei şase indici reprezintă rezultatele studiilor pe care le-am făcut eu în decurs de 30 de ani.”, Gen. Emil Străinu

sursa

http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/222943/Iata-SEMNELE-care-prevestesc-CUTREMURUL-cu-24-de-ore-inainte

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la 6 semne care prevestesc producerea unui cutremur devastator

 1. Monixa zice:

  Haideti sa mai radem (in spiritul marinaresc). :))
  Un recent articol pe saccsiv ne spune ca : AU APARUT COPIII MODOFICATI GENETIC.
  Foarte corect si nu trebuie sa ne mire. Acesti copii intre timp au crescut si s-au adunat pe blogul saccsiv scriind comentarii. :)) :))

 2. Monixa zice:

  Deasemeni acest articol ne arata 6 semne inainte de producerea unui devastator cutremur. Printre ultimile posibile semne, citam :
  -animalele de pamint ies din ascunzisuri (serpi, soareci, sobolani si evident infractori care ies din puscarii ) :)) :))
  – OAMENII DEVIN MAI AGITATI .
  La acest ultim indiciu, trebuie sa remarc faptul ca de obicei sobolanii care posteaza pe blogul saccsiv au fost agitati dintotdeauna. S-au nascut agitati :)) si iata ca nu s-a produs nici un cutremur. Cartita numita „Maria” este agitata permanent , tremura si scrie cu spume la gura. Cand doarme tresare pina la tavan si iata ca inca nu se cutremura pamintul (in afara de orasul plin cu idioti numit Iasi ) :)).
  Articolul ar trebui rectificat si indiciile sa fie acestea :
  – Cand sobolanii blogului saccsiv se vor linisti definitiv , vor merge la biserica si isi vor gasi alte indeletniciri printre care : ajutorarea oamenilor suferinzi :))
  cand saccsiv va dona toti banii stransi de la frati (fraieri) si-i va dona unor copii bolnavi sau familii de saraci , cand danutza isi va dona salariile ei pe un an de zile unui bolnav aflat pe moarte din orice spital din Romania :))
  cand toti sobolanii saccsivisti se vor ruga pentru toata lumea, inclusiv pentru Basescu, patriarhul Daniel , ierarhi si chiar pentru toti politicienii si ipoteticii lor dusmani (off, dusmani-mi poarta pica, da n-au valoarea mea :)) )
  atunci este un semn clar ca un devastator cutremur e pe cale sa se produca :)) :)) :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s