REEDUCAREA OMENIRII PENTRU ACCEPTAREA DICTATURII GLOBALE

Illuminati se pregătesc de cel de-al treilea război mondial

    Primit pe e-mail:

În acest articol vom încerca să evidenţiem şi alte aspecte despre reeducare. Fară îndoială că asistăm astăzi la un proces extins al reeducării omului la nivel global. S-a ajuns de asemenea, la o uniformizare a gândirii şi stilului de viaţă, dar şi la un nivel de mediocritate care s-a generalizat.

Cine a analizat, cât de cât în ultima vreme, programele de televiziune a sesizat probabil ceea ce am afirmat mai sus. Pentru că, una este să asişti pasiv în postura de telespectator şi cu totul altceva este să analizezi tu însuţi totul în ansamblu, ca un observator activ şi lucid.

Pentru a înţelege şi combate reeducarea, credem că ar fi utilă cercetarea în treacăt a originii acesteia. Totul a pornit de la cumplita reeducare prin tortură de la Piteşti din primii ani de viaţă a regimului comunist din România, care era preconizată pentru extindere la toate închisorile din România! Mai precis, ne referim la anii 1949-1952, deşi primii paşi au fost făcuţi în închisoarea de la Suceava, unde reeducarea a avut un caracter paşnic, prin racolarea deţinuţilor de către alţii, grupaţi în Organizaţia Deţinuţilor cu Convingeri Comuniste.

Vom spune că această reeducare prin tortură de la Piteşti a deschis practic noi orizonturi de cercetare în domeniul psihologiei experimentale la acea vreme, privind de pildă studiile asupra rezistenţei la stres a psihicului uman, influenţarea gândirii prin diverse tehnici manipulative ş.a.m.d.

Dacă la Piteşti, ne aducem aminte că unii dintre deţinuţi s-au sinucis nemaiputând îndura torturile lor şi ale celorlalţi (cunoştinţe, prieteni sau chiar rude), astăzi reeducarea care se face prin intermediul mass-mediei conduce la crearea unui vid existenţial, pe care tot mai mulţi nefericiţi îl umplu prin curmarea vieţii lor, pe care au considerat-o sau o consideră ,,fără sens”.

Nu este uşor să dăm o definiţie reeducării. Putem încerca însă, spunând că reeducarea este acea formă de manipulare (chirurgicală) a conştiinţei omului, prin care se urmăreşte premeditat şi sistematic ştergerea identităţii sale (personalităţii unice şi principiilor morale dobândite deja) în vederea imprimării unei noi identităţi, net opuse celei dintâi (una omogenă, programată, globalistă).

Să ne punem măcar câteva întrebări raţionale. De ce asistăm astăzi la un declin tot mai accentuat al societăţii, al culturii şi spiritualităţii?

Cine sunt cei care insistă şi urmăresc să dărâme lumea veche (fundamentată pe valorile creştine şi naţionale) pentru a ridica în locul acesteia O LUME NOUĂ (NOUA ORDINE MONDIALĂ)? Aici remarcăm asemănarea izbitoare în plan material, cu dărâmarea fabricilor construite în timpul comunismului şi apariţia unor supermarkete şi mall-uri luxoase şi ,,civilizate” în locul lor.

Cine sunt cei care încearcă cu toate mijloacele posibile, cu toată ardoarea şi viclenia, să ne reeduce pe toţi în masă, începând de la cea mai fragedă vârstă? De ce aceste autoproclamate ,,elite mondiale” urmăresc obsesiv să ne ţină pe fiecare sub strictă supraveghere şi control (azi prin acte biometrice cu cipuri, mâine prin biocipuri)? De ce ne vor imbecilizaţi prin televiziune şi alte mijloace de comunicare în masă?

De ce umorul sănătos şi revitalizant e pe cale de dispariţie şi asistăm la o invazie a muzicii gen manele şi rock, care promovează în mod cert multe mesaje contrare învăţăturilor creştine? De ce istoria (în special cea naţională, cea a Mişcării Legionare din perioada interbelică) este în continuare falsificată şi tot mai minimalizată în manualele şcolare? De ce adevărul istoric este încă cenzurat?

De ce românii nu mai au simţul civic dezvoltat şi preferă să nu mai meargă la vot? De ce ei nu mai paricipă la viaţa publică şi se retrag în carapacea lor ori în turnul de fildeş? De ce atât de puţini români iau atitudine în societate? De ce s-a atrofiat atât de mult simţul lor critic?

Răspunsul este următorul. Pentru că, formatorii opiniei publice şi mass-media în general lucrează intens împotriva românilor, inoculându-le o stare morbidă de apatie şi lehamite, stimulând totodată viciile, egoismul, carierismul, goana după îmbogăţire, materialismul, consumerismul ş.a. Astfel, remarcăm doar o părticică din reeducarea actuală la nivel global. Prin aceasta se lucrează asupra schimbării psihicului uman (prin procesul denumit spălarea creierului), se operează asupra mentalităţilor şi concepţiilor de viaţă dobândite deja, şi se impune în societate stilul nou de viaţă al proiectatului ,,OM MODERN”, lipsit cică de ,,prejudecăţi”, dar şi de scrupule (de caracter)…

Dacă aruncăm doar o singură privire, până şi alimentaţia tip fast food de astăzi, energizantele, reclamele TV şi altele, conduc mereu la creşterea numărului de supraponderali şi persoane care suferă de obezitate. Iar obezitatea favorizează o serie întreagă de boli grave şi prin urmare serveşte politicii de reducere a populaţiei! Acesta fiind desigur un alt obiectiv important pe agenda francmasoneriei, pentru care folosesc şi alte metode şi practici (vaccinuri care provoacă şi sterilitate, cabinetele de planificare familială, avorturile, metodele contraceptive, homosexualitatea, prostituţia, libertinajul sau concubinajul etc.).

Putem spune aşadar că REEDUCAREA ACTUALĂ LA NIVEL GLOBAL ARE ROLUL DE A PREGĂTI OMENIREA PENTRU ACCEPTAREA VIITOAREI DICTATURI GLOBALE. Instrumentul prin care se realizează este mass-media globală, aservită aproape în întregime intereselor evreilor sionişti şi francmasoneriei.

Vedem cum strategia adoptată este una disimulată, cea a paşilor mărunţi, deoarece EI ŞTIU CĂ OAMENII NU SUNT CHIAR ATÂT DE PROŞTI (IGNORANŢI) ŞI S-AR ÎMPOTRIVI UNOR SCHIMBĂRI  RADICALE RAPIDE. Un exemplu este chiar legalizarea homosexualităţii la noi în România dar şi în lume.

De ce televiziunea are un rol major în acest diabolic proces de reeducare? Pentru că ea a devenit cu adevărat biblia omului modern iar banalul televizor este icoana la care el se închină astăzi. Pe de altă parte, dependenţa de televiziune a devenit chiar mai nocivă decât alte patimi: jocurile de noroc, fumatul, consumul excesiv de alcool etc. Ea este rivalizată poate doar de jocurile pe calculator (în special, cele agresive şi cele virtuale) şi filmele pornografice. Nu întâmplător observăm cum tot mai mulţi oameni îşi argumentează ideile şi acţiunile spunând că ,,aşa s-a spus la televizor”…

(articol scris de Radu Iacoboaie, 18 august 2013)

Acest articol a fost publicat în VICLENIA DEMONILOR și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s