Atacurile psihice de origine malefica si era armelor psihotronice

Paranormalii din Securitate

Desi pentru cei mai multi dintre cititorii nostrii poate parea de  domeniul fantasticului, sunt oameni care declara ca au avut de suferit  de pe urma paranormalilor angajati in Securitate, inainte de decembrie  1989…   M.L. a fost de mica o fetita deosebita. Daca o persoana bolnava era  in apropierea ei, durerea trecea ca prin farmec. De aceea si familia ii  spunea Micuta vrajitoare. In timp, puterile i-au sporit si s-a trezit ca la usa ei veneau oameni de la capatul tarii, pentru a-i vindeca. Nu lua nimanui nici un ban, dar incepea sa aiba probleme cu vecinii, deranjati permanent de zgomotul facut de cei care o cautau pe femeie. La un  moment dat a fost vizitata de un un civil care s-a recomandat ca facand  parte din Securitate.

“Imi spunea ca el se ocupa de racolarea unor persoane cu puteri  deosebite, ca ale mele si ca le ofera sansa de a se realiza ca oameni si de a face ceva pentru tara. Initial am acceptat si pe loc, a trebuit  sa-mi fac bagajul si sa plec cu el”.

In fata blocului ii astepta o Dacie neagra care i-a preluat.  Geamurile fumurii ale masinii nu permitea vizibilitatea catre exterior,  iar intre ei si sofer era un paravan opac. Masina a oprit dupa cateva  ore de mers continuu.

“Cand am coborit m-am speriat. Eram intr-un fel de tunel, fara o legatura vizibila cu exteriorul”.

I s-a explicat ca nu are voie sa-si paraseasca apartamentul fara sa  fie insotita de unul dintre gardieni. „“-a uimit si infatisarea  paznicilor, toti baieti tineri, cu parul castaniu si care emanau o forta pe care eu, ca persoana sensibila, o simteam. Era o forta care imi  dadea siguranta dar care, in acelasi timp, imi provoca si teama…”.

O perioada lunga de timp, doamna M.L. s-a supus antrenamentelor care  vizau marirea capacitatii sale psihice. Apoi, intr-o zi, a fost dusa in  fata unui sef mai mare care i-a cerut, pur si simplu, sa ucida de la  distanta pe unul dintre dizidentii regimului comunist.

“Eram oripilata de asa-zisa misiune si am refuzat categorit. In clipa urmatoare am cazut si mi-am revenit abia acasa la mine. Stiam ca  lipsisem saptamini, poate luni de zile, dar vecinii mei afirmau ca  fusesem permanent acasa, ca nu-mi parasisem domiciliul. Iar cand am  chemat Militia sa le povestesc prin ce am trecut, am fost la un pas de  internare la balamuc…”.

Din ziua in care s-a intors acasa, doamna M.L. a avut permanent cosmaruri si dureri de cap.   “Ma apuca durerea asa, din senin si ma tavaleam pe jos. Mai vazusem  asa ceva in timpul antrenamentelor mele, si stiam ca sunt atacuri  psihice provocate de la distanta de un paranormal. Dar nu intelegeam de  ce o persoana care are puteri deosebite, sa asculte de niste politruci  si sa-mi faca rau mie, o necunoscuta”.

Uneori mai primea telefoane si era amenintata cu moartea daca va  povesti cuiva ce a vazut. “Dar as fi povestit degeaba, pentru ca n-am  stiut niciodata unde fusesem dusa”.

Ani de zile au durat atacurile psihice, iar oamenii au inceput sa nu  mai vina la M.L. Erau convinsi ca se foloseste de puterea diavolului. Pe rind, au parasit-o toti, mai putin familia. Durerile au incetat prin  `90 – `91, dar ii distrusesera viata sociala. Cine era vinovat?!

Omul care stia de subteranele lui Ceausescu  

Desi s-a pastrat un secret deosebit despre constructiile subterane  menite a proteja puterea comunista de o eventuala revolutie a populatiei sau chiar de o lovitura de stat, au fost persoane care au stiut mereu  de acestea. Este si cazul domnului I. T., de profesie inginer metalurg.  Avea 33 de ani cand viata sa s-a schimbat brusc. A inceput sa simta si  sa auda lucruri ciudate, sa vada persoane pe care nimeni altcineva nu le vedea. Le-a spus parintilor sai si parintii l-au dus la un control  medical. Iar medicul psihiatru a vrut sa-l retina in spital. Singura  salvare a fost faptul ca I. T. era fost judocan si i-a tinut la distanta pe infirmieri. Apoi s-a inchis in el si ani de zile nu a mai povestit  nimanui din cele ce le vedea sau auzea. De la unul din vizitatorii  nevazuti sustine ca stia de subteranele din preajma CC-ului, de  tainitele Bucurestiului, care existau de sute de ani si care fusesera  preluate de o sectie speciala a Securitatii. “L-am intrebat cine este, pe cel care venise la mine si mi-a spus ca  el e unul dintre responsabilii proiectului de protectie. Ca nu-i place  ce se pregateste si ca trebuie ca cineva sa mai stie de acele  constructii de sub Bucuresti. Mi-a descris in amanuntime locurile de  antrenament ale securistilor care trebuiau sa protejeze cuplul  dictatorial si m-a ajutat sa localizez totul cu ochii mintii… Ceea ce  s-a aratat la televizor dupa Revolutie, acele mici tuneluri, sunt o  nimica toata. Sub Bucuresti este un adevarat oras subteran, in care se  antreneaza paranormalii si care induc diverse stari generale de  lehamite, de delasare, de nepasare. Stari care au ca scop protejarea  celor ce conduc acum, Romania, din umbra”.  Intr-una din zile, domnul I. T. a simtit ca cineva, nevazut, incerca sa-i induca o serie de ganduri de sinucidere. “La un moment dat m-am trezit brusc, in toiul noptii si m-am dus  teleghidat la geam. Nu mai puteam sa gandesc, intreaga vointa imi era  blocata. Am deschis geamul si am sarit. Norocul meu ca stateam la etajul 1, lucru pe care persoana care ma lovea, nu-l stia. Alta data m-am  trezit atacat de o haita de ciini de care am scapat numai pentru ca am  reusit sa ma catar la timp pe un gard. In alta zi m-am trezit cu un  borcan care a picat de sus si a trecut la cativa milimetri de capul meu. Nimic de zis, se mai intampla, dar eu eram in plin cimp”. Atacurile au  incetat in clipa cand I. T. s-a dus pentru un timp la un schit in munti. Se stie ca locurile sfinte sunt protejate de atacurile psihice si  probabil ca asta s-a intamplat si in cazul domniei sale. Cert este ca  dupa ce a trecut pragul schitului, nu i s-a mai intamplat nimic straniu  si nici nu a mai auzit voci stranii. Cum se spune, a redevenit un om  normal.

“Nu-mi pare rau, pentru ca puterile pe care le aveam erau un blestem, nicidecum un dar”…

 Laurentiu Ianculescu

SURSA http://www.horoscop-astrologie.ro/oameni-lucrati-de-paranormalii-din-securitate.html

Nerecunoscuţi, dar mereu prezenţi
Multe serviciile de informaţii de mare anvergură de pe glob se folosesc  de subiecţi sau de angajaţi cu calităţi care ţin de domeniul  paranormalului. Se pare că agenţiile respective au acceptat realitatea  fenomenologiei paranormale înaintea forurilor ştiinţifice. Mai mult  decât atât, nu s-au sfiit deloc să profite de persoanele cu astfel de  capacităţi. Existenţa unor adevărate unităţi de „paranormali”, cum li se spune în limbaj curent, sau de agenţi psy, conform terminologiei  specifice, a fost de mult timp confirmată sub diferite forme.

În ciuda aparenţelor, domeniul acesta nu are legătură cu duiumul de romane semnate Pavel Coruţ. Este un univers  aparte, cât se poate de serios, chiar daca multora le poate părea greu  de acceptat. Unul dintre cele mai cunoscute episoade adevărate de acest gen este  aşa-numitul Proiect Stargate, ce denumeşte un ansamblu de experimente  ordonate de guvernul federal al Statelor Unite pentru a investiga  fenomenele paranormale cu aplicaţii în domeniul spionajului şi cel  militar. Oficialii americani erau interesaţi în mod deosebit de  identificarea şi antrenarea persoanelor care să poată „vedea” evenimente care se întâmplă la mii de kilometri distanţă sau pot afla prin  puterile stranii ale minţii şi spiritului uman secrete militare,  informaţii greu de obţinut sau locaţii ale serviciilor rivale din alte  ţări.

Fenomenele psy au fost multă vreme  catalogate undeva la marginea ştiinţelor convenţionale. Clarviziunea,  telepatia, telekinezia şi mai ales călătoriile astrale au fost  contestate în numeroase rânduri de scepticii ştiinţei, care le-au negat  existenţa. Cu toate acestea, în anul 1995,  conducerea de atunci a CIA a decis declasificarea unui program din  categoria Top Secret început încă din anul 1970, moment în care celebra  agenţie americană de informaţii a început antrenarea unor subiecţi  capabili să „vadă la distanţă”.


Războiul Rece prin prisma Războiului Psy
La nivelul anilor 1970, informaţiile deţinute de americani indicau o  dezvoltare a cercetărilor asupra parapsihologiei efectuate în ţările  străine (în particular în URSS şi China). În aceste condiţii, şefii de  departamente din CIA considerau că pierd teren în faţa puterilor rivale  care făcuseră paşi importanţi în acest domeniu controversat pentru  „civili” şi oamenii obişnuiţi. În consecinţă, programele din cadrul  Project Stargate au fost lansate anual, alocându-se fonduri în acest  scop. Cei din CIA erau interesaţi în mod deosebit de tainele  clarviziunii. Această capacitate paranormală a fost testată şi studiată  în condiţii ştiinţifice de laborator. Americanii ar fi vrut ca, prin  intermediul unor persoane cu capacităţi deosebit de avansate în domeniul clarviziunii, să obţină date despre activităţi de spionaj îndreptate  împotriva SUA, potenţiale acte de terorism, baze militare secrete sau  locurile de lansare a unor rachete intercontinentale încă nedetectate.

Cercetările iniţiale au fost efectuate  în incinta Institutului de Cercetări Stanford, unde mintea umană a fost  supusă unor investigaţii extensive fără precedent pe teritoriul  american. Costurile totale ale cercetărilor de la Stanford au fost  acoperite de către CIA şi alte agenţii guvernamentale timp de peste  douăzeci de ani.

Cercetătorii Russel Targ, Hal Puthnoff  şi Ingo Swann au fost fondatorii acestui program cândva secret. Scopul  lor principal era acela de a înţelege abilităţile paranormale ale  subiecţilor, a le îmbunătăţi pe cât posibil şi a colecta informaţii  despre Uniunea Sovietică în contextul Războiului Rece din acea perioadă.  Cum sovieticii deţineau unităţi de „paranormali” încă mai impresionanţi  şi experimentaţi, nu putem decât să ne imaginăm amploarea duelurilor  mentale desfăşurate între aceşti agenţi secreţi nemaivăzuţi, aflaţi la  distanţe de mii de kilometri unii de alţii.

Generalul american Albert Stubblebine,  la acea dată şef al serviciilor de spionaj din cadrul Pentagonului, avea sub ordinele sale circa 16.000 de experţi în contrainformaţii. Controla pe atunci toate operaţiile militare sub acoperire derulate de SUA în  lume, jucând un rol important şi în invaziile americane din Panama şi  Grenada. A fost implicat puternic şi în celebrele programe MK Ultra.  Personalitate cu mult înaintea vremurilor sale, generalul Stubblebine a  anticipat încă de atunci că războaiele viitorului nu vor mai fi purtate  doar cu rachete şi tancuri, ci şi prin metode neconvenţionale, între  care puterea dezlănţuită a subconştientului uman va juca un rol tot mai  important.

Aceştia au fost primii agenţi psy –  denumiţi astfel după termenul propus de Jim Marrs, un expert în domeniu –  care au lucrat pentru interesele americane.

Printre succesele remarcabile ale  paranormalilor americani au fost raportate: identificarea cu succes a  unor baze secrete sovietice, confirmate ulterior de agenţii oficiali ai  CIA; divulgarea unor detalii din timpul crizei ostaticilor declanşată de organizaţia teroristă Brigăzile Roşii în Italia; identificarea  locaţiilor unde erau deţinute victimele din timpul crizei sportivilor  ostatici israelieni din timpul Olimpiadei din München, identificarea  precisă a locaţiilor unde regimul lui Saddam Husein deţinea rachetele  Scud în perioada primului Război din Golf şi cireaşa de pe tort :  avertizarea precisă asupra atacurilor care au vizat Turnurile Gemene din ziua de 11 septembrie 2001. Avertizarea a fost făcută de un colaborator particular cu capacităţi premonitorii din cadrul CIA, dar a fost  complet ignorată de autorităţi. La mult timp după tragicele evenimente,  autorităţile şi-au amintit de previziunea sa…

Momentul dezvăluirilor din anul 1995 cu  privire la existenţa spionilor paranormali a fost puternic reflectat în  presa americană a momentului. Ziare şi posturi TV precum ABC, The Washington Post sau The New York Times au alocat spaţii largi, iar reporterii acestor publicaţii au oferit  cititorilor chiar unele detalii surprinzătoare. Persoane puternic  implicate în acest proiect, precum Ingo Swann, Russel Targ, Pat Price,  Hal Puthoff sau Joseph McMoneagle au acceptat în premieră să vorbească  despre experimentele care se desfăşurau între zidurile Institutului  Stanford.

La începuturi, agenţii psy se bazau pe  aprofundarea şi perfecţionarea „tehnicii Ganzfeld”. Aceasta consta în  provocarea unui anumit tip de transă, în care conştiinţa agenţilor era  modificată. Erau apoi introduşi într-o cameră cu pereţii izolaţi fonic,  în linişte totală. Vederea le era blocată prin jumătăţi de mingi de ping pong aşezate pe orbite. Încăperile erau luminate cu o lumină caldă,  roşiatică. Subiecţii primeau plicuri sigilate cu coordonatele geografice  şi militare ale locaţiilor. Agenţii aveau voie să atingă plicurile, dar nu să le deschidă. Conform declaraţiilor lor, prin activarea  calităţilor psihocognitive, imagini, trăiri şi informaţii le apăreau  brusc în minte, adesea sugerând cu mare exactitate locul vizat. Astfel,  Joseph McMoneagle, un veteran al Războiului din Vietnam, afirma că a  reuşit să identifice unele dintre bazele secrete ale Uniunii Sovietice. La baza Fort Meade din Maryland, McMoneagle a lucrat peste 20 ani pentru  spionajul american, declarând ulterior că rata sa de succes era de  aproximativ 28%. Informaţiile furnizate de spionii psy erau confruntate  ulterior cu cele obţinute cu ajutorul sateliţilor militari şi coincideau de multe ori.

Paranormalii ucigaşi?
Încântaţi de primele succese, şefii din CIA priveau chiar mai departe:  aspirau să creeze un fel de unităţi ofensive de paranormali care ar fi  putut să ucidă de la distanţă sau să implanteze gânduri sinucigaşe în  minţile ţintelor umane care trebuiau lichidate fără intervenţii  militare. Se vehicula ideea că sovieticii şi chinezii ajunseseră deja la aceste etape şi, probabil, americanii simţeau că ei rămăseseră în urmă.  Tocmai se lansase bizara eră a „înarmării psihotronice”.

La sfârşitul anilor 1960, cercetătorii  americani au făcut un experiment neobişnuit, în urma căruia au declarat  că descoperiseră faptul că focalizarea energiilor şi gândurilor negative asupra unei culturi de mucegaiuri inhiba în mod clar creşterea  acesteia. Dintr-un eşantion de 194 mostre de mucegaiuri „blestemate”,  191 s-ar fi oprit din creştere, semn că efectul energiilor negative  lansate de oameni aflaţi la sute de kilometri de laboratoare se făcea  simţit din plin. Alţi cercetători au descoperit cu stupoare că gândurile negative pot încetini dezvoltarea temutei bacterii Escherichia coli.  Şefii din Pentagon au tras conlcuzia că energia mentala există, iar ca  nişte militari sadea ce erau, s-au gândit imediat la aplicarea ei pentru crearea unor asasini ca să ucidă prin puterea minţii. Au mers până într-atât încât au vrut să-l racoleze pe celebrul medium israelian Uri Geller, căruia i-au cerut să ucidă în mod demonstrativ, cu puterile sale psy, un… porc! Indignat, Geller i-a refuzat, declarând că a fost dintotdeauna un iubitor de animale.

În mod oficial, Proiectul Stargate a  încetat odată cu pensionarea generalului Stubblebine. Firesc, râmân  multe întrebări fără răspuns. Oricum, este greu de crezut că, dacă cei  din CIA ajunseseră la astfel de rezultate la nivelul anilor 1970-1980,  ar fi abandonat total cercetările. Subiectul este deosebit de interesant chiar şi numai din perspectiva cunoaşterii umane, nemaivorbind de  avantajele evidente pe care nişte astfel de unităţi de paranormali le-ar putea aduce „angajatorilor” lor, dacă aceste capacităţi ar opera  într-adevăr cu asemenea eficienţă. Dar… cine ştie la ce performanţe au ajuns agenţii psy din prezent, sau care este amestecul lor în marile  afaceri politice, economice şi militare din întreaga lume…

 http://www.descopera.ro/cultura/9973876-proiectul-stargate-unitatile-de-paranormali-din-solda-unchiului-sam

 

sursa articole

+-+-+-+-+-+ Mit şi Adevăr -+- sfârşit şi început ? +-+-+-+-+-+

        S-ar putea să îţi placă şi:
Acest articol a fost publicat în PLANURI OCULTE și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Atacurile psihice de origine malefica si era armelor psihotronice

 1. daniel zice:

  Contactati.ma sa va povestesc cum am pierdut locuinta in urma atacurilor psihotronice auzeam mereu voci si nu mai puteam locuii in apartament mi.a fost indusa starea de a da locuinta. Tel.: 0725528792

 2. Dorina zice:

  Te cred Daniel! Locuiesc in Bucuresti, sector 3, Strada Vlahita, nr.3. Sunt cadru medical, nu beau, nu consum droguri! Si eu sunt tinta atacurilor psihotronice din cauza vecinilor tigani mei de la parter si de la et.2. Aseara, de Sf. Apostol Andrei am avut parte de un atac psihotronic foarte dur din partea lui Gabi, individul care le-a vandut softul psihotronic vecinilor. Zi si noapte am parte de acest tratament din partea lor. Vor sa ma mut din apartament deoarece ei au chiriasi care stau ilegal la ei. Cine stie unde ma pot adresa cu plangere impotriva lor ii rog sa ma contacteze la tel 0724258082.

 3. TargetedIndividual zice:

  Sint o gramada de „Targeted Individuals” in toata lumea. Nimeni nu-i crede cind merg la politie sa se plinga. Si eu sint unul dintre ei. Lucram ca si inginer in strainatate, si faceam foarte multi bani. In 2013 au inceput atacurile. Mi-au distrus familia si cariera. Mi-au sters emotiile copilariei pe care mi le aduceam aminte foarte bine. M-au torturat si umilit in cel mai groaznic mod cu putinta. Increderea mea in Dumnezeu a scazut la 0 si mai rau.

 4. TargetedIndividual zice:

  Uite aici niste legaturi cu multe alte victime cit se poate de reale ale acestor monstrii


  http://electronicmindcontrolandharassment.com/shielding-and-symptoms/
  https://en.wikipedia.org/wiki/José_Manuel_Rodriguez_Delgado
  https://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKUltra
  http://www.netti.fi/~makako/mind/d_fratus.htm

  Mizeriile iti ocupa mintea si iti blocheaza visele naturale de care mintea are nevoie ca de apa pentru a se adapta continuu. In schimbul viselor tale naturale, iti dau vise care de care mai scirboase sau inutile sau umilitoare. Dupa ce iti dau visul, in mod invariabil te trezesc, ca sa iti aduci aminte timpeniile lor.

  In unele nopti m-au trezit si de 30 de ori pe noapte, cu dureri sufletesti cumplite, pina la punctul la care ajunsesem sa ma rog la Dumnezeu sa ma ucida.

  Cum poate Isus Cristos sa lase sa existe asa ceva? Oamenii astia mutileaza insusi sufletul omului. Nu ai unde sa te ascunzi, pentru ca comunica direct cu creierul tau, si orice gind iti este analizat si folosit impotriva ta.

  Unul din primele lucruri pe care mi le-au facut, a fost sa imi distruga legatura cu Dumnezeu. Mi-au zis dinainte ce o sa-mi faca, dupa care nu am mai simtit niciodata la fel cum simteam inainte.

 5. TargetedIndividual zice:

  Daca vreti sa stiti povestea mea, lasati un comentariu pe pagina asta.
  Este fascinanta, pentru ca m-am nascut destul de sarac undeva in Transilvania, dar am reusit prin fortele proprii sa fiu angajat la o firma importanta din strainatate unde in 15 ani am cistigat citeva milioane de dolari.
  Lucram la un proiect foarte important cind au inceput sa ma atace. Acum stau acasa (inapoi in Romania) si nu mai pot face aproape nimic, decit sa ma plimb pe internet si sa ma gindesc la tot ce s-a intimplat. Ma consideram om de stiinta, care nu crede in fantasmagorii. Soarta mi-a dat peste nas, si mi-a aratat ca „stiinta” pe care o stiam eu, nu stie nimic de fapt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s