Sa nu va ajute Dumnezeu!

Buşoi: Introducerea cardului naţional de sănătate este un proiect care  trebuie să se încheie rapid

 Introducerea cardului naţional de sănătate este un proiect care trebuie să se  încheie rapid şi în curând va fi şi un program detaliat al derulării acţiunii,  mai ales că Ministerul Sănătăţii şi CNAS au lucrat foarte bine pe acest subiect,  a declarat marţi noul preşedinte al Casei, Cristian Buşoi.
Buşoi: Introducerea cardului naţional de sănătate este un proiect care trebuie să se încheie rapid            

Buşoi: Introducerea cardului naţional de sănătate este  un proiect care trebuie să se încheie rapid

„Introducerea cardului naţional de sănătate este unul dintre proiectele care  trebuie să se încheie rapid. Deja Ministerul Sănătăţii, celelalte instituţii,  Casa Naţională de Asigurări de Sănătate s-au mişcat rapid, au lucrat foarte  bine. Cât de curând veţi primi un program şi un calendat detaliat”, a spus  preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Cristian Buşoi,  după instalarea în funcţie, la care a fost prezent ministrul Sănătăţii, Eugen  Nicolăescu.
Cristian Buşoi i-a mulţumit ministrului Sănătăţii că a venit  la CNAS chiar în prima lui zi de mandat.
„Îi mulţumesc domnului ministru  că a venit astăzi, din prima zi în care am preluat funcţia de preşedinte. Îmi  doresc foarte mult şi este foarte important pentru sistemul de asigurări să  existe o bună colaborare şi strânsă comunicare între Ministerul Sănătăţii şi  Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Priorităţile sistemului le stabilim  împreună, ne pliem pe ceea ce înseamnă priorităţile mari ale Guvernului şi ale  Ministerului Sănătăţii şi sunt convins că printr-o bună comunicare şi  colaborare, mai ales că personal, ne înţelegem foarte bine, şi ne-am cunoscut  profesional şi politic foarte bine, sunt convins că veţi vedea şi dumneavoastră,  presa, şi opinia publică în curând un alt stil de colaborare şi comunicare”, a  spus Buşoi.

SURSA

Mediafax

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/busoi-introducerea-cardului-national-de-sanatate-este-un-proiect-care-trebuie-sa-se-incheie-rapid_1206990.html#ixzz2WaRLsqld

comentariul meu

Tara arde si baba se piaptana.Dupa ce ca oameni mor cu zile prin spitale urgenta lor sunt cardurile de sanatate.E clar ca slugile astea cum intra pe functie se fac pres numai sa se mentina pe posturi.Vad clar ca oameni nu-si doresc carduri  nici medici nu le doresc da ei trebuie sa respecte agenda impusa de oculta mondiala.Pe zi ce trece libertatea cetateanului este furata de sistem vor lua dreptul de proprietate si vor pune control pe hrana si apa nu mai vorbim de bani care vor dispare odata cu invazia cardurilor de debit .Nu mai este mult pana la implantarea cu bio nanocipuri cu care ne vor controla total.Dupa razboiul ce bate la usa care vor supravietui va avea de ales intre a muri de foame si sete s-au pe Iisus Hristos Mantuitorul cu pretul vietii de aici.Mai bine pierdem viata aici dar castigand pe cea de dincolo.Doamne ajuta-ne!

 

 

Acest articol a fost publicat în ATENTIE! și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Sa nu va ajute Dumnezeu!

  1. sebafest zice:

    Nu reprezint vre-o organizatie sau ceva legat de marijuana medicinala .Dar pentru numele lui Dumnezeu este o planta :LASATI-O in pace ,sa creasca .Cred ca va salva doar ,dk. nu va place hip-hoperii ,raperii care consuma nonstop si va fac galagie ca sunt antipolitie .Pe cine o sa ascultati mai degrab: politia care nu acorda nici bunul simt ca deaia sunt politie ,ca pentru o floare iei de la 3 ani in sus…si de cand chesstia asta cu de la 2-3 ani in sus pedeapsa ca inainte nu era asa ceva .Din contra trebuia s-a cultivi din cota parte a pamantului si nu erau boli si vaccinuri ..i-a ganditi-va!

    • gerica64 zice:

      Dragul meu in articol e vorba de cardurile de sanatate nicidecum de canepa salbatica.Am auzit si eu ca este buna in medicina cu plante dar nu este bine sa abuzam de propietatiile ei halucinogene daca tot veni vorba despre ea.Te mai astept si cu alte comentarii si nu numai pe tine toti tineri care sunteti revoltati de una si de alta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s