Parintele Daniil Sasoev despre actele biometrice, pecetluire si Antihrist.

Merita macar putina atentie si opinia unui MUCENIC real al zilelor noastre? PARINTELE DANIIL SASOEV despre actele biometrice, pecetluire si Antihrist. SE POATE REEDITA IN ROMANIA FENOMENUL SECTAR DE LA PENZA, LA O SCARA MULT MAI MARE?  

“Atunci când va veni antihristul adevărat, toate aceste persoane care se tem de primirea pecetei vor primi adevărata pecete de bunăvoie. Deoarece vor căuta pecetea nu acolo unde va fi ea”.

Cine sunt parinti Daniil Sâsoev si Iurii Maximov?

Parintele rus Daniil Sâsoev este, probabil, cel mai nou preot martir al Bisericii Ortodoxe (din cate se cunoaste). A fost asasinat anul trecut, pe 18 noiembrie, în biserica Apostolului Toma din Moscova, de catre un musulman mascat. In viata sa el a implinit unul din darurile printre cele mai rare pentru preotii timpurilor noastre: apostolica misiune de convertire a necredinciosilor la adevarata credinta. In timpul misiunii sale a botezat aproximativ 500 de neoprotestanti si mai mult de 80 de musulmani.

Inceputurile misiunii sale printre islamici au fost provocate chiar de musulmani, care l-au invitat la o dezbatere organizata de ei. Parintele a fondat inclusiv o scoala de misionari cu binecuvantarea Patriarhului Alexie al II-lea, si preda misiologia la Seminarul Teologic Nikolo-Perervinskii. Toata viata sa parintele Daniil si-a daruit-o misiunii si ingrijirii turmei sale duhovnicesti, ceea ce l-a si dus la moartea sa martirica. In ziua mortii sale, dupa liturghie, a botezat un copil, a alaturat Bisericii Ortodoxe o persoana care se ratacise in ocultism si a tinut obisnuitele sale dezbateri biblice. Dupa ce a vorbit pana noaptea tarziu cu toti cei care il solicitau, a intrat in altar, de unde a iesit pentru a il intampina pe ucigasul sau, ce intrase in biserica tragand si strigand: “Unde este Sâsoev?”

Iurii Maximov este profesor la Academia Teologica din Moscova de la Man. Sfantul Serghie Radonej. A fost, timp de 10 ani, partenerul de conferinte si de misionariat al parintelui Daniil Sâsoev. Specialist in patristica, studii islamice, hagiografie, istorie bizantina etc.

In perioada urmatoare vom reproduce, pe larg, cu ajutorul lui Dumnezeu, amanunte privind viata Fericitului martir si alte convorbiri importante din cartea nou aparuta la Editura Sophia.

Pana atunci, puteti (re)citi, pentru a va apropia in duh de acest parinte nou martir, urmatoarele materiale:

c0ntinuare pe site:

http://www.razbointrucuvant.ro/2010/09/09/merita-macar-putina-atentie-si-opinia-unui-mucenic-real-al-zilelor-noastre-parintele-daniil-sasoev-despre-actele-biometrice-pecetluire-si-antihrist-se-poate-reedita-in-romania-fenomenul-sectar-de-l/

Ce spune despre actele cu cip parintele Aresenie Papacioc:

PĂRINTELE EFREM: „Pecetea va fi impusă după cel de-al treilea război mondial!”

În problema actelor de identitate electronice, am primit pe e-mail mesajul părintelului Efrem de la Mănăstirea Sfântul Antonie din Arizona, adresat românilor prin bunăvoinţa lui Constantine Zalalas, fiu duhovnicesc al Părintelui Atanasios Mitilinaios:

Iubiţi fraţi întru Hristos,
Pe data de 13 martie am vorbit cu Părintele Efrem Filotheitul la Mănăstirea Sfântul Antonie din Arizona. Pe lângă multele păcate şi neascultări ale mele i-am transmis mesajul şi îngrijorarea Părintelui Iustin de la Petru Vodă. Am amintiri foarte plăcute despre sfinţenia şi ospitalitatea obştii monahale de la Petru Vodă şi dragostea ce ne-a arătat-o Părintele Iustin. [n.tr. – în anul 2005]
Am fost rugaţi atunci să vorbim despre câteva lucruri şi în particular despre semnele timpurilor. Unii dintre fraţi, la momentul respectiv, erau de părere că cipurile/cardurile sunt într-un fel echivalentul pecetei fiarei din Apocalipsă. Bineînţeles că nu am fost de aceeaşi părere şi am insistat că posesia unui asemenea card nu ne separă de Harul Divin. Ni s-a atras atenţia că însuşi Cuviosul Paisie Aghioritul s-ar fi referit la acelaşi lucru [n. tr. – pierderea harului].
Înţeleg acum că fraţii noştri români sunt forţaţi de către Comunitatea Europeană să-şi demonstreze “buna purtare” şi să folosească cea mai nouă tehnologie (cipurile biometrice) în scopuri de identificare (buletine, premise de conducere, paşapoarte, ş.a.m.d.). Din nefericire această tehnologie se foloseşte în Statele Unite şi Grecia. Puternica demonstraţie a vrednicului întru pomenire, Înalt Prea Sfinţitul Hristodulos [n. tr. – mitingul din Salonic de acum câţiva ani când milioane de greci au răspuns apelului Bisericii Ortodoxe a Greciei] a rămas fără roade deoarece după ce a strâns milioane de semnături a renunţat brusc, fără nici un motiv evident.
În timpul spovedaniei mele recente i-am transmis Părintelui Efrem de la Sfântul Antonie îngrijorările fraţilor noştri români şi ale Părintelui Iustin şi dacă acceptarea acestor cipuri biometrice RFID îi îndepărtează de Biserică lui Hristos. Răspunsul Părintelui a fost categoric: „Nu, în nici un caz! Aceasta nu este pecetea fiarei. Pecetea va fi impusă după cel de al treilea război mondial! Preoţii greşesc dacă îndepărtează credincioşii de la sfântul potir pentru folosirea acestei tehnologii!” (Comentariile mele bazate pe învăţăturile sfântului şi învăţatului meu părinte Atanasios Mitilinaios + 2006).
Sunt de aceeaşi părere cu Părintele Iustin că această tehnologie este un înaintemergător al sistemelor ce vor fi folosite într-un sfârşit la însemnarea oamenilor cu semnul fiarei. Ne îndreptăm către un Guvern Mondial ce va fi instituit după un război mondial precum spune Părintele Efrem. Cu toate acestea, Semnul Fiarei, – care va fi deplina acceptare a duhului lui Antihrist – va fi o acţiune voită şi conştientă de dedicare şi devotament faţă de acest nou dezvăluit dumnezeu! Pecetea nu va avea nici o semnificaţie dacă va fi impusă unei persoane prin simplă forţă, unei persoane aflate într-o stare de incostienţă fie pe un pat de spital, în timpul somnului sau pruncilor. Pecetea finală precum şi Botezul creştin nu este ceva magic. Necesită aderarea cu adevărat la perceptele credinţei. Oamenii vor accepta pecetea deoarecea vor crede de fapt că Hristos din Nazaret a fost un filozof, un mare învăţător ş.a.m.d., dar nu divin precum conducătorul apocaliptic al lumii. Pentru că aceasta să se întâmple trebuie întâi să capitulam în întregime ecumenismului, sinistrul amestec al tuturor religiilor ce va fi înlocuit într-un final de religia lui Antihrist. De aceea Hristos întreba cu tristeţe: „Dar Fiul Omului, când va veni, va găsi, oare, credinţa pe pământ?” (Luca 18:8).
Oamenii vor pierde credinţa în persoana Dumnezeu-om a lui Hristos. Cu toate că vremurile noastre sunt pline de păcate nu suntem încă în ultimile zile ale istoriei deoarece nu avem semne sigure că antihrist s-ar fi născut. Vremurile sunt coapte totuşi pentru a învăţa, a educa şi a încerca să-i trezim pe fraţii noştri şi pe cei din lumea întreagă prin orice mijloace posibile. Şi, deşi cred că ar fi lăudabil pentru evlavioşii noştri călugări, preoţii şi mirenii înaintaţi duhovniceşte, să reziste implementării acestei tehnologii astfel încât să creeze o vâlvă ce ar putea fi folositoare în trezirea oamenilor, nu putem impune această acţiune voluntară publicului general.
De asemenea îi dau dreptate Părintelui Iustin că timpul martirajului e acum! Trebuie să vorbim credincioşilor noştri despre pericolele acestea şi trebuie să-i pregătim să aleagă moartea de 1000 de ori în locul vânzării sufletelor pentru câţiva euro, pentru câteva păstăi de roşcove care în curând le vor provoca o indigestie teribilă precum află acum sărmanii greci. Ceea ce nu au reuşit să realizeze turcii în 400 de ani [n. tr. – de ocupaţie a Greciei], au reuşit roşcovele Uniunii Europene în mai puţin de 30 de ani. Grecul de rând trăieşte astăzi o viaţă de idolatrie şi respiră duhul antihristului. Asta nu are nimic de a face cu buletinele electronice, ci cu robia faţă de patimile trupeşti. Trebuie să îndepărtăm duhul lui antihrist din vieţile noastre şi să începem să trăim viaţa lui Hristos. Curăţindu-ne inimile şi practicând smerenia îl vom avea pe Hristos în inimile noastre, Care va lupta cu uşurinţă împotrivă duşmanilor noştri cu mâna Sa atotputernică.
Un Post binecuvântat şi o Înviere fericită.
Constantine Zalalas
 sursa articol
si un comentariu care mi-a placut:
Stefan_D.Dupa ce am citit (si de aici si din alte parti) multe materiale pe tema asta, imi permit si eu sa prezint, cu multa smerenie, parerea unui pacatos ce sunt.

Aceasta tema a creat deja multa panica si isterie inutile pe care unii o speculeaza si o utilizeaza in folos propriu. Nu face decat sa dezbine comunitatea ortodoxa si parca vad pe necuratul frecandu-si mainile si tavalindu-se de ras.

In cazul multor oameni, panica vine din ignoranta, din putina cunoastere a scrierilor sfinte. Si atunci se indreapta spre duhovnici (preoti, pustnici) care ar trebui sa-i lumineze.

Din interviurile cu multi venerabili pustnici sau monahi, constat ca oamenii, saracii, nu sunt pregatiti sa raspunda la multe intrebari legate de tehnica moderna (circuite electronice, cip-uri) si incearca, sarmanii, sa dea un sfat. Daca va uitati cu atentie, se simt multe ezitari in aceste interviuri. Si e normal, pentru ca ei traiesc autentic si puternic crestineste, se roaga intens, sunt cu sufletul curat, cu gandul si cu inima la Dumnezeu. Si atunci ma deranjeaza agresivitatea celor care iau interviurile, cum se vara in sufletul batranului cu temerile lor si cu sperantele lor (o sa explic mai jos treaba cu “sperantele”) naucindu-l pe sarmanul monah si fortandu-l sa-si dea o parere (uneori chiar dirijandu-l spre ce vor ei sa auda). Eeei, si in cazul lor (preoti sau studenti la teologie) eu detectez altceva. Fie e vorba de un interes parsiv de a speria lumea care sa se uite la ei ca la niste revelatori ai adevarului (si pe care sa-i si manipuleze dupa bunul plac), fie e vorba de o frica, de o groaza care-i face sa tremure si ii orbeste de la adevar, groaza pe care ei nu ar trebui sa o aiba, ca niste oameni traitori in Iisus Hristos pentru ca deznadejdea si disperarea lor ii impiedica a mai fi calauze pentru cei multi si dezorientati.

Cum interpretez eu treaba cu actele biometrice.

1. Ceea ce traim acum, nu este decat faza de pregatire pentru ce va veni. Atacul este deja pe mai multe fronturi, care fiecare face obiectul multor discutii separate: economic (criza), religios (dezbinare si promovare agresiva a “diversitatii si tolerantei”), cultural (imbecilizare masiva prin televiziune, spalare pe creier a tinerilor prin muzica tembela, erotism, violenta, toate promovate intens), alimentar (otravire) etc. Maestrii papusari ne atrag atentia spre ce vor ei, si au reusit sa nauceasca si dezbine o lume din ce in ce mai sleita de puteri, care cauta rezolvari lumesti si nu incearca sa se intoarca spre Dumnezeu.

2. Din Sfanta Scriptura si din scrierile multor Sfinti reiese clar ca mai intai va fi un MARE RAZBOI. Din care nu se stie cati vom scapa, pentru ca planul elitelor este, clar, o reducere drastica a populatiei globale.

3. Abia dupa razboi, va veni Antihristul in calitate de salvator si mantuitor al acestei lumi, care, vlaguita si terorizata dupa razboi, il va privi cu speranta si recunostinta pentru ca a incetat macelul si va garanta pacea mondiala. El va veni cu blandete, toleranta (pentru toate religiile), “va face semne si minuni” incat, “de se va putea, ii va insela si pe cei alesi”.

4. Toata gloata il va urma, fericita ca el este mantuitorul. Treptat, planurile lui diabolice se vor pune in miscare, icoana lui va fi in biserici (unde nu va mai Duhul si harul). Si toti vor trebui sa i se inchine lui. In acelasi timp Dumnezeu va trimite pe Ilie si Enoh pentru a atrage atentia crestinilor si a nu-i lasa in ratacire. Dar lumea va fi orbita si fascinata si foarte multi se vor pierde. Treptat va incepe prigonirea pe fatza a crestinilor: “I s-a dat putere sa dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sa vorbeasca si sa faca sa fie omorati toti cei ce nu se vor inchina icoanei fiarei.” (Apocalipsa 13:15). Ganditi-va cum va fi privit un crestin care va incerca sa atraga atentia gloate dezlantuite si extaziate, cum ca nu aceea e fericirea si ca e o inselatorie. Probabil va fi linsat pe loc.

Pentru comparatie (nu stiu cat e de potrivita), ganditi-va la Romania la inceputul anului 1990, dupa “cataclismul” de 50 de ani care s-a numit comunism. Toata lumea se uita la Iliescu Ion ca la un salvator. Peste 80% din oameni l-au votat in mai. Sa spui in ianuarie ’90 ca nu esti de acord cu el, erai privit ca un ciudat si iti luai eventual si o bata in cap (au fost multe cazuri). Totusi, NU TE OBLIGA NIMENI SA VOTEZI CU EL. Am scris cu litere mari pentru ca e legat de ce voi spune mai jos.

Deci cei ce vor rezista, va trebui sa se ascunda ori vor fi omorati. Va imaginati ce teroare! Dar Dumnezeu nu ne va parasi si va fi cu alesii lui!

6. Abia apoi, antihristul va trece la pecetluirea oamenilor. “Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte,

si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei. (Apocalipsa 13:16-17).

Majoritatea va accepta imediat, pentru ca numai asa se va putea trai in lume. Numai asa vei putea sa vinzi sau sa cumperi, adica sa fii un om “normal”. Altii vor accepta cu reticenta, gandindu-se la avantaje materiale sau din dorinta de a fi “in rand cu lumea”. Din acel moment crestinii nu vor mai putea trai decat in munti sau in pesteri, ocrotiti de Dumnezeu.

Si daca celor care s-au inchinat icoanei fiarei si au fost parasiti de Duhul si au cazut din har, Dumnezeu in marea lui iubire le mai da o sansa de a se cai si a se intoarce la El in ultima clipa (talharul de pe cruce), dupa primirea semnului, nu va mai cale de intoarcere.

Iar semnul se va primi EXCLUSIV PRIN VOINTA OMULUI, PRIN LIBERUL ARBITRU. Dumnezeu nu va ingadui insemnarea fortata. De asta ma refeream mai sus la “sperantele” celor care luau interviul. Mi se pare o viclenie fara margini si o ofensa adusa Sfintei Treimi. Adica, am simtit, cumva, ca ei, cu inima stransa, sperau ca e posibil sa nu accepte semnul de buna voie, dar sa se trezeasca deodata insemnati. Apoi sa se intoarca spre Dumnezeu: “Uite, Doamne, eu nu am vrut, dar m-au prins astia si m-au insemnat. Deh, ce sa fac acum pot sa traiesc si eu cu oamenii, dar stii, Doamne ca nu am vrut!” Probabil ar fi in stare sa se culce o noapte pe o banca in parc, iar dimineata sa se trezeasca insemnati: “Iaca pozna! M-au insemnat. Si eu nu am vrut. Doamne stii, ca eu te am in suflet! Eeei, si acum sa merg sa cumpar ceva!” Ohooo, ce marsavie! Ce sperante desarte! Ce putina credinta! Ei cred ca il inseala pe seful de la serviciu. Uita ca aici e vorba de Creatorul nostru care le stie pe toate si de sufletul nostru nemuritor, CARE NU SE FURA, CI SE OFERA!

Ei uita ca asta trebuie sa se intample, iar satana nu face decat ce ii ingaduie Dumnezeu! Dupa pecetluire vor urma vremurile cumplite de seceta si foamete, iar cei insemnati isi vor da seama ce au facut, isi vor smulge parul din cap si se vor cai amarnic ca si-au vandut sufletul necuratului. Dar in zadar! satana va rade de ei si se va bucura teribil de chinurile lor.

Cam asta cred eu despre isteria cu actele biometrice si despre falsa isterie din jurul lor!

Mii de scuze pentru lungimea mesajului, dar simteam nevoia sa prezint si eu varianta mea, a pacatosului, cu multe smerenie.

Mai multa iubire pentru aproape, fratilor, rugaciune, nu ura si respingere a unor oameni derutati de catre niste indivizi care se pretind detinatorii adevarului si care imi par ca incep sa semene izbitor cu fariseii prigonitori ai Mantuitorului.

Imi asum si eventuale ocari!

Dumnezeu sa ne aiba in paza!

Acest articol a fost publicat în ATENTIE! și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s