Discretul Grup Bilderberg trece acum printr-o transformare majoră, în urma căreia se va rebrandui

Discretul Grup Bilderberg trece acum printr-o transformare majoră, în urma căreia se va rebrandui sub sigla Google, alături de alte reţele majore, informează „Infowars“.

Săptămâna trecută, reporterii de la „Infowars“ au vizitat un hotel de lux din Marea Britanie. Grove Hotel din Watford este locul unde se va ţine conferinţa anuală a Grupului Bilderberg, care va avea loc între 6 şi 10 iunie. Această conferinţă este o adunare clandestină a celor mai influenţi oameni ai lumii din diverse domenii: tehnologic, politic, academic, bancar.

Bilderberg va fuziona cu Google sub conducerea directorului Google, Eric Schmidt (un participant activ la conferinţele Bilderberg). Conferinţa anuală a Google, ţinută tot la hotelul Grove din Watford, încă din 2007, are loc imediat după conferinţa Grupului, la doar câteva zile distanţă“, spun cei doi reporteri „Infowars“.
Influenţa Bilderberg şi Google
Bilderberg va fi, într-adevăr, redenumit „Google-Berg“, parţial datorită eforturilor de a scoate la lumină activitatea învăluită în mister a Grupului, şi ca un mijloc de rebranduire a întâlnirilor autocrate, nedemocrate şi secrete a elitei. Conferinţele, cândva secrete, vor deveni la modă, liberale, filantropice, chiar după modelul „Google Zeitgeist“ sau TED.
De fapt, în spatele cortinei, Google se foloseşte de aceste forumuri pentru a influenţa lumea. Reporterii „Infowars“ susţin că li s-a spus direct că „organizatorii aşa-zisei Primăveri Arabe care a început în Tunisia şi în Egipt au fost recrutaţi de Google şi, ca urmare, au participat la conferinţa Zeitgeist de la hotelul Grove“.
Este foarte bine documentat faptul că angajatul Google Wael Ghonim este omul din spatele izbucnirii revoluţiei din Egipt, revoluţie care a condus la instalarea la putere a unei dictaturi a Frăţiei Musulmane, pe care Occidentul o poate folosi ca justificare pentru intervenţiile următoare“, continuă „Infowars“.
Influenţa în creştere a companiei Google în cadrul guvernului britanic şi al celui american este, şi ea, foarte bine documentată. Eric Schmidt a fost consilier şi donator al campaniilor electorale ale lui Barak Obama. Se spune şi că i s-a oferit un post de Secretar de Trezorerie în cadrul administraţiei Obama.
Oameni de seamă care au participat la conferinţele Bilderberg şi Google
În Marea Britanie, reprezentanţii Google s-au întâlnit de cel puţin 23 de ori de la alegerile generale din 2010, cu oficiali ai Partidului Conservator. Premierul britanic David Cameron a susţinut un discurs la conferinţa inaugurală Zeitgeist din 2006 şi, ca urmare, a devenit premier patru ani mai târziu. Cancelarul britanic George Osborne a făcut o vizită la conferinţă cu doar câteva săptămâni înainte de a participa şi la Bilderberg în 2011, în staţiunea St. Moriz din Elveţia.
Şi fostul preşedinte american, Bill Clinton, curtat de Grupul Bilderberg, a ţinut discursuri la Zeitgeist, dar şi prinţul Charles al Marii Britanii.
Poziţionarea Google
Un reportaj al publicaţiei „The Telegraph“descria conferinţa Zeitgeist ca fiind „una dintre cele mai puternice adunări ale liderilor lumii afacerilor, ale gânditorilor şi a acelora care sunt consideraţi ca făuritorii viitorului mondial“.
Este clar faptul că Google devine o forţă mai mare decât a guvernelor în controlarea şi în monitorizarea comportamentului oamenilor din jurul lumii, prin diverse mijloace: de la maşinile care se conduc singure (şi care sunt urmărite constant într-o bază de date centralizată a Google) şi Google Glass, care poziţionează un fel de microcip pe fruntea utilizatorului, până la implicarea în manipularea mişcărilor populare prin reţelele media, cum au făcut în Egipt şi în Tunisia.
Direcţia în care se duce totul este foarte clar explicată de însuşi Eric Schmidt, care a declarat în repetate rânduri că intimitatea este o relicvă a trecutului şi că plănuieşte să transforme Google în cel mai puternic „Big Brother“ (Fratele mai Mare), care îl va face de ruşine pe cel imaginat de scriitorul George Orwell în „1984“.
„Nici nu trebuie să scrieţi. Ştim unde sunteţi. Ştim unde aţi fost. Mai mult sau mai puţim, ştim la ce vă gândiţi“, spune Schmidt. Într-o altă declaraţie susţine că „oamenii nu vor ca Google să le răspundă la întrebări, ci vor ca Google să le spună ce ar trebui să facă în continuare“.
În numeroase discursuri ţinute la Zeitgeist, Schmidt a subliniat viziunea sa pentru o lume interconectată permanent, colectivistă, în care individualitatea şi intimitatea sunt ostracizate, o nouă religie a transhumanismului, în care cei care refuză să adere sunt extrădaţi, sunt consideraţi păgâni, sălbatici.
Agenda Bilderberg pentru 2013
Cel puţin câteva, dacă nu toate subiectele de mai jos, vor fi discutate şi agreate în cadrul conferinţelor Bilderberg din 2013, susţin reporterii „Infowars“.
– Distrugerea dispozitivelor nucleare iraniene, prin atacuri aeriene, în cazul în care Teheranul refuză să renunţe la programul nuclear.
– Prelungirea conflictului din Siria, prin înarmarea rebelilor.
– Ameninţarea cu o pandemie globală, cauzată, în parte, de rezistenţa în creştere la antibiotice.
– Revoluţionarea tehnologiei de imprimare 3D şi găsirea de moduri prin care să poată fi controlată şi prevenită democratizarea producţiei.
– Mai mult control al statului asupra internetului.
– Înfiinţarea unui Minister al Adevărului pentru internet, similar cu cel susţinut de Bill Clinton. Acest Minister ar controla tot ce este publicat pe internet (a apărut pentru prima dată în romanul „1984“ al lui George Orwell şi acolo avea funcţia de a modifica toate datele istorice pentru a se potrivi cu ce se susţinea în prezent).
– Dezvoltarea aşa-numitelor „oraşelor inteligente“, care spionează orice aspect al comportamentului public. Instalarea de sisteme electronice care să înregistreze conversaţiile de pe stradă. Netezirea drumului către tehnocraţie.
– Ameninţarea stabilităţii sociale, prin scăderea standardelor de trai şi a averilor.
– O ultimă mişcare disperată pentru a opri Marea Britanie să părăsească UE, distrugând visul unei federaţii europene centralizate.
– Mai multe ajutoare financiare pentru ţările cu probleme, pentru susţinerea monedei euro.
– O creştere economică minimă în 2013.
– Mărirea puterii obţinute de băncile centrale, prin „reformă bancară“.
– Mai multe taxe şi impozite.
– Organizarea unei „bule“ de credite în creştere, care să adâncească inflaţia pe cale de dispariţie din Europa.

sursa articol

http://adevarul.ro/international/in-lume/cum-influenteaza-google-bilderberg-deciziile-mondiale-1_5193b84e053c7dd83f9f01ea/index.html

 

Acest articol a fost publicat în STIATI CA... și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Discretul Grup Bilderberg trece acum printr-o transformare majoră, în urma căreia se va rebrandui

 1. Marius8eu zice:

  Doamne ajuta frate gerica.
  Sant dezamagit de ce a facut saccsiv2. Acum vrea sa ne autentificam, cred ca aici a vrut sa ajunga de fapt. Putea foarte bine sa faca asta pana acum. Dar a decis asa abia acum cand danutza a foat luata la intrebari de comentatori. Asa am devenit toti niste intrusi. Mie mie scarba si nu voi mai citi niciodata acolo. Eu mi-am sters pagina facebook, hi5 si multe altele si acum saccsiv2 vrea sa ma autentific pe blogul lui. Hai ca e culmea. Sa ramana sa posteze acolo aplaudacii lui.

  • gerica64 zice:

   Poti comenta aici s-au pe orice blog al meu ,eu nu cer autentificare insa sterg comentariile cu injuraturi ,amenintari,blasfemii la adresa Sfintei Treimi,Maici Domnului si sfintilor.

 2. Rozalia Pop zice:

  Buna seara
  Frate gerica, nu te speria . As vrea doar sa-mi exprim profunda indignare in legatura cu atitudinea dictatorial-bolsevica a administratorilor blogului saccsiv (sau cine l-o mai conduce). Ma asteptam ca ceea ce am scris ieri, decent si in limitele bunului simt, sa fie trecut la cenzura fara nici o explicatie. Au disparut in cavalcada comentariile mele, ale Aurorei, Geo, student, Cristiana Serbanoiu si Kypry. Dar comentariile rasiste si pline de ura ale comentatorilor Ioan Pelasgul (cel cu testele) si bolnava in stare critica Maria au fost lasate. Ca cititorii ingroziti de asemenea cuvinte sa creada ca noi suntem un popor de nebuni rasisti. Insa fapta de azi este sub orice critica. Nu am mai comentat acolo de foarte mult timp. Si nici nu ma voi autentifica spre a comenta. Gaselnita aceasta a lui saccsiv2 cum ca cineva cunoaste emailurile si ip-urile comentatorilor pentru a se distra mi se pare de o nesimtire iesita din comun. Pina acum nu a procedat in acest mod cand alti comentatori au fost besteliti si facuti ca la usa cortului. Dar cand a venit vorba de danutza si propunerile ei financiare luate la puricat de catre comentatori, s-a spalat repede pe maini scornind o gogomanie mai mare decat el. Rusine sa le fie. De ce sa ne autentificam ? spre a fi mai usor de gasit sau pentru a primi mai usor amenintari asa cum li s-a intimplat multora ?
  Sfatul meu ar fi ca toti comentatorii de buna credinta sa vina sa citeasca si sa comenteze aici. Si dumneata frate gerica ramai credincios lui Hristos si adevarului de credinta. Doamne ajuta.

  • gerica64 zice:

   Multumesc pentru prezenta aici.Este insa posibil sa nu fi fost Danutza cea care a scris ,avatarurile difera.Nu stiu ce sa zic… pot spune doar in privinta mea ca sunt sincer nu reprezint pe nimeni blogurile pe care le detin sunt ale mele si lucrez singur la ele nu am asociati.Nimeni nu este perfect daca gresesc uneori cu articolele postate sper sa gasesc intelegere sunt un simplu om.

 3. Fratele Ioan zice:

  Mie mi-a scos 2 comentarii astazi.
  Bineinteles ca din cauza ca am deranjat-o pe Danutza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s