1.000 de oameni la un miting anticip desfăşurat în Capitală

Aproape 1.000 de persoane, printre care şi călugări, au participat joi după-amiază, în Parcul Izvor din Bucureşti, la un miting „anticip” organizat pentru a avertiza privind riscurile la care se expun, în opinia lor, cei care acceptă cardul de sănătate şi, în general, acte biometrice, informeză Mediafax.

Protestul, organizat de Asociaţia Dreptate şi Adevăr, a avut pe trotuarul de vizavi de Palatul Parlamentului, unde participanţii au afişat pancarte şi au scandat contra informatizării datelor personale.

„Cip = Sclav”, „Nu vrem lagăr electronic” şi „În loc să daţi bani pe carduri, mai bine angajaţi medici şi asistente” sunt câteva dintre mesajele de la protestul autorizat începând cu ora 12.00.

Mesaje similare au ţinut să trasmită, la un moment dat, şi aproximativ 20 de simpatizanţi ai mişcării legionare, care au protestat în aceeaşi zonă, însă separat de masa enoriaşilor şi călugărilor.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei, singurul incident a fost legat de o persoană venită la protest cu lanţuri asupra sa. La solicitarea organizatorilor, aceasta a fost dusă de jandarmi la Secţia 157 de Poliţie, pentru a fi legitimată.

 

Acest articol a fost publicat în ROMANIA MEA și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la 1.000 de oameni la un miting anticip desfăşurat în Capitală

 1. john zice:

  Un adevăr istoric nespus: cine a construit Mănăstirea Sfintei Ecaterina?

  Prezentand-o, actualul Arhiepiscop al Sinaiului, Damianos, spune:
  „Mănăstirea Sfânta Ecaterina este un centru monastic creştin grec-ortodox de rit bizantin, a cărui viaţă monahală se derulează neîntrerupt de şaptesprezece secole.
  De 1400 ani în inima deşertului Sinai, aceasta şi-a păstrat caracteristicile iniţiale din vremea Împăratului Justinian. De la Mahomed, fondatorul islamului, până la califii musulmani şi sultanii turci, trecând prin epoca lui Napoleon, toţi au preluat mănăstirea sub protecţia lor, ferind-o inclusiv de jafuri. În lunga sa istorie, Mănăstirea Sfânta Ecaterina nu a fost niciodată cucerită sau distrusă.
  Traversând toate epocile, şi-a păstrat intactă imaginea de loc sacru al Bibliei, aşezându-şi lumina asupra evenimentelor Vechiului Testament precum şi asupra continuităţii proslăvirii Sfintei Fecioare Maria şi a Domnului nostru Iisus Hristos”.
  http://www.financiarul.ro/2011/11/25/cea-mai-veche-manastire-crestina-din-lume-a-sfintei-ecaterina-a-fost-construita-de-daci/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s