INDEMN LA PARTICIPARE

 

În vederea conștientizării de către populație a riscurilor la care se expun prin acceptarea cardului electronic de sănătate, prin introducerea programului de informatizare a sănătății și în general prin acceptarea actelor electronice(biometrice), Asociația Dreptate și Adevăr organizează în data de 14 martie 2013 , începând cu ora 12.00 și până la ora 17.00, o acțiune de protest autorizată. Acțiunea va avea loc la Palatul Parlamentului , în alveola de lângă Parcul Izvor.

ApLR își cheamă simpatizanții și membrii să popularizeze acest miting și să participe activ alături de toți cei care consideră că datele noastre medicale nu trebuie expuse riscurilor majore reprezentate de atacurile cibernetice și traficul de organe și nici divulgării lor prin lărgirea accesului unor persoane necunoscute,altele decât medicul curant, la informațiile medicale și personale care vor fi, de acum încolo, înregistrate într-o bază de date centralizată, anulându-se secretul profesional, confidențialitatea și dreptul la viață intimă și privată a cetățenilor români.

Toți cei care consideră că actele de identitate electronice, pașapoartele biometrice și orice act electronic(cu cip) le încalcă drepturile cetățenești, că le invadează intimitatea și viața privată sunt chemați să ni se alăture și să-și exprime dezacordul pe 14 martie 2013, ora 12.00 la Palatul Parlamentului , în alveola de lângă Parcul Izvor.Această participare a noastră la miting o considerăm o altă acțiune civică din seria celor pe care ApLR, împreună cu alte 45 de ONG-uri, le-a inițiat împotriva actelor electronice și a controlului asupra cetățeanului, începând cu ianuarie 2013.

Acest articol a fost publicat în STIATI CA... și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la INDEMN LA PARTICIPARE

 1. john zice:

  Chemtrails : mijlocul de decimare a populatiei mondiale – destainuirile unui biolog american
  Un om de stiinta american, care a lucrat in structurile secretizate din domeniul biologiei si virusologiei, si care nu-si declina identitatea de frica represaliilor asupra sa sau membrilor familiei sale rupe tacerea. Chemtrails sau “darele chimice “lasate de avioane pe cerul planetar si vaccinarile sunt mijloacele prin care cabala isi duce la indeplinire planul de reducere a populatiei planetare pentru a fi mai usor de supus scopurilor malefice ale lor. Prin aceste mijloace se pulverizeaza in atmosfera virusi, metale grele (aluminiu, bariu, etc.) si agenti patogeni pentru a provoca epidemii la scara planetara (citititi articolul meu despre acest subiect tot pe acest site : “Chemtrails – dârele mortii”). Iata ce spune el :

  “Am un mic cerc de prieteni care au fost sau mai sunt, in pozitii cheie in cadrul agentiilor guvernamentale militare si nu numai. Acestia activeaza in cadrul unor agentii de nivel mediu, oameni de stiinta si analisti, care prin pozitia lor pot vedea zilnic ce activitati se desfasoara in cadrul acestor agentii. Fiecare din contactele mele a fost in masura sa-mi furnizeze o parte din acest puzzle, dar, in mod separat niciunul din ei nu intelege intreaga poveste. Dupa ce am pus cap la cap aceste informatii, toata aceasta conspiratie ma sperie, deoarece nu exista niciun loc unde sa pot merge cu ele (excluzand internetul), este ca si cum mi-as semna sentinta mea la moarte.
  Aceasta problema intreaga a chemtrails este legata de planul de reducere a populatiei lumii la aprox. 450 – 500 milioane de locuitori, incepand cu SUA.

  Oamenii care sunt implicati in aceasta pulverizare, precum si cei care iau parte la restul planurilor, sunt pacaliti sa creada ca vor fi crutati si ca li se va permite sa traiasca pe acest continent (America de Nord) in calitate de administratori si ingrijitori. Am inteles ca aproximativ 150 – 200 de mii de oameni sunt proiectati a fi necesari in scopuri de intretinere si acestia nu vor fi americani. Cei care au planificat asta se tem de o eventuala revolta, astfel ca lucratorii vor fi adusi din Europa sau Asia.

  Pe internet, guvernul inprastie zvonuri precum ca aceste chemtrails fac parte dintr-un program secret pentru a proteja SUA de un eventual atac biologic. Nimic mai fals ! Planul este de a sensibiliza populatia SUA vaccinand-o cu tulpini neletale de gripa de tip A, in timpul sezonului gripal.

  In fiecare an , guvernul SUA “ghiceste “care tulpini de virusi sunt cel mai probabil sa se raspandeasca. Curios, nu-i asa ? In acest sezon de gripa guvernul a protejat populatia cu un vaccin trivalent , care a inclus A/Beijing/262/95, adica H1N1 si A/Sydney/5/97, adica H3N2. Acesta continea si antigenele hemaglutinin. Pentru cei care nu sunt familiarizati, H si N se refera la proteinele atasate pe partea exterioara a virusului, hemaglutinina si neuraminidaza, care sunt responsabile de atasarea virusului (de celula umana ) si apoi invadarea celulei gazda.

  Cercetatorii de la Institutul Medical de Cercetare a Bolilor Infectioase al US Army de la Fort Detrick in Frederick MD, au reconstruit si modificat virusul H1N1, gripa spaniola, facandu-l mult mai mortal decat a fost vreodata ;de exemplu in 1918-1919, cand a fost o pandemie de gripa, care a ucis atunci 20 milioane de oameni pe intreaga planeta si peste 500. 000 aici in SUA. Atunci posibilitatile de calatorie nu erau ca in prezent, ganditi-va ce s-ar intampla astazi…
  Vaccinurile antigripale contin de obicei virusul mort [sau „atenuat”, conform declaratiilor oficiale – nota AIM], pentru a activa sistemul imunitar sa lupte impotriva lui. La un moment dat stocul de vaccin va include modificarea mai letala de H1N1 din 1918, in forma sa vie. Pentru cei mai multi oameni care primesc acest vaccin va fi pur si simplu lovitura lor gripala anuala. Prezenta tulpinii mai “blande” in acest vaccin va incetini progresia formei letale H1N1, astfel incat oamenii vor deveni mai lent bolnavi, dar vor muri in cele din urma. Aceasta va lua doar cateva saptamani mai mult. In timp oamenii vor fi purtatori de forma letala a virusului si vor fi afectati si cei cu care se intra in contact, astfel tot mai multi vaccinandu-se, intreaga populatie va fi mai receptiva la infectii deoarece plamanii vor fi fost preconditionati pentru a garanta acest lucru.

  Daca va amintiti in anii ’68 – ’69, gripa Hong Kong de tip A, H3N2 care a ucis 30.000 de oameni numai in SUA. Asta a fost un eveniment de invatare fortuit pentru unii, pentru ca i-a invatat ca gripa ar putea fi teoretic folosita pentru a sterge o populatie dintr-o anumita zona. Dar, in acelasi timp, a subliniat necesitatea de a preconditiona populatia care in mod normal ar fi rezistenta la acesti virusi, de a fi sensibila si vulnerabila.

  Prin urmare, dezvoltarea programelor de vaccinare si procedurile aeriene de pulverizare au ca scop preconditionarea populatiei. Scopul substantelor chimice din chemtrails este de a ajuta anvelopa virala sa fuzioneze cu celula pulmonara, permitandu-i penetrarea mai usoara si infectia acesteia.

  Probabilitatea ca unii indivizi sa nu fie afectati de tulpina letala a virusului H1N1 dupa toate aceste masuri este destul de mica. Trebuie sa amintim ca in acest moment, personalul militar a fost imunizat impotriva unei varietati de agenti patogeni, inclusiv bacilul antrax.
  Pentru acele zone izolate geografic in care gripa nu-si face “treaba”, este o chestiune destul de simpla pentru a pulveriza sporii de antrax si a fi inhalati de catre oricine mai respira. Pulverizarea antraxului va veni , probabil, sub pretextul unui program de protectie impotriva gripei spre a-i salva pe cei inca in viata dupa epidemie. Militarii care au fost expusi sau au intrat in contact cu civilii , vor astepta cu nerabdare vaccinarea.
  Trebuie sa subliniez faptul ca acest scenariu este de “ultima instanta”. Cei care orchestreaza planul nu vor dori sa foloseasca antraxul pana cand toate celelalte posibilitati nu vor fi epuizate, deoarece sporii de antrax rezista mult in timp. Pentru a pulveriza peste o zona sau teritoriu antrax, acesta devine periculos pentru utilizarea de catre om a acestei zone, cel putin pentru cei neimunizati.
  De ce credeti ca agentiile reintroduc animale salbatice si pesti in anumite teritorii care nu au mai fost vazute de generatii ? Este tot o parte a planului elitei de a restabili viata originara a campiilor si padurilor nelocuite. Desigur va dura ceva timp pentru a curata locul si a distruge poate o multime de orase mici, care altfel ar putea fi considerate o pacoste asupra peisajului, dar, pentru elita globala, acesta va fi un pret mic pe care noi trebuie sa-l platim pentru imensa lor bucurie”.
  Acestea au fost afirmatiile . Dupa cum ati remarcat, se confirma faptul ca elita are un plan concret de exterminare a cel putin 2/3 din populatia planetei atat prin darele chimice carora aproape nimeni nu le acorda importanta, afirmand ca sunt lasate de catre motoarele avioanelor, cat si prin programele de vaccinare lansate cu atata insistenta de catre guverne cat si de catre organizatii ce activeaza in domeniul sanatatii.

  Ce trebuie sa facem?

  Sa ne informam unii pe altii, sa NU NE VACCINAM in niciun caz noi si familiile noastre, sa ne hranim cat mai sanatos posibil, in caz de viroze sa ne tratam cu remedii naturale, plante, tincturi, produse apicole, etc., prin meditatii si rugaciuni sa ne ridicam nivelul de vibratie. Sa profitam de aceasta perioada de transformare majora a fiintei umane pe toate nivelurile, astfel incat procesul celular de trecere de la baza pe carbon in cea de siliciu sa se desfasoare cat mai usor, iar constiinta noastra sa expansioneze cat mai mult cu putinta. Atunci nimic nu ne va mai afecta din planurile malefice ale cabalei, dar sa nu uitam

  sursa: NesaraNews
  http://nesaranews.blogspot.ro/2013/03/chemtrails-exposed.html

  http://www.disclose.tv/news/Chemtrails_and_Depopulation__An_Insider_Speaks_Out/91094#ixzz2N9tK4p3s

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s