SCRISOARE DESCHISA A UNUI CRESTIN ORTODOX

“STIMATE DOMN,GEORGE BECALI

Motivul pentru care apelez la Dumneavoastra este pentru ca am vazut in repetate randuri in care ati aparut pe canalele de televiziune ca sunteti un om credincios cu frica de Dumnezeu si care face mult bine.

Doresc sa precizez ca sunt crestin ortodox , cred in Dumnezeu, cel in Sfanta Treime (Tatal, Fiul si Sfantul Duh), in Maica Domnului, In Sfintii Domnului, in Sfintele Icoane, in Sfintele Moaste si intr-una Sfanta Soborniceasca si Apostoleasca Biserica, singura biserica care reprezinta trupul lui Iisus Hristos, restul credintelor fiind erezii. Iisus Hristos este capul Bisericii Ortodoxe iar noi suntem trupul. O singura Biserica si un singur Trup.
Problema pentru care imi cer iertare ca am indraznit sa va deranjez este deosebit de grava, nu exista si nu va exista pe fata pamantului o problema mai grava decat aceasta deoarece este legata de vremurile de acum cand venirea antihristului este aproape.

Daca ar fi vorba de siguranta nationala a Romaniei problema ar fi grava pentru ca s-ar referi la aceasta viata trecatoare, dar in ceea ce va cer eu ajutorul in numele meu si in numele milioanelor de romani crestini ortodoxi, este vorba de viata vesnica si de sufletul a milioane de romani care din nestiinta, nepasare, necredinta sau alte motive sunt sortiti va merge in iad la osanda cea vesnica si isi vor pierde sufletul care este mai pretios decat lumea intreaga :
“Ce folos va avea omul de va dobândi toată lumea şi îşi va pierde sufletul? Sau ce va da omul în schimb pentru sufletul său?” (Matei XVI, 27).

Dupa cum bine stiti ceea ce se intampla zi de zi in jurul nostru, in Romania si in lume dovedeste ca slujitorii satanei pe pamant lucreaza grabnic la realizarea planului:
– o singura tara (motivul pentru care a fost creata SUA si acum mai recent Comunitatea Europeana)

– o singura religie (desi toti adeptii celorlalte religii ar putea trece la religia ortodoxa, nu se promoveaza acest lucru ci realizarea unei religii de batjocora la adresa Lui Dumnezeu impreuna cu musulmanii, cu indienii inchinatorii la idoli si cu multe alte secte, in jur de 800 dupa spusele Parintelui Arsenie Boca in cartea Cararea Imparatiei, pag. 15, religie prin care se doreste starpirea credintei ortodoxe. Dovada este ecumenismul atat de promovat la care unii oficiali ai Bisericii Ortodoxe Romane iau parte.

– un singur conducator care va fi antihristul

In Apocalipsa, Sfantul Ioan Teologul scrie :
“ Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.” (13, 16)
“Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.” (13,17)
“Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.” (13,18)”

Pecetea care constituie lepadare este cipul implantat dar pentru realizarea acestui lucru, a marcarii oamenilor ei aplica tehnica pasilor marunti. Un lucru rau si negativ pentru care oamenii s-ar revolta daca ar fi introdus dintr-o data este introdus treptat.
Ca dovada ca cipul implantat este lepadare de Dumnezeu doresc sa va zic urmatoarea intamplare pe care o puteti verifica in amanunt.

In 31.03.2012 am facut o vizita la Manastirea Teghea din judetul. Satu Mare si acolo am intrebat o maicuta despre cipuri si despre lepadare. Maicuta mi-a spus ca in America la o Biserica Ortodoxa o romanca a mers sa se spovedeasca si sa se impartaseasca. Cand a ajuns in momentul in care trebuia sa primeasca Trupul si Sangele Lui Hristos din Sfantul Potir, Potir-ul sa ridicat singur in aer si a ramas acolo nepermitand romancei sa se apropie de el. Ulterior sa aflat ca romanca lucra la o firma cu un anume grad de securitate, firma care ii implantase un chip, femeia era a lui satana si nu a putut atinge Potirul Sfant.

Au introdus deja pasaportul cu cip, permisul de conducere cu cip, cardurile bancare cu cip si acum vor sa introduca cartea de identitate (buletinul) cu cip, cardul de sanatate cu cip, reteta electronica.
Dupa ce lumea se va obisnui cu acestea vor face un document unic care va contine toate cele de mai sus. Vor scoate treptat banii lichizi si toate platile se vor face numai prin intermediul acelui act unic cu cip.
Acest act vor spune ca se pierde si ca este mai sigur sa se puna un cip implantat, sau un semn invizibil cu ochiul liber pe mana sau pe frunte, semn care este lepadare de Dumnezeu dupa cum sa scris in Apocalipsa.
Vor scoate si documentul unic si vor incepe pecetluirea in masa deoarece nimeni nu va putea cumpara sau vinde numai cel ce are semnul.
Parintele Gavriil din Sfantul Munte Athos, ucenic al marelui Parinte Paisie Aghioritul spune ca daca ai luat pecetea (cipul) chiar de s-ar ruga Heruvimii si Serafimii pentru tine e degeaba pentru ca esti al lui satana. (Va rog sa vizionati filmuletul: Film nr.1 de pe dvd-ul din plic).

Un alt mare Parinte despre care mai mult ca sigur stiti din Sfantul Munte Athos, Parintele Paisie Aghioritul vorbea despre actele cu cip si despre aceste vremuri acum mai mult de 20 de ani, cand a emis si cartea :”Semnele vremurilor – 666” (Va rog sa vizionati filmuletul: Film nr.2 de pe dvd)

Multe dovezi sunt impotriva acestor acte (Va rog sa vizionati filmuletul: Film nr.3 si Filmul nr.4 de pe dvd)

Dupa cum probabil stiti importiva actelor cu chip si cod de bare s-au strans peste 1.000.000 de semnaturi care au fost trimise la Bucuresti la guvern, dar nu sa facut nimic in acest sens, dovada ca guvernantii nostri au alt stapan care nu este Dumnezeu sau poporul.
(Va rog sa vizionati filmuletele nr. 5,6,7,8 care este dovada ca cele peste 1 milion de semnaturi au fost stranse si trimise la guvern)


http://www.youtube.com/watch?v=vniQE2bsJoA

Nici conducerea Birericii Ortodoxe Romane nu ia masuri impotriva actelor pentru ca are alt stapan.
(Va rog sa vizionati filmuletul: Film nr.9 de pe dvd)

Dumnezeu v-a binecuvantat cu o mare putere spirituala si financiara intre romani de aceea fara intentia sa va supar doresc sa va amintesc cuvintele:

“Si oricui i s-a dat mult, mult i se va cere, si cui i s-a incredintat mult, mai mult i se va cere. “( Luca 12, 48)

Fiind un om politic si europarlamentar cu o mare putere va rog in numele meu si a milioanelor de romani crestini ortodocsi si a zecilor de milioane de crestini ortodocsi din toata lumea sa cautati cei mai buni avocati si sa luptati impotriva actelor biometrice, daca este posibil pentru excluderea lor sau in cel mai rau caz pentru emiterea in paralel cu cele electronice a documentelor simple si atunci fiecare va alege dupa bunul plac daca primeste documentele premergatoare pecetluirii sau nu.

(Va rog sa vizionati filmuletul: Film nr.10 de pe dvd pentru a vedea un avocat care deja lucreaza la un proces impotriva acestor acte).

In cazul in care nu ve-ti lua nici o masura, va veni vremea si nu mai este mult pana atunci cand si familia D-vs impreuna cu toti oamenii vor fi siliti sa accepte dupa actele biomtrice pecetea care ii va da lui satana si vietii vesnice in chinurile iadului.
Iar daca ve-ti actiona si ve-ti castiga lupta impotriva acestor acte, binecuvantat ve-ti fi intre romani si milioane de romani crestini ortodocsi se vor ruga pentru D-vs iar dupa cum stiti mare este puterea rugaciunii (Va rog sa vizionati filmuletul: Film nr.11 de pe dvd).

Dumnezeu sa va miluiasca si sa va mantuiasca impreuna cu toata familia.”

Imi cer iertare caci pentru neputinta mea nu am putut duce lucrul la capat.

 

 

CITESTE SI DA MAI DEPARTE!

Acest articol a fost publicat în ATENTIE! și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la SCRISOARE DESCHISA A UNUI CRESTIN ORTODOX

 1. Fratele Ioan zice:

  Sa pus si pe Apologeticum de curand , o scrisoare deschisa catre Gigi Becali , sa discutat pe blog, asa cum sa discutat si pe SACCSIV, dar rezultate ioc. Eu cred ca ar trebui facut un rezumat esential al acestei scrisori , si,trimeasa pe adresa din pipera , sau la PARLAMENT pe adresa lui.

  • gerica64 zice:

   Controlul total prin cipurile electronice

   Ne punem aștepta ca în viitor să ajungem să fim la fel de controlați ca în filmul Matrix? În aprilie 2007, un comunicat de presă al organizaţiei CASPIAN (consumatorii împotriva invadării intimităţii de către supermarketuri) avertiza opinia publică despre apariţia unei metode perverse de supraveghere a populaţiei. De data aceasta, nu era vorba de camerele de supraveghere sau de telefoanele mobile, ci de plasarea unor sisteme de urmărire în haine şi încălţăminte, fără ştiinţa celor care cumpără şi apoi poartă produsele în cauză. Presa corporatistă a ignorat cu desăvârşire aceste informaţii.
   Katherine Albrecht, fondatoarea şi preşedinta CASPIAN, anticipase acest moment încă din 2005, când publicase, în colaborare cu Liz McInty, lucrarea Cipurile-spion: Cum plănuiesc mega-corporaţiile şi guvernul să vă urmărească orice mişcare cu RFID (Spychips: How major corporations and government plan to track your every move with RFID).
   În capitolul patru al acestei cărţi, intitulat în mod sugestiv Spionul din pantof autoarele scriau: „cel mai cumplit coşmar al oamenilor, în calitate de consumatori, va fi reprezentat în curând de combinarea sistemelor antifurt de pe produse (cunoscute sub numele de EAS) cu dispozitivele pentru identificare cu ajutorul frecvenţelor radio (radio frequency identification device – RFID).”
   Nu au trecut nici doi ani şi acest gen de etichete-spion a fost lansat pe piaţă de firma Checkpoint Systems, sub numele de Evolve. Pentru a convinge supermarketurile să cumpere şi să utilizez astfel de etichete, Checkpoint Systmes le prezintă drept o modalitate mult mai eficientă de a descuraja tentativele de furt şi totodată de a realiza o inventariere mai rapidă a produselor din magazin. (Sursa)
   Vizionare online film documentar Controlul total prin cipurile electronice cu subtitrare

   http://www.filmedocumentare.com/controlul-total-prin-cipurile-electronice/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s