Globalismul pe intelesul tuturor

Illuminati se pregătesc de cel de-al treilea război mondial

Globaliștii se infiltrează, fură și speră ca la un moment dat, să transforme întreaga planetă într-o singură națiune printr-o dictatură ce îmbină geopolitica cu știința și care odată instaurată va fi probabil imposibil de îndepărtat. Cea mai recentă conflagrație din lumea arabă, alimentată de occident, indică în mod evident o strategie regională accelerată în destabilizarea și ocuparea statelor țintă. Națiuni precum Rusia și China, ale căror interese sunt amenințate în mod direct și îndepărtate prin acest joc malefic, par lipsite de puteri și nepregătite.

Unele națiuni cedează în tăcere în spatele cortinelor, altele sunt invadate, brutalizate fără milă și asimilate în fuziunea globalistă. Suprapunerea societăţii civile peste globaliști se obișnuia să fie folosită pentru a stabili cantitatea umbrei subversive a guvernului ce înaintează mereu indiferent de încercările națiunii țintă de a se apăra. Numai în cazurile cele mai extreme, cum ar fi Libia lui Gaddafi, societatea civilă a fost dezrădăcinată în întregime, făcând intervenţia militară o alternativă acceptabilă şi inevitabilă din punct de vedere al globalizării.

Într-adevăr, există o luptă furioasă purtată de oligarhii corporatiști-financiari din New York și Londra și masa lor de marionete globaliste și state vasale din întreaga lume ce cresc continuu împotriva restului de oameni liberi. Fiecare națiune care pică în mâinile globaliștilor, oricât de departe s-ar afla de granițele noastre, îi face mai puternici, îi încurajează și îi plasează cu o națiune mai aproape de atingerea scopului lor final, acela al unui guvern unic mondial.

Globaliștii și-au creat un sistem perfect, o strategie de tensiune, în care să trebuiască să facem față si să doborâm luptă după luptă, să preîntâmpinăm război după război, să le scoatem la iveală corupțiile și actele distrugătoare ce au atins națiune după națiune, timp în care agenda lor se mișcă înainte.

Cu toții, la un nivel sau altul, ajutăm la globaliștii în avansarea strategiei lor de tensiune intrând în jocul acestor controversate crize în loc de a ne concentra atenția pe sursa motivelor noastre de suferință . Mass-media alternativă a făcut progrese în expunerea și delegitimizarea „comunității internaționale”, dar cu toate acestea, trebuie să înțelegem că numeroasele agende pe care le întreținem și le hrănim pot din multe puncte de vedere să ne dividă și să ne distragă atenția, ajungând să jucăm rolurile unei producții teatrale a globaliștilor.

Tragedia jucată între poporul păcălit și indus în eroare al Israelului și palestinienii asediați, este exemplul în care globaliștii au creat conflictul perfect și imposibil de rezolvat prin care să poată în mod constant să smulgă informații și putere în avansarea agendei lor. Un alt exemplu îl reprezintă falsul și inexistentul „război contra terorii”. Ne pierdem în detalii, ne alegem terenul, consumăm energie în combaterea acestor bătălii și pierdem din vedere acest „teatru de păpuși” condus din umbră și de sus. Astfel riscăm să devenim orbi și să nu mai putem înțelege necesitatea de a lăsă marionetele în urmă, spre a urca mai sus, deasupra scenei și a-i ștrangula pe păpușari.

Trebuie să ne amintim, în primul rând, modul în care aceste oligarhii corporatiste-financiare au căpătat energie și putere nejustificate încă de la început prin reglementarea și controlul vieților noastre de undeva de sus. Au obținut toate acestea prin faptul că noi le-am plătit timp de generații bune sistemul corupt și am renunțat la responsabilitățile personale în schimbul comodității și a treburilor gata făcute, oferite de serviciile corporatiste. Câtă vreme continuăm sa le plătim și să le îmbogățim sistemul, ei își vor menține puterea iar noi vom continua să ne mințim că dacă dansăm alături de marionetele lor suficient de mult, vom deveni cândva maeștri.

Deși activismul, protestul și campaniile sunt într-adevăr nobile, acestea sunt cu totul inutile înainte ca sursa dumneavoastră de suferință să fie identificată și luată în vizor. În fiecare caz, fie că este vorba de conflictul Israelului cu palestinienii, ori de nesfârșitul „război contra terorii”, ori copiii înfometați, sau chiar răspunsul „de mântuială” dat de comunitatea internațională asupra dezastrului „emanat” de centrala Fukushima din Japonia, sursa chinurilor este aceeași: puterea nejustificată exercitată de megalomaniacii obsedați, care printr-un efect de pârghie irosesc acea putere spre a se îmbogăți de pe urma umanității.

Nu ne putem baza pe Rusia, China și alte state membre BRIC (Brazilia, Rusia, India și China) sau pe alte națiuni mânjite precum Iranul că se vor ridica și rezista în fața acestui imperiu malefic aflat în expansiune. Pentru a realiza ceva cu adevărat, soluția este de a submina această putere nejustificată, încetând a mai plăti sistemului și astfel boicotându-l pentru a înlocui sistematic corporația globalistă cu soluții locale.

Nu avem nevoie de lungi manifeste scrise sau de cuvinte elevate pentru a ne declara independența, noi trebuie, pur și simplu, să începem prin a ne lua înapoi în mâini frâiele propriului nostru destin pentru că așa vom constata cu groază cât de dependenți suntem de fapt de globaliști și vom putea rectifica, de la o zi la alta, modul în care ne cheltuim banii, timpul și energia.

De vreme ce un nor de reziduuri radioactive este suflat peste ocean dinspre Japonia, de vreme ce Orientul Mijlociu este aflat în convulsia destabilizării, iar prețurile petrolului și hranei sunt manipulate de speculatorii de pe Wall Street, scuza că ar fi „prea dificil” să boicotăm pentru a înlocui confortul și comoditatea oferite nouă de oligarhii corporatiști, începe să sune destul de sec. Viața ta și a întregii omeniri depinde de boicotarea și înlăturarea globaliștilor. Al treilea Război Mondial a început deja și consumă lumea, națiune cu națiune.

Practic nu avem nimic de pierdut prin boicotarea și înlocuirea globaliștilor; poate decât servila noastră dependență de sistemul lor. Vom afla, indiferent de ce agendă ocupăm, că numai înlăturând această autoritate nejustificată vom putea înainta și prospera în cauza noastră. Diferitele noastre planuri nu se adresează marionetelor de pe scena globalistă, iar prin boicotarea sistemului lor şi extirparea din viaţa noastră de zi cu zi, urcăm deasupra scenei și ii facem pe păpușari să se gâtuie cu propriile lor mâini.

http://www.infocon.ro

deveghepatriei

Acest articol a fost publicat în SOCIETATI SECRETE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s