” NATIONALISMUL ESTE PERICULOS“.

DOCUMENTE SECRETE DIN 1966 ALE UNUI MEMBRU BILDERBERG ,SCOASE LA IVEALA!! O FRAZA FOARTE GRAVA A ATRAS ATENTIA !

 

  
                 Documente secrete ce au apartinut unui membru Bilderberg,au fost obtinute de un grup de jurnalisti. Acestea dateaza din anul 1966 din cadrul unei intruniri a grupului in luna martie la Wiesbaden, Germania.Insemnarile apartin senatorului amerian de Oklahoma, Fred R.Harris ,care inca se afla in viata fiind profesor de Stiinde Politice la Universitatea din New Mexico.

              La intalnirea din 1966 au luat parte,printre altii,personaje bine cunoscute precum David Rockefeller sau Zbigniew Brzezinski.Documentele publicate contin inclusiv invitatia oficiala in grupul Elitelor,primita de senatorul Harris din partea unuia dintre fondatori,printul Bernhard al Olandei,fost membru in partidul Nazist German.

                   Aceste documente insa contin si insemnari personale facute de Harris la intalnirea din 66′,atentia celor care au adus la lumina documentele fiind atrasa in mod special de o idee extrem de grava notata de senator:” NATIONALISMUL ESTE PERICULOS“. Asadar,Elitele lumii ,care aveau deja de zeci de ani pus pe hartie planul Guvernului Mondial si al Globalizarii,incepusera deja campania de indoctrinare anti-nationalista .Primii “educati” au fost chiar membrii grupului…Un alt set de insemnari ale senatorului spun ca “NATO este in pericol din cauza reducerii Fricii”..Acest document demonstreaza inca odata faptul ca nu sunt doar  conspiratii ideile care circula si care sustin ca la intalnirile Bilderberg se stabileste cursul societatii globale,chiar si cu zeci de ani in avans.Cel mai bun exemplu este intalnirea din 1955 a grupul ,la care,conform BBC si Wikileaks,lupii puterii au pus pe hartie inca de pe atunci planul monedei euro,care avea sa devina realitatea dupa 38 de ani,in 1992,in urma tratatului Maastricht.

Sursa: Secretele Sistemului

Acest articol a fost publicat în PLANURI OCULTE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la ” NATIONALISMUL ESTE PERICULOS“.

 1. Lucretia zice:

  Criza europeana si recentele alegeri din Europa au demonstrat o ascensiune ingrijoratoare a nationalismului politic , spune economistul UBS Paul Donovan, a se vedea Grecia, Franta, Finlanda.
  Sursa Manager.ro
  Acesti iluminati, aceasta elita planetara, au planuri ambitioase, un guvern mondial, o moneda unica reglementata financiar de o banca mondiala si o biserica universala, celelalte religii ale lumii vor fi distruse.
  Ei controleaza lumea, cei care au participat la intalnirile Bilderberg au ajuns presedinti de tara.
  Deciziile lor afecteaza fiecare fiinta de pe pamant, acum si in viitor.
  Nationalismul politic poate afecta zona euro, a mai spus Paul Donovan.
  Sursa Adevarul

 2. nicu zice:

  Nationalismul sau Patriotismul este o lucrare de ratacireca sa creada o minciuna pentru cei care n-au cunoscut si nici n-au crezut in lucrarea lui Dumnezeu. Totodata ea este si o lucrare de mantuire pentru fii lui Dumnezeu. Este o sabie cu doua taisuri.

 3. nicu zice:

  Lucrarea desteptarii Romaniei mai poate fi comparata cu ceea ce a facut Iacov.

  Iacov a luat nuiele verzi de plop, de migdal şi de platan; a despuiat de pe ele fâşii de coajă şi a făcut să se vadă albeaţa care era pe nuiele.
  Apoi a pus nuielele pe care le despuiase de coajă în jgheaburi, în adăpători, sub ochii oilor care veneau să bea, ca atunci când vor veni să bea, să zămislească.
  Oile zămisleau uitându-se la nuiele şi făceau miei vărgaţi, pestriţi şi cu pete.(Geneza 30:37-39)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s