Mărturiile unui francmason

Mărturiile unui francmason de grad 33

 

Leo Zagami a fost, până de curând, francmason de gradul  33. Aparţinând aşa-zişilor “Iluminaţi” italieni prin tradiţia familiei sale, el a fost iniţiat în anumite tehnici oculte încă din copilărie şi a fost membru în diferite loje secrete italiene şi britanice. Fiind un privilegiat al lojei Propaganda Due, ar fi trebuit să urmeze la conducerea acesteia, dacă nu s-ar fi retras din masonerie. Acest interviu ne introduce în lumea societăţilor secrete şi confirmă încă o dată, din interior, planurile “Iluminaţilor” de a instaura noua ordine mondială, care se referă de fapt, la un stat global de tip fascist.
Datorită poziţiei şi educaţiei sale, Leo Zagami a avut acces la cele mai întunecate secrete ale Francmasoneriei şi “Iluminaţilor”. El a fost martor la ritualuri satanice de magie neagră, experimente de control mental şi tortură, care se petrec frecvent în interiorul lojilor masonice.

 Zagami s-a hotărât să părăsească Francmasoneria şi a început să facă dezvăluiri zguduitoare privind adevărata faţă a acestei secte satanice. A fost apoi hărţuit, ameninţat, răpit şi torturat. A început să îşi publice dezvăluirile pe Internet, iar pagina de web i-a fost închisă. A continuat însă să facă aceste dezvăluiri, pe care le publică acum pe pagina de web “Illuminati Confessions”.
 
 
 
 Acest articol apartine blogului
Acest articol a fost publicat în PLANURI OCULTE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mărturiile unui francmason

  1. Lucretia zice:

    Foarte adevarat ,acest evadat din masonerie , descrie pe larg activitatea iluminatilor intr-un interviu cu printesa Japoniei Kaoru Nakamaru.
    Si totusi , tot mai multi membrii ai masoneriei parasesc aceasta grupare si ne pun la curent cu activitatile oculte ale masoneriei , desi au legi foarte clare si drastice referitoare la aceste asa zise evadari. Eu cred ca noi trebuie sa aflam din cand in cand ce se mai intampla in lojele masonice , ei sunt un fel de emisari ai masoneriei. Greu de inteles ce se intampla in masonerie , toti sunt sefi , toti au grade mari .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s