Stat condus de bisnitari, de mafioti, de interlopi, de tradatori de tara!

CITITI SI VA CRUCITI! Asa arata un stat condus de bisnitari, de mafioti, de interlopi, de tradatori de tara! Pentru asta nu respecta nimeni legea in tara aceasta, din cauza aceasta politistii sunt luati la bataie de infractori!

Politia Rutiera nu are 80 de lei sa achite Institutului de Medicina Legala contravaloarea analizei alcoolemiei fiului lui Marian Ionescu.

mediat după ce, pe 29 martie, a fost oprit în trafic, pe Splaiul Independenţei din Capitală, şi prins băut la volan (0,61 mg la mie în aerul expirat), Carmin a fost dus de agenţii rutieri la IML, ca să i se recolteze probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Numai că de atunci, ancheta s-a cam împotmolit, deoarece Poliţia nu are bani să plătească analizele. “Ele au fost făcute de specialiştii de la IML, dar pentru că nu s-au virat banii, nu pot fi ridicate. Din această cauză, Carmin Ionescu nu a mai fost audiat, pentru că în funcţie de aceste analize ancheta urmează o direcţie, iar dosarul bate pasul pe loc. Este vorba doar de 80 de lei, pe care Poliţia nu-i are, aşa că şi acest caz, la fel ca multe altele, nu poate fi finalizat”, ne-au declarat surse judiciare.

Agenţii fac chetă pentru expertizele psihiatrice
Poliţiştii din Capitală au ajuns să bage mâna în buzunar pentru ca cei care comit fărădelegi să ajungă acolo unde le este locul, în celule. Oamenii legii au fost nevoiţi, în anumite situaţii, să plătească, după ce au pus mâna de la mână, contravaloarea expertizelor psihiatrice necesare în dosarele pe care le instrumentau.

Sărăcie, sărăcie, dar nimic nu se poate face fară bani! Asta au simţit-o pe pielea lor poliţiştii din Capitală atunci când s-au scormonit prin buzunare pentru ceva lei pentru a-şi duce la bun sfârşit munca. “Au fost cazuri în care noi, aici la Judiciar, am dat câte 20 de lei pentru a face rost de 134 de lei, atât cât era epertiza medico-legală a unui individ periculos. Dacă nu plăteam, respectivul putea rămâne în libertate”, ne-a povestit unul dintre cei care a pus ban peste ban pentru examinarea respectivă care se face la IML.

Situaţia nu e de acum, ci durează de ceva timp şi tinde să se agraveze. Asta pentru că şi fondurile din care se fac aceste expertize sunt limitate. În schimb, atunci când sunt situaţii grave, cum ar fi cele de vătămări corporale grave sau omor, actele care dovedesc sau nu discernământul atacatorului se fac fără a mai ţine cont că sunt sau nu bani pentru efectuarea acestora.

http://www.libertatea.ro VIA  http://deveghepatriei.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în ROMANIA MEA și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s