Viitoarele actiuni ale SISTEMULUI impotriva celor ce vor deveni mult prea deranjanti…

SISTEMUL VA LUCRA MURDAR

Discutam cu ceva vreme in urma cu fratele Ioan Vladuca despre viitoarele actiuni ale SISTEMULUI impotriva celor ce vor deveni mult prea deranjanti. Si am cazut de acord ca in unele cazuri o vor face extrem de murdar. Nu vor dori transformarea in martiri (in ochii multimilor) a celor pe care ii vor ataca. Asa ca nu-i vor acuza ca sunt ortodocsi sau ca lupta impotriva sistemului. Ci vor fabrica “fapte” odioase pe care chipurile respectivii le-ar fi facut.

Cum ar fi sa apara stirea ca la Vladuca au fost descoperite fotografii cu copii facand sex? Ce lovitura ar fi sa fiu acuzat ca sunt pedofil!” a spus la un moment dat cutremurat fratele Ioan.

Si am tras amandoi concluzia ca tehnic se poate. Serviciile pot fabrica extrem usor astfel de “probe”. Apoi, poti sa tot cauti dreptatea la politie, procuratura si judecatorie, ca daca ei nu vor, n-o vei gasi.

Si astfel SISTEMUL te va reduce la tacere, dar te va si umple de noroi atat de bine, incat nu doar ca te vei prabusi in ochii celor ce te citeau pana atunci, dar chiar si temele pe care le abordai vor deveni pentru multi putin credibile.

Dar ticalosia poate merge si mai departe. Iti pot ucide persoanele dragi tie, dar nu oricum, ci dand vina tot pe tine. Va amintiti de acel caz celebru?

Acolo a fost vorba de o cumplita eroare judiciara. Si a stat omul o gramada de vreme la puscarie. Dar daca cine trebuie iti fabrica probele care trebuie? Acolo putrezesti …

Degeaba iti vei striga nevinovatia. Cati te vor crede? Cand presa va lucra din plin, cand intrusii vor lucra si ei din greu, prea putini se vor mai uita in gura ta. Iar intrusii vor avea rolul cel mai important, caci oricand vor fi gata sa jure ca stiu ei ca lui cutare ii placeau fotografiile cu copii dezbracati. Ca au ei surse sigure ca cutare isi ura mama sau sotia sau copilul si de aia i-a omorat. Iar intrusii astia vor figura a fi in interiorul miscarii ortodoxe …

Si tot ei apoi vor zice: Anti ecumenism? Pai nu ala vorbea impotriva ecumenismului si iata ca e pedofil? Anti cip? Pai nu alalalt vorbea anti cip si iata ca e ucigas?

Adevarul insa intotdeauna iese la lumina. Iar actiunile lor dracesti nu vor izbandi pana la final. Caci bunul Dumnezeu nu ne lasa. Procedand astfel, SISTEMUL va parea victorios pana la o vreme. Dar nu pentru foarte multa vreme.

SURSA

http://saccsiv.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în PLANURI OCULTE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s