CARTE DE IDENTITATE BIOMETRICA cu doua cipuri

 

   Iata ce aflam din articolul Franţa va crea un fişier cu datele biometrice pentru a combate furtul de identitate:

Parlamentul francez a adoptat marţi o lege controversată menită să lupte împotriva uzurpării identităţii, instaurând un fişier cu datele biometrice ale tuturor francezilor.

Noua lege, împotriva căreia socialiştii vor sesiza Consiliul Constituţional, implementează o carte de identitate biometrică, care va fi ataşată unui fişier centralizat, pentru a lupta împotriva fenomenului uzurpării identităţii, care a afectat 15.000 de persoane în 2009, conform deputatului de dreapta Eric Ciotti.

Noua carte de identitate va avea două cipuri electronice.

Primul va conţine toate datele biometrice ale unui individ (stare civilă, adresă, statură, culoarea ochilor, amprente digitale etc).

Cel de-al doilea, facultativ, va servi drept semnătură electronică pe Internet pentru schimburi comerciale şi administrative.

Propunerea a făcut obiectul unui conflict între Senat şi majoritatea de dreapta din Adunarea Naţională, privind natura legăturii care trebuie să existe între datele biometrice înscrise în noua carte de identitate şi cele centralizate în fişierul general al tuturor francezilor.

Adunarea Naţională, susţinută de Guvern, a apărat o “legătură puternică”, pe care în final a adoptat-o.

Senatul, care a avertizat asupra riscurilor pentru libertăţi în cazul unui fişier generalizat, susţinea o “legătură slabă”.

Acest articol a fost publicat în PLANURI OCULTE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la CARTE DE IDENTITATE BIOMETRICA cu doua cipuri

  1. Silvian Luhan zice:

    Si iata, ca vremea apocalipsei deja o traim, Antihristul, fiara, (Dajjal,documentati-va) deja e pe Pamant si va veni cu manie si va spune ca el e Mantuitorul…”Iar El a zis: Vedeti sa nu fiti amagiti, caci multi vor veni in numele Meu, zicand: Eu sunt, si vremea s-a apropiat. Nu mergeti dupa ei.” Luc. 21, 8. ”…5. Si i s-a dat ei gura sa graiasca semetii si hule si i s-a dat putere sa lucreze timp de patruzeci si doua de luni. 6. Si si-a deschis gura sa spre hula lui Dumnezeu, ca sa huleasca numele Lui si cortul Lui si pe cei ce locuiesc in cer. 7. Si i s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruiasca si i s-a dat ei stapanire peste toata semintia si poporul si limba si neamul.” Apoc. 13, 5,7. Sa nu ne inchinam fiarei, si sa nu ne insemnam cu numele ei , sau cu numarul numelui ei. Fratilor trebuie sa fim tari in credinta, mai tari ca niciodata, si sa nu parasim pe Domnul!!! …si as vrea si eu o indrumare…pentru cine nu accepta actele biometrice, va mai putea sa stea ”pe langa casa” sau trebuie sa plece undeva int-o pestera, unde sa nu stie nimeni nimic de el? Adica..suntem obligati toti prin lege sa trecem la ele, sau putem opta sa le refuzam? Ca eu unul, nu am de gand sa fac una ca asta ! scuze pt poveste…Domnul sa fie cu noi cu toti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s