AGENDA DE MODELARE SOCIALA SI CENTRALIZARE GLOBALA

Dupa cum se arata si in articolul urmator, in ceea ce priveste modul in care se fac “jocurile” de catre cei mai puternici oameni ai lumii, asistam astazi la o aparenta schimbare de ton. Daca, in vremea de pionierat a masoneriei, in atmosfera ”romantica” a sec. XIX, se cultivau secretul ezoteric, loja si conspiratia subversiva, astazi lojele sunt mascate diplomatic in  think-thank-uri, departamente de politici publice si forumuri globale, obiectivele sunt ascunse in “agende reformiste” si “predictii”, iar secretul a devenit… discret. Intr-adevar, cum observa si Steve Watson in materialul tradus, acum, mai mult ca oricand, este ceasul in care secretele de altadata se discuta aproape la scena deschisa. Acest lucru este atat de evident cand ne uitam si la ceea ce se intampla astazi in tara noastra, care constituie un exemplu reprezentativ de experiment social de anvergura, lucru evident deja si pentru unii economisti.

Aceasta noua etapa, a ”conspiratiilor pe fata”, poate insemna mai multe lucruri:

1) Ca deja elitele globale nu se mai ascund prea mult dupa perdea, semn ca se simt total stapane pe situatie, ca este deja, cu ingaduinta lui Dumnezeu, oricat de greu ne-ar veni sa  acceptam, “ceasul lor si stapanirea intunericului”, ca lucrurile au intrat in linie dreapta inspre implinirea prorociilor eshatologice, iar stapanii lumii nu mai au acum niciun fel de teama de nimeni si de nimic;

2) Ca trebuie sa fim constienti ca nu intamplator acestia isi permit acum, cu atata usurinta, sa lase nu doar sa “transpire”, ci chiar sa prolifereze din belsug, “dezvaluirile” si “demascarile” identitatii si planurilor pe care le pun la cale. Cel putin a unora dintre ele (faceti si un exercitiu si urmariti intr-o librarie sau chiar intr-un hipermarket cate titluri de literatura senzationala despre conspiratii, bilderbergi, illuminati exista. Deja se poate vorbi de o industrie in domeniu)La puterea imensa si reala pe care o dispun, mai ales asupra circulatiei informatiei (si, prin excelenta, asupra internetului ca mediu predilect de circulatie), este de la sine inteles ca au avut si un interes strategic in “a da drumul la supapa”, in a alimenta chiar aceasta tendinta, extrem de “manoasa”,  a unor mase largi de a detine un “acces” facil la “secretele cele mai secrete” ale scenariilor de conducere si de distrugere a lumii. Fiindca nu este exclus ca tocmai sub aceasta noua  “perdea de fum” cat mai intinsa cu putinta, prin galagia si revolta starnite, intretinute si dirijate atent catre paroxism, sa se poata camufla si mai bine adevaratele pericole sau… sa dea nastere unor “efecte secundare” mult mai profitabile pe termen lung pentru strategii sinistri ai mersului planetei…. Dar toate cu ingaduinta lui Dumnezeu!

.CITITI IN CONTINUARE ARTICOLUL INTEGRAL

Cand secretul devine doar discret. AGENDA DE MODELARE SOCIALA SI CENTRALIZARE GLOBALA ESTE ACUM LA VEDERE. La ce ar trebui sa fim mai atenti cand “dezvaluirile” curg, care ar putea fi noile capcane si ce avem de facut?

=============================

SURSA ARTICOL                  http://www.razbointrucuvant.ro

Acest articol a fost publicat în PLANURI OCULTE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s