Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege cauza bolii

Descoperire uluitoare:

– Doctorul german Ryke HAMER  a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stand de vorba cu ei.  Nu facea nimic magic, in afara faptului ca le explica logic si rational despre stransa legatura dintre starea mentala si boala. El sustine ca fiecare om s-a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, nascut in urma unui SOC emotional. El a numit acest soc dupa numele fiului  sau: Dyrk Hamer Syndome sau DHS (sindromul Dirk Hamer).

Dr. Hamer  era in anii ‘70 Cercetator si Sef al Clincii de Oncologie din Munchen unde trata cancerul folosind, la fel ca ceilalti doctori, tratamentele clasice de tratarea cancerului, care se dovedeau a fi mai mult sau mai putin eficiente.

Insa cursul vietii  doctorului Hamer avea sa se schimbe radical, in luna decembrie a anului 1978, cand a primit teribila veste ca fiul sau DIRK , de doar 19 ani, a fost impuscat mortal. Mai mult decat atat, la cateva luni de la eveniment a murit sotia lui.  Aceste socuri l-au ranit la un nivel profund, si, ca si cum n-ar fi fost destul, peste cateva luni s-a imbolnavit de CANCER la TESTICULE.

Ajunsese un doctor care trata pancientii de cancer, iar in paralel trebuia sa se trateze pe el insusi de cancer.  Era speriat de rata mare de insucces a tratamentelor clasice, pe care ar fi trebuit sa le urmeze si el, insa nu mai avea incredere in ele . Desi pare descurajator, acest context urma sa-l ajute pe Dr. Hamer sa revolutioneze lumea medicala.

Din moment ce nu fusese niciodata  grav bolnav, a suspectat imediat ca dezvoltarea cancerului sau poate  avea legatura directa cu tragica pierdere a fiului sau.

Moartea lui Dirk  si propria sa experienta cu cancerul l-au facut pe Dr. Hamer sa  investigheze istoricul pacientilor sai de cancer. A aflat foarte curand  ca, la fel ca el, toti au trecut prin experiente extrem de stresante,  inainte ca boala sa se instaleze si sa se dezvolte. Observarea  conexiunii dintre minte si organism nu a fost surprinzatoare. Numeroase  studii aratasera deja ca atat cancerul, cat si alte bolii sunt foarte  des precedate de un eveniment traumatizant.

Există o LEGATURĂ dintre diferitele zone creiereului şi anumite organe

Dar Dr. Hamer a dus cercetarile sale cu un pas mai departe. Urmarind ipoteza ca toate  evenimentele din organism sunt controlate de creier, a analizat  tomografiile pacientilor sai si le-a comparat cu istoricul lor medical.

Dr. Hamer a descoperit ca orice boala, nu numai cancerul, este  controlata de o zona din creier ce ii corespunde in mod specific si este  legata, in mod particular, de un eveniment traumatizant perfect identificabil.

Mai exact, a sesizat aparitia unor vibratii mai anormale, vizibile sub forma de cercuri concentrice pe tomografie, in diferite zone ale creierului. Mai interesant era ca, oamenii cu acelasi tip de cancer, aveau vibraii mai intense EXACT in aceleasi zone ale creierului.

Cu alte cuvinte, fiecare tip de cancer avea o zona corespondenta in creier, care nu mai functiona corect.

Cu aceasta descoperire a pus bazele a ceea ce se numeste NOUA MEDICINA (pentru care va fi desconsiderat de ceilalti doctori, dupa care i se va retrage dreptul de a mai profesa (pentru ca perturba afacerile marilor companii farmaceutice, care, pentru a supravietui, trebuie sa vanda anual citostatice, vaccinuri, medicamente care dau dependenta etc.).

Cand Dr.  Hamer a fost arestat, in 1997, pentru acordarea de sfaturi  medicale,  fara a avea licenta medicala, pentru trei persoane, politia a  confiscat  fisele pacientilor sai si le-a analizat. Un procuror public a  fost  nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6.000 din 6.500  de pacienti ai dr. Hamer, cu cancer in faza terminala, erau inca in viata. In cazul  tratementelor conventionale, cifra aceasta este inversa.

Noua medicina porneste de la “Regula de Fier a Cancerului”

Regula de Fier a Cancerului:

Fiecare cancer sau alta afectiune grava, are drept cauză un CONFLICT care genereaza UN SOC EMOTIONAL:  numit DHS (Sindromul Dirk Hamer – denumit astfel in  onoarea fiului sau) care imbolnaveste omul mai intai la nivel mental, cand apar dereglari in creier, iar in final boala se rasfrange asupra unui organ.

La această regulă, se adaugă alte două concluzii esenţiale:

a. Tipul conflictului care a generat SOCUL EMOTIONAL(DHS) determină ZONA in care apar vibratii anormale in creier. Zona de pe creier in care apar aceste inele concentrice, determina organul in care va aparea boala.

b. Cu cat dureaza mai mult conflictul, cu atat se imbolnaveste mai rau organul corespunzator acestui tip de conflict.

Aceste concluzii au rezultat in urma experimentelor practice pe care dr. Hamer le-a facut pe oameni si pe animale. A demonstrat mai intai cum, si animalele, la fel ca oamenii, sunt predispuse bolilor un urma unui conflict care genereaza un soc emotional.

Originea bolilor este în creier

Dr. Hamer a stabilit ca „orice boala este cauzata de un soc emotional (numit DHS) care surprinde individul total nepregatit”.

Psihologic vorbind, DHS este un incident foarte  personal, conditionat si determinat de experientele noastre trecute, de  vulnerabilitati, de perceptiile personale, de valorile si credintele  personale. Cu toate acestea, DHS nu este doar un conflict emotional, ci  si biologic, care trebuie inteles in contextul evolutiei noastre  personale.

Animalele experimenteaza aceste socuri biologice in urma  pierderii bruste a cuibului sau teritoriului, a pierderii unui pui, a  separarii de partener sau de grup, a unei amenintari nesteptate, a unei  perioade de nemancare sau a unei amenintari de moarte.

Un barbat, de exemplu, poate suferi un soc conflictual de „pierdere a  teritoriului” , cand isi pierde casa sau locul de munca, pe neasteptate;  pentru o femeie, un soc conflictual „in camin” poate fi o grija pentru  binele unuia dintre membrii familiei; un soc conflictual de tipul  „abandonului” poate fi declansat de un divort neprevazut sau de o  spitalizare de urgenta; copii sufera deseori un soc conflictual „de  separare”, cand mama se decide sa se intoarca la munca sau cand se  despart parintii.

Analizand mii de tomografii (CT) in relatie cu istoricul pacientului,  Dr. Hamer a descoperit ca, atunci cand are loc DHS, socul impacteaza o  zona specifica, predeterminata din creier, cauzand o leziune care este  vizibila pe tomografie, ca un set clar de inele concentrice (In 1989,  Siemens, producatorul german de aparate tomografice, a confirmat ca  aceste inele nu provin de la o proasta functionare a aparaturii).

Dupa  impact, celulele cerebrale transmit socul impactului catre organul  corespondent care, la randul lui, raspunde cu o modificare specifica, ce  poate fi anticipata. Motivul pentru care diferitele conflicte sunt  legate indisolubil de anumite zone ale creierului este acela ca, de-a  lungul evolutiei noastre, fiecare parte a creierului a fost programata  sa raspunda instantaneu la posibile conflicte sau amenintari.

In timp ce  „vechiul creier” (cerebelul, zona amigdaliana) este programat cu  instuctiuni de baza legate de supravietuire, care corespund respiratiei, hranirii sau reproducerii, „noul creier” (creierul mare) este codat cu teme mult mai av ansate, precum cele  legate de conflictele teritoriale, conflictele de separare, conflictele  de identitate si cele legate de autoapreciere, increderea si respectul  de sine.

Cercetarile medicale ale Dr. Hamer sunt strans legate de embriologie,  pentru ca, indiferent de felul in care organul raspunde unui conflict,  fie prin dezvoltarea unei tumori, prin deteriorarea tesutului sau prin  dereglarea functionarii, toate acestea sunt determinate de stratul  embrionic al germenului din care provin atat organul, cat si tesutul  cerebral corespondent.

GNM “Ontogenetic System of Tumors” (Sistemul Ortogenetic al  tumorilor) ilustreza ca organele controlate de „vechiul creier” care  deriva din endoderm sau vechiul creier mesoderm, precum plamanii,  ficatul, colonul, prostata, uterul, pielea in profunzimea ei, pleura,  peritoneul, pericardul, glandele mamare, etc., genereaza intotdeauna  proliferare celulara, imediat ce conflictul corespondent are loc la  nivelul creierului. Tumorile acestor organe se dezvolta exclusiv pe durata fazei active a conflictului (initiata de DHS).

EXEMPLE

Cancerul de plaman

Sa luam exemplul cancerului de plaman: conflictul biologic asociat cu  cancerul de plaman este un soc de tipul „frica de moarte”, deoarece, in  termeni biologici, panica de moarte este echivalenta cu incapacitatea  de a respira. Odata cu socul datorat fricii de moarte, celulele  pulmonare alveolare care regleaza respiratia incep instantaneu sa se  multiplice, formind o tumoare pulmonara.

Contrar parerilor  conventionale, aceasta multiplicare a celulelor pulmonare nu este un  proces fara rost, ci serveste unui scop biologic foarte bine definit, si  anume sa creasca capacitatea pulmonara, optimizand astfel sansele de  supravietuire ale organismului.

Analizele tomografiilor intreprinse de  Dr. Hamer demonstreaza ca fiecare persoana bolnava de cancer de plaman  prezinta o configuratie clara de tip inele concentrice in zona  corespondenta din creier si ca fiecare pacient a suferit un soc  conflictual emotional total neasteptat, de tipul „frica de moarte”, inaintea declansarii cancerului. In majoritatea cazurilor teama de  moarte a fost declansata de socul unui diagnostic de cancer, ce a fost  resimtit ca o sentinta la moarte.

Cancerul de san

Cancerul de san, potrivit cercetarilor Dr. Hamer, este rezultatul  grijilor provocate de un conflict de tipul “mama-copil” sau “probleme cu  partenerul”. Aceste tipuri de conflicte impacteaza intotdeauna vechiul  creier, in zona care controleaza glandele producatoare de lapte. O  femeie poate suferi un conflict de tipul mama-copil, intrucat isi face  foarte multe griji, atunci cand copilul ei este ranit sau se  imbolnaveste grav, foarte brusc. Pe durata fazei de stres, cat  conflictul este activ, celulele glandei mamare continua sa se  multiplice, formand o tumora.

Scopul biologic al proliferarii celulare  este acela de a mari capacitatea de lactatie pentru copilul suferind,  grabind astfel procesul de vindecare al acestuia. Fiecare femeie si  fiecare femela din lumea animala se naste cu acest program de reactie  biologica pentru crestere si dezvoltare.

Numeroasele studii ale Dr.  Hamer arata ca femeile, chiar si atunci cand nu alapteaza, dezvolta  tumori ale glandelor mamare, din cauza grjilor obsesive pentru binele celor dragi (a copilului care are probleme, a unui parinte bolnav, sau de grija unui  prieten cu probleme).

Ceea ce a fost spus despre cancerul de plaman sau de san este valabil  pentru orice alt tip de cancer ce isi are originea in „vechiul creier”.  Fiecare tip de cancer este declansat de un conflict soc specific, care  activeaza un „program biologic precis” (A Cincea Lege Biologica), ce  permite organismului sa depaseasca obisnuintele functionarii zilnice si  sa se confrunte fizic cu situatia urgenta. Pentru fiecare tip de  conflict exista o zona cerebrala specifica, de unde este coordonat acest  program de urgenta.

Ce se întâmplă cu  organele controlate de noul creier

In vreme ce organele controlate de vechiul creier dezvolta tumori pe  durata fazei active a conflictului- soc, situatia este opusa in cazul  organelor controlate de noul creier. Toate organele si tesuturile ce  corespund si sunt coordonate de noul creier (ovarele, testiculele,  oasele, nodulii limfatici, epiderma, mucoasa colului uterin, bronhiile,  vasele coronariene, canalele de alaptare etc.) isi au originea in  ectoderm sau mesoderm-ul noului creier.

In momentul producerii  conflictului- soc, tesuturile organelor corespondente acestei zone a  creierului raspund prin degenerare celulara.

Necrozarea ovarelor sau a  testiculelor, osteoporoza, cancerul osos sau ulcerul stomacal, de  exemplu, sunt situatii care apar doar atunci cand persoana se afla  intr-o stare emotionala de stres relationata cu conflictele- soc  corespondente. Asa cum este de asteptat, distrugerile tesuturilor  respective au o semnificatie biologica precisa.

Sa luam exemplul tesuturilor canalelor de lactatie. Ele se dezvolta  mult mai tarziu decat glanda mamara, acest tesut fiind controlat de o  zona mai tanara a creierului, cortexul cerebral. Conflictul biologic ce  corespunde tesutului canalelor de lactatie este unul de tip conflict de  separare, rezultat al unei experiente de tipul copilul meu (sau  partenerul meu) mi-a fost luat de la san. O femela din lumea animala  sufera un astfel de conflict, atunci cand puiul ei se pierde sau este  omorat. Ca un reflex natural la acest conflict-soc, tesutul canalelor de  lactatie incepe sa ulcereze. Scopul acestei reactii este marirea  diametrului canalelor de lactatie, astfel incat laptele nefolosit sa se  poata drena mai usor si sa nu se congestioneze in interiorul  sanului. Creierul fiecarei femei este programat cu acest gen de  reactie-raspuns biologic. Din moment ce sanul femeii este asociat,  biologic vorbind, cu grija si hranirea, femeile sufera un conflict-soc  cauzat de separarea brusca de o persoana iubita. Pe durata fazei active a  conflictului- soc nu exista practic nici un simptom, cu exceptia unor  ocazionale puseuri usoare in interiorul sanului.

Faza de îmbonăvire(de conflict) şi Faza de vindecare(post conflict)

Dr. Hamer a descoperit de asemenea ca orice conflict si orice boala are  si o rezolvare, iar desfasurarea oricei boli are loc in doua faze. (A  Doua Lege Biologica).

In timpul primei faze, a conflictului activ (si  anume atata timp cat acesta exista) intregul organsim este orientat  catre a face fata conflictului. In timp ce, la nivel fizic, au loc  dereglari celulare specifice, psihicul si sistemul nervos vegetativ  autonom se confrunta de asemenea cu situatii neasteptate.

Comutata  intr-o faza de stres (sympathicotonia) , mintea devine total preocupata  de continutul conflictului. Tulburari ale somnului si lipsa apetitului  sunt simptome specifice. Biologic vorbind, acest lucru este vital,  deoarece focalizarea atentiei asupra conflictului si orele de activitate  in plus constituie conditiile propice pentru rezolvarea conflictului. 

Faza activa a conflictului este denumita si „faza rece”. Deoarece pe  perioada stresului se produce constrictia vaselor de sange, simptomele specifice ale activitatii conflictuale sunt extremitatile  reci (in special mainile), tremurul si transpiratia rece. Intensitatea  simptomelor depinde, in mod natural, de intesitatea si impactul socului  conflictual. Daca o persoana ramane in aceasta stare prea mult timp,  urmarile pot fi fatale.

Dr. Hamer a demonstrat, fara nici o indoiala, ca organismul nu poate  muri niciodata de cancer, in sine. O persoana poate muri ca rezultat al  complicatiilor mecanice produse de tumori, de exemplu blocarea unui  organ vital precum colonul sau bila, dar in nici un caz celulele  canceroase, in sine, nu pot provoca moartea. In German New Medicine distinctia dintre cancerul malign sau benign nu are nici o valoare.  Termenul malign este o constructie artificiala (la fel ca marcarii  tumorali) care, pur si simplu, indica o activitate de reproducere  celulara ce a depasit o anumita limita complet arbitrara.

Daca o persoana moare pe durata fazei initiale active a conflictului,  este de obicei din cauza pierderii de energie, a slabirii exagerate, a  lipsei de somn si a epuizarii mentale si emotionale.

De cele mai multe  ori este vorba de impactul emotional devastator al unui diagnostic sau a  unei prognoze negative, de genul “Mai ai doar sase luni de trait!”, impact ce arunca pacientii de cancer si pe cei apropiati lor intr-o  stare de disperare. Cu foarte mica speranta sau chiar deloc, sunt  privati de forta lor vitala, isi consuma inutil energia si, in cele din  urma, mor in urma unui proces agonizant pentru pacientii de cancer pe  care tratamentele conventionale de cancer nu fac decat sa il accelereze.

Daca pacientul nu a facut nici un tratament conventional de cancer  (in special chimioterapie sau radioterapie) , GNM are o rata de succes  de 95 pana la 98 %. Este o ironie ca aceste statistici ale succeselor  remarcabile ale Dr. Hamer au fost date chiar de autoritati.

Cand Dr.  Hamer a fost arestat, in 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale,  fara a avea licenta medicala, pentru trei persoane, politia a confiscat  fisele pacientilor sai si le-a analizat. Un procuror public a fost  nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6000 din 6500  de pacienti cu cancer in faza terminala erau inca in viata. In cazul  tratamentelor conventionale, cifra aceasta este inversa.

Conform  declaratiilor epidemiologului si biostatisticianului Dr. Ulrich Abel  (Germania), succesul majoritatii chimioterapiilor este jalnic… nu exista  nici o dovada stiintifica referitoare la abilitatea de a extinde in mod  apreciabil viata pacientilor care sufera de cele mai comune forme de cancer organic…Chimioterapiile pentru cancerele maligne prea  avansate pentru operatie, care reprezinta 80% din totalul cancerelor,  reprezinta un “pustiu stiintific” (“scientific wasteland” – Lancet 1991).

Corpul se vindecă singur

Rezolvarea conflictului generat de semnalele initiale reprezinta  inceperea fazei a doua a programului biologic. Emotiile si organismul  nostru se comuta imediat in modul de reparare, programul de vindecare  fiind asistat in mod direct de sistemul nervos vegetativ. Pe perioada  fazei de vindecare, apetitul revine, dar suntem foarte obositi (putem  chiar sa nu avem puterea de a ne ridica din pat). Odihna si furnizarea  tuturor nutrientilor necesari organismului sunt esentiale pe perioada de  vindecare. A doua faza este denumita faza calda si, in aceasta  perioada, vasele de sange se maresc, incalzind extremitatile si pielea.

Odata cu rezolvarea conflictului se produce o schimbare la nivelul  organelor, proliferarea celulara (vechiul creier – controlul cresterii  tumorale) si distrugerea celulara (creierul nou – controlul degradarii  tesuturilor) se opresc imediat si este declansat procesul de reparare  specific.

O zona care s-a necrozat sau a prezentat ulceratii in timpul  fazei active a conflictului este acum regenerata si refacuta cu celule  noi. Acest proces este insotit, de regula, de inflamatii potential  dureroase cauzate de edeme care protejeaza tesutul pe durata vindecarii.

Alte simptome tipice regenerarii sunt: hipersensibilitate, mancarimi,  spasme (daca tesuturile musculare sunt implicate) si inflamatii. Exemple  de boli care apar doar in procesele de vindecare sunt: diferite  probleme de piele, hemoroizi, laringita, brosita, artrita,  ateroscleroza, disfunctii ale rinichilor si vezicii urinare, anumite  boli ale ficatului si infectii.

Bazandu-se pe observarea multiplicarii celulare (mitoza) si pe  distinctia standard dintre tumoare benigna si maligna, medicina  conventionala interpreteaza procesul natural de producere celulara a  tesutului care se vindeca drept tumoare maligna.

In GNM distingem la fel doua tipuri de tumori. Dar tumorile nu sunt impartite in bune sau rele,  ci mai degraba sunt clasificate dupa tipul de tesut si zona cerebrala  din care provin si de unde sunt controlate. Exista acele tumori care se  dezvolta, in mod exclusiv, in faza activa a conflictului- soc (tumorile  pulmonare, tumorile de colon, tumorile la ficat, tumorile uterului,  tumorile la prostata etc.) si cele care apar in timpul procesului  natural de vindecare.

In felul in care creierul vechi controleaza cancerul, cresterea tumorala  nu este nici accidentala si nici fara sens, din moment ce proliferarea  celulara se opreste, de indata ce tesutul este reparat. Cancerul  testicular, cancerul ovarian, limfomul, limfomul non-Hodgkin, diferitele  tipuri de sarcom, carcinomul bronhial si laringial si cancerul  cervical, toate sunt de natura curativa si fenomene exclusive ale fazei  de vindecare. Cu conditia ca procesul de vindecare sa nu fie intrerupt  de medicamente sau de o revenire a conflictului soc, aceste tumori  dispar pana la urma, pana la sfarsitul procesului de vindecare.

Principiile pentru VINDECARE

A. In primul rand: Pacientul devine ’stapanul absolut’ al tratamentului. E 100% responsabil pentru conditia lui si nu-si pune sperantele in numeni mai mult decat in el insusi.

B. Apoi pacientul va lucra la intelegerea CAUZEI care a provocat conflictul si implicit boala.

C. In final va colabora constructiv cu doctorul pentru a crea un plan eficient de de rezolvare a conflictului atat MENTAL cat si PRACTIC.

*Este absolut necesar ca pacientul la inteleaga cat mai bine CE se intampla de fapt cu el, pentru a putea sa aiba o atitudine constructiva si motivata in procesele de autovindecare.

* Dr. Hamer pune accentul pe rezolvarea EMPIRICA (practica) a orcarui conflict emotional, insa pot fi benefice si psihoterapia, terapiile prin hipnoza si regresie sau altele de acest fel.

* Frica de cancer/moarte poate genera alt conflict, pe langa cel existent. E nevoie sa renunti total la astfel de ganduri, pentru ca faza de vindecare sa se desfasoare fara probleme.

* O persoana sanatoasa, bine hranita, odihnita,relaxata,cu activitate fizica zilnica si care are convingeri pozitive, va face mult mai usor fata orcarui conflict, si de asemenea se va lovi de mult mai putine.

* Persoanlele cu situatie materiala buna au un risc mult mai mic de a se imbolnavi spre deosebire de cei saraci (care nu au bani pentru a rezolva anumite conflite)

* La femeile insarcinate orice forma de cancer sau de tip cancer se va vindeca/elimina pe cale naturală, începând cu a 3-a lună de sarcina, deoarece sarcina are prioritate absoluta, spune dr. Hamer.

A primit ultimatum sa renunte la descoperirile sale stiintifice

Rezultatul cercetarilordoctorului Ryke HAMER se constituie intr-o diagrama stiintifica  ce ilustreaza legatura biologica dintre psihic si creier si corelatia cu organele si tesuturile intregului organism uman (varianta engleza a “Diagramei stiintifice a GNM” este in lucru). Dr. Hamer a denumit descoperirile sale “Cele 5 Legi Biologice ale Noii  Medicine”,  datorita faptului ca aceste legi biologice valabile in cazul  oricarui  pacient, ofera o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii  cauzei, a  dezvoltarii si a procesului natural de vindecare a bolii.

In  1981, Dr.. Hamer a prezentat rezultatele descoperirilor sale la   Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen, sub forma unei teze   post-doctorat. Totusi, pana astazi, Universitatea a refuzat sa testeze   cercetarile Dr. Hamer, in ciuda obligativitatii legale de a o face.   Acesta este un caz fara precedent in istoria universitara. In mod   similar, medicina oficiala a refuzat sa aprobe descoperirile  sale, in  ciuda a 30 de verificari stiintifice diferite, facute atat de  medici  independenti, cat si de asociatii profesionale.

La scurt timp dupa ce Dr. Hamer si-a prezentat teza, i-a fost adresat un  ultimatum de a renunta la descoperirile sale stiintifice,  sau i se va  refuza reinnoirea contractului sau la Clinica  Universitara. In 1986,  desi munca sa nu a fost niciodata pusa la  indoiala sau dezaprobata,  doctorului Hamer i-a fost ridicata licenta  medicala pe motive ca a  refuzat sa se conformeze principiilor medicinei  standard.

Cu toate  acestea, era hotarat sa-si continue munca si,  in 1987, a reusit sa-si  extinda descoperirile practic catre orice  boala cunoscuta de medicina.

Dr. Hamer a fost persecutat si  hartuit timp de 25 ani, in special de  catre autoritatile germane si de  catre cele fraceze. Din 1997, Dr. Hamer  locuieste in exil in Spania,  unde isi continua cercetarile si continua  sa se lupte pentru  recunoasterea oficiala a “New Medicine”. Insa, din  moment ce Facultatea  de Medicina a Universitatii din Tübingen isi  mentine tactica de  amanare, pacientilor din intreaga lume le este  refuzat dreptul de a  beneficia de descoperirile revolutionare ale Dr.  Hamer.

SURSA

GERMAN NEW MEDICINE® (GNM) Paradigma Medicala a Dr. Ryke Geerd Hamer,

de Caroline Markolin, Ph.D., Vancouver, Canada

Acest articol a fost publicat în STIATI CA... și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s