Planuri Oculte

Slugile „Illuminati” dezvăluie planurile Stăpânilor

Vă mai aduceti aminte de Mihai Giurgea, cel care aplaudă cu „zece maini” vazând cum democratia se prabuseste si cum Noua Ordine Mondiala e tot mai aproape de realizarea Planului sau? Ei bine, micul servitor Mihai Giurgea recidiveaza cu acest articol pe care va invitam sa-l cititi cu atentie:
BBC News a difuzat sâmbăta avertismentul generalului Martin Dempsey, seful Statului Major Interarme: trupele americane din Europa se pregătesc sa facă fata unor revolte civile, provocate de ruperea Uniunii Europene. Generalul Dempsey a mai spus ca, după eșecul de la Bruxelles, nu-i e clar cum de mai rezista încă Uniunea Europeana!
Americanii ar fi nebuni sa nu se pregătească. In Europa sunt staționați 80.000 de militari americani si peste 20.000 de angajați civili (1.500 dintre ei se afla in baza de la Mihail Kogălniceanu). Pana acum, americanii considerau misiunile din Europa “as easy as pie”, adevărate concedii de odihna. Acum “concediul” s-a terminat! Europa a devenit o zona riscanta.
Război si la New York!

Dar armata americana are probleme si in propria ei curte: mișcarea socialista Occupy Wall Street a fost inclusa printre mișcările teroriste, alături de Al-Qaida si de traficanții de droguri columbieni. Iar Senatul a votat recent Actul de Autorizare a Apărării Naționale, prin care militarii pot sa aresteze si sa închidă cetățeni americani pe termen nelimitat, fără proces.
Unul din activiștii mișcării, socialistul Alexander Higgins, se plângea pe blogul sau ca, in vreme ce situația economica se agravează pe zi ce trece, 20.000 de soldați americani au fost mobilizați ca sa-i strivească pe demonstranți. Masuri asemănătoare vor fi luate si la Londra.
E sfârșitul democrației populiste. Sfârșitul blestematului vot universal.

In Grecia, câțiva ofițeri de rang înalt au fost înlocuiți luna trecuta, după ce au declarat public ca nu vor permite ca țara sa fie iar bătaia de joc a politicienilor si ca mai bine ar fi sa preia puterea (ca in perioada dictaturii coloneilor, 1967-1974).
Daily Mail a scris ca și CIA este pregătita pentru eventualitatea unei lovituri de stat militare in Grecia: toți își dau seama ca situația de acolo nu mai poate continua: “Grecia are un sector public absurd de mare, burdușit cu angajați care se bucura de un standard de viața mult mai ridicat decât in sectorul privat”. Exact ca in România!
Nu vad cum se mai poate evita o baie de sânge!

Greșelile din 1929 s-au repetat din 2009, pas cu pas: nimic nu este nou sub soare. Si atunci a fost mai întâi un boom economic, si atunci oamenii au ținut-o intr-o petrecere, după care s-au trezit ca trebuie sa achite nota de plata. Era inevitabil!
Iar nota de plata a fost uriașa: curbele de sacrificiu. Concedierile in masa. Salarii de mizerie (la fel de inevitabil). Muncitorii s-au revoltat, au făcut greva si au fost pe loc concediați, fără discuție (nici asta nu putea fi evitat). Când greviștii au răspuns prin ocuparea fabricilor si alungarea spărgătorilor de greva, a intervenit armata. Inclusiv in România: Atelierele Grivița, februarie 1933. Iar armata a făcut ceea ce trebuia: i-a împușcat pe nenorociții de comuniști, care intraseră pe o proprietate privata. Sângele javrelor de stânga a înroșit străzile Bucureștilor.
Exact același sir de evenimente se repeta si azi. La milimetru! Am crezut ca lanțul evenimentelor poate fi rupt, ca România ar putea de data asta sa evite prăpastia. Am crezut ca guvernul român nu e atât de nebun, încât sa ignore necesitatea reformei: m-am înșelat.
Angela Merkel: criza va dura 10 ani. Cel puțin!

In ultimii 4 ani, toate partidele din Parlament au fost la putere: nici unul n-a mișcat măcar un deget ca sa oprească dezastrul. Au tăiat salarii de forma, au dat afara câțiva bugetari tot de forma: când in realitate trebuiau sa taie in carne vie! Au preferat sa spere ca vor scăpa…prin miracol. Evident, nu exista miracole. Cel puțin, nu in economie.
Actuala clasa politica n-are legătura cu conducerea unei țări. De fapt, n-are legătura cu deloc cu realitatea. Singurul lor scuza e ca la fel de inconștienți si incapabili sunt cam toți politicienii: și europeni, si americani. Cu câteva excepții, toți politicienii secolului 20 sunt niște paiațe lașe. Nu e loc de ei in secolul 21!
Susțin o lovitura de stat militară cu sprijin CIA!

Secolul 21 va fi un secol al realismului. Un secol de fier. Politicianul secolului 20 era slab, risipitor si populist. Politicianul secolului 21 va fi obsedat de echilibrul bugetar, de profit si de disciplina. Politicianul secolului 20 ordona pomeni, ca sa fie votat la alegeri. Politicianul secolului 21 o sa ordone foc: nu împotriva dușmanilor externi, ci împotriva propriei populații. A cerșetorilor, a sindicaliștilor, a socialiștilor. Si n-o sa-i fie frica de pierderea alegerilor: ca cerșetorii oricum nu merita dreptul de vot. Chiar daca sunt 12 milioane!
In clipa asta, doar doua grupuri sociale pot sa mai salveze România: o parte din oamenii de afaceri si o parte din militari. Care parte? Aia care are legături strânse cu NATO si CIA. Aia autentic de dreapta.
Armata româna e rupta in doua: in țara sunt birocrații grași si comuniști, învățați cu spaga, nu cu arma. Dar in afara țarii, sunt ofițerii si soldații care au luptat pe bune: in Bosnia, in Irak, si mai ales in Afghanistan. Au luptat cot la cot cu americanii, britanicii si germanii si au dosare excelente la CIA, MI6 si la Kommando Strategische Aufklärung. Noua Ordine Europeana, cu oameni ca ei va fi construită!
Sunt gata sa votez oricând un ofițer român veteran, care și-a pus viața la bătaie pentru țara lui.
Acest articol a fost publicat în STIATI CA... și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s