COMERŢUL PAŞNIC” cu „CHINA ROŞIE” ŞI U.R.S.S.

David Rockefeller în spatele „COMERŢULUI PAŞNIC” cu „CHINA ROŞIE” ŞI U.R.S.S.

Ajutorul financiar pentru China a îmbrăcat un aspect necunoscut poporului american şi opiniei publice internaţionale.Începând din 29 mai 1980 Administraţia Carter a permis acestei naţiuni „duşmane” să cumpere din America radare pentru apărarea antiaeriană,avioane de transport şi elicoptere.Mari consorţii americane au construit în China fabrici pentru construirea de elicoptere şi echipamenteelectronice.Tehnologia americană de ultimă oră a început să fie exportată în China. Înainte de acordarea clauzei naţiunii celei mai favorizate Chinei (15 mai 1977),David Rockefeller a format Consiliul Naţional pentru Comerţ între Statele Unite şi China.În acest timp,guvernul american şi oficialii de la Casa Albă erau la curent cu gravele încălcări ale drepturilor omului : circa 10% dintre chinezi locuiau şi îşi desfăşurau activitatea în lagăre de muncă forţată.

De la mijlocul anilor ’70,companiile Pennzoil,Exxon,Union Oil şi Phillips Petoleum au negociat cu China pentru pentru operaţiuni de forare marine. 

Pe bună dreptate,cititorul îşi poate pune întrebarea : cum intenţiona să plătească China, a doua mare Putere „duşmană a capitalismului”,toate aceste importuri şi împrumuturi date de Statele Unite ? Acest lucru a fost descoperit de mai mulţi membri ai Congresului american, confirmat de câţiva scriitori.China furniza Statelor Unite…cele mai tari şi pure droguri din lume !!! Iar dolarii americani primiţi în schimbul drogurilor erau destinaţi să plătească împrumuturile şi importurile din America.Preşedinţii americani Gerald R.Ford (1974-1977),Jimmy Carter (1977-1981) şi Ronald Reagan (1981-1989) se fac vinovaţi de cea mai mare conjuraţie împotriva poporului american,în special al tineretului : importul de droguri din China.În lucrările anterioare am specificat,cu exemple concrete,cum C.I.A. a fost implicată în traficul de droguri din alte zone geografice.

Planul a fost demarat de premierul chinez Chou En-Lai,care i-a mărturisit jurnalistului egiptean Mohammed Heikal :”Plantăm cele mai bune soiuri de opiu,special pentru americani”.Scriitorul Ed Reid,câştigător al Premiului Pulitzer,a scris :”Nu există îndoială că tineretul american este victima unei conspiraţii.Scopul este să-i facă pe copii dependenţi de droguri şi să distrugă efectiv următoarea generaţie de adulţi”.Trebuia să se acţioneze într-un fel asupra tineretului,asupra generaţiilor viitoare,pentru a deveni „imuni” la măsurile ce vor fi luate în viitor de către Guvern şi celelalte instituţii guvernamentale.Iar aceste măsuri urmăresc instaurarea Noii Ordini Mondiale.Un tânăr,absolvent de facultate,a declarat : Nu,drogurile nu sunt o soluţie,dar cel puţin mi-am zăpăcit creierul,aşa că nu mai simt nevoia să pun întrebări”.
Fără comentarii !
Nu băgăm mâna în foc că George H.W.Bush (1989-1993),Bill Clinton (1993-2001) şi Preşedintele George W.Bush nu au continuat aceeaşi politică.
Nici unul dintre oficialii americani nu au putut da un răspuns satisfăcător pentru a justifica programele de colaborare economice cu Uniunea Sovietică,China şi celelalte ţări socialiste.În 1977,un congresman a spus : „După cum ştiţi,aşa se întâmplă întotdeauna,întrucât Statele Unite conduc de departe în domeniul tehnologiei.Asta se întâmplă pentru că democraţia încurajează gândirea inovatoare a rivalilor.Oricum,nu cred că este ceva rău.Cu căt Uniunea Sovietică adoptă tehnologia vestică,cu atât societatea devine mai deschisă şi,astfel,mai aptă pentru schimbare”.Motivul real se pare că a fost cuprins în raportul Subcomitetului Senatului pentru Securitatea Internă pe 1964,din care cităm : „Din punctul de vedere al comuniştilor,comerţul Est-Vest,în pofida volumului aparent limitat,nu este numai de importanţă critică ; ar putea fi o chestiune de supravieţuire.Blocul comunist trebuie să aibă asistenţă vestică pentru a face faţă deficienţelor cronice ale industriilor sale”.Mai clar nici că se putea accen-tua.Occidentul trebuia să susţină comunismul.Acest lucru a fost confirmat şi de Aleksandr Soljeniţân,care în iulie 1975,adresându-se poporului american,a spus :”De ce daţi pe mâna totalitariştilor comunişti mai multă şi mai multă tehnologie-complexă,delicată,de care au nevoie pentru înarmare şi pentru a-şi strivi proprii cetăţeni ? Tot sistemul nostru de sclavi depinde de asistenţa voastră economică.Când ne îngroapă de vii,vă rog să nu le trimiteţi lopeţi şi cele mai actualizate echipamente de mişcare a pământului”.Aici,trebuie să amintim că în 1977 guvernul american a vândut Uniunii Sovietice cel mai mare electromagnet din lume, capabil să genereze un câmp magnetic de 250.000 de ori mai puternic decât cel al Pământului.
Încă din 1974,în Uniunea Sovietică au început cercetările asupra modificării climei pe Terra, Iar doi ani mai târziu a instalat patru relee la sol.Întâmplător sau nu,în iarna acelui an,pentru prima dată în istorie a nins în Miami.Iar electromagnetul vândut de americani este folosit pentru „aprofundarea studiului radiaţiilor electromagnetice şi aplicaţiile lor în domeniul variaţiilor meteorologice”…
La baza „comerţului paşnic” a stat Legea Împrumului şi Închirierii,prezentat în această lucrare.Senatorul George a declarat :”Istoricii viitorului vor recunoaşte că data când s-a semnat Legea Împrumutului şi Închirierii înseamnă ziua în care puterile Axei au fost învinse.Am devenit cea mai mare Putere din lume,ce nu are nevoie de a se teme de nici o concurenţă”.La sfârşitul războiului Statele Unite deţineau cea mai mare putere industrială din lume,resurse materiale imense,nu a suferit distrugerile conflagraţiei mondiale,oamenii de afaceri şi bancherii erau capabili să se măsoare cu toţi oamenii de afaceri de pe Terra,influenţa în Europa,Africa de Nord şi Asia de sud-est era destul de mare.Şi,Statele Unite nu aveau a se teme de comunism,care s-a dezvoltat cu ajutorul lor.Stettenius jr. a scris : „Nu avem de ce să ne temem de Rusia.Să lăsăm sovietele să facă,în felul lor ,propria lor exprienţă.Avem totul de câştigat de la o colaborare strânsă,efectivă şi amicală cu ea,în interesul nostru reciproc”.
Războiul Rece ? Da de unde !? Dar cel mai mare rezultat a constituit-o formarea Naţiunilor Unite,Charta Atlanticului şi Declaraţia Naţiunilor Unite.Un pas uriaş spre instaurarea Noii Ordini Mondiale.
Aceste este capitalismul vs. comunismul şi viceversa…

Citiţi vă rog şi:

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama 

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

Jay Rockefeller spunea: “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video.

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA 

Mitropolitul Serafim de Pireu despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … VREAU SA AUD UN IERARH ROMAN VORBIND ASEMENEA

Mitropolitul Serafim de Pireu: “EVREII sunt de vina pentru situatia actuala din Grecia si din lume”

A INCEPUT CERNEREA – aparatorii masoneriei, ai ecumenismului, a cipurilor si ai sionismului fac pe fata front comun impotriva IPS SERAFIM DE PIREU. Raspunsul Mitropolitului. DE CE MITROPOLITUL ARE DREPTATE, dar nu in intregime?

Mitropolitul Serafim de Pireu: Faimosii guru orientali, papa si cardinalii NU POT FI SFINTI

Text remarcabil despre ANTIHRIST

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Skartsiuni Dimitriu: “Profetii despre antihrist”

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

Sursa: BLOG CREȘTIN ORTODOX

Acest articol a fost publicat în ATENTIE! și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s