Cuvant de trezire duhovniceasca!

Cuvant de trezire duhovniceasca!Manastirea Sfantul Ioan Rusul

“Cuvantul crucii este nebunie pentru cei ce pier, dar pentru noi cei ce ne mantuim, este puterea lui Dumnezeu” I Cor 1,18

Sf Luca, Episcopul Crimeei: “Am iubit patimirea pentru ca minunat ea curateste sufletul!”

Iubiti credinciosi, nu va asteptati la Imparatia Pacii pe pamant! Nu va asteptati la Imparatia Dreptatii pe pamant. Nu va asteptati la Imparatia Binelui, la bunastare, aici, pe acest pamant! Noi, crestinii nu avem cetate statatoare pe pamant, ci in cer.

Noi, crestinii, suntem datori sa ne ducem necazurile in rugaciune si cu multumire, fara cartire, cu supunere fata de voia lui Dumnezeu. Noi ne ducem necazurile de bunavoie, caci daca ne-am lepada de Hristos am scapa de cele mai multe necazuri – dar intrucat nu ne lepadam, pentru patimirile noastre Dumnezeu ne da binecuvantare.

Oamenii lumesti se straduie din rasputeri sa scape de necazuri si sa uite de ele. Oamenii duhovnicesti si le asuma, ca fiind crucea primita de la Dumnezeu pe care o primesc cu dragoste si cu rabdare. Dragostea este solutia izbavirii in orice necaz. Mangaierea cea adevarata si odihnitoare nu vine decat de la Dumnezeu!

“Nevrednice sunt patimirile de acum pentru slava ce va sa fie!”.

Departeaza ispita si nimeni nu se va mai putea mantui!”

Crestinul este purtator de cruce. Ochii nostri sa fie atintiti la Hristos pe Cruce si toate celelalte – greutatile si necazurile noastreni se vor parea incomparabil mai mici ca importanta. Nu minunile lui Dumnezeu au mantuit lumea ci asumarea Crucii de catre Mantuitorul nostru Iisus Hristos a mantuit-o! Iata importanta crucii! Fara Cruce nu e Inviere! Nu trebuie sa fugim de cruce ci sa o purtam cu rabdare si iubire.

Dumnezeu randuieste crucea asa incat sa fie potrivita fiecaruia. Unicul Sau scop este mantuirea sufletelor noastre.

Prin lemn a venit moartea in lume (Adam gustand din pom), prin lemn a venit si izbavirea (Hristos rastignit pe crucea din lemn).

Pr Arsenie Boca: “Cand ai orice necaz fa-ti cruce si spune “Asa-mi trebuie””. Pacatele se curata prin purtarea crucii, tot asa cum Dumnezeu s-a rastignit pe cruce pentru pacatele tuturor oamenilor.

Solutia nu este lumeasca ci duhovniceasca, si nici nu e valabila pentru mase de oameni. Solutia izbavirii este personala. La fel si in ce priveste actele electronice care ne vor strange in curand latul in jurul gatului. Putem da o solutie fiecaruia in parte. Este ca la spovedanie. Nu putem sa dam acelasi sfat la oameni care au acelasi pacat pentru ca difera multe de la unul la altul, chiar daca in sine este acelasi pacat, dar oamenii sunt diferiti, conditiile sunt diferite.

Asadar, solutia este una personala si tot personala este si mantuirea, fiindca Mantuitorul la Judecata nu ne va intreba pentru pacatele fratelui, ci pentru pacatele noastre. Nu ne va certa pentru ca a gresit tata sau mama, sora, prietenul, ci ne va certa pentru ce am gresit noi fata de ei.

La fel este si cu rugaciunea.

Putem sa stam langa un sfant in viata care are rugaciune de foc, dar daca noi nu avem rugaciune nu ne foloseste cu nimic. Spunea un sfant ca daca nu te rogi si tu pentru tine harul nu poate intra in inima ta, pentru ca o tii inchisa. Legatura cu Dumnezeu trebuie sa fie personala. Fiecare sa ne rugam si sa stabilim o legatura permanenta cu Dumnezeu. Si sa nu ne asteptam sa se roage altii pentru noi si noi sa ne culcam pe-o ureche ca are cine sa se roage. Nu asa! Acela este doar ajutorul, mana cu care sa treci prapastia, pornirea. Sigur ca avem nevoie sa ne rugam unii pentru altii tot timpul. Ce bine este sa se roage cineva pentru tine! Este minunat! Dar si noi trebuie sa ne rugam ca folosul nostru si al lor sa fie maxim. Dumnezeu iubeste mult pe omul care se roaga pentru celalalt. Si aceasta este porunca (porunca iubirii de aproapele).

Fara rugaciune nu putem deslusi bine ce se intampla in jurul nostru! Parintii din vechime obisnuiau sa se roage chiar si pentru cele aparent neimportante, pentru ca voiau sa faca totul cu binecuvantarea lui Dumnezeu. Si mereu, primeau in duh, instiintarece si cum sa faca. Asa au fost calauziti sute, poate chiar mii de parinti ai Bisericii. Nimic fara rugaciune. Astfel, harul era cu ei siputeau discerne binele de rau, cu limpezime. Aceasta limpezime ne este necesara astazi ca sa discernem si noi binele de rau.

Iubiti credinciosi,

“Lumea arde, pricepeti asta?” spunea parintele Paisie Aghioritul acum mai bine de 20 de ani. Despre ce era atunci vorba? Despre un proces care atunci se pregatea si care a ajuns astazi intr-o etapa mult mai avansata si mai ingrijoratoare pentru noi, crestinii. Sfarsitul acestei lumi s-a apropiat. Am intrat deja in linie dreapta.

In mai putin de un secol vom fi martorii unor evenimente care vor preschimba societatea si viata intregii omeniri care se vor incheia prin distrugerea acestei lumi. Aceasta o spun sfintii nostri ortodocsi, mai ales cei din secolul trecut care au fost proslaviti cu Sfinte moaste. Ultimii mari Sfinti care au vorbit despre asta au fost Sf Paisie Aghioritul, Pr. Tadei de la Vitovnita, Sf. Lavrentie de Cernigov, Sf Serafim Rose, Pr Ambrozie Lazaris, Pr. Iosif Vatopedinul, Fericita Matrona, Sf Serafim de Virita si inca multi altii.

Unii dintre ei au profetit ca generatia noastra, a celor de azi, il vom vedea pe antihrist cum in fata camerelor de luat vederi si in transmisiune directa se va incorona la Ierusalim ca Imparat al Guvernului Mondial instaurat ca reactie la tulburarile sociale, economice si politice care deja au inceput in debutul acestui secol. Venirea sa la putere si dictatura mondiala care se va instaura va fi privita ca o solutie salvatoare la criza generala a planetei si oamenii il vor imbratisa ca pe izbavitorul lumii. Totul insa se va preface intr-un timp foarte scurt, caci dupa trei ani si jumatate de conducere va veni sfarsitul, ziua Judecatii de care a vorbit si profetul Daniel in Vechiul Testament.

Dar sa privim acum ce se intampla astazi, acum, in fata ochilor nostri: dusmanii crestinismului, lucifer cu armata lui a iesit cu toate fortele la atac.

Suntem in pragul unei crize mondiale de proportii uriase. Criza economica si financiara care a inceput in 2008 a fost doar inceputul.

Mai marii planetei, uneltele satanei, s-au hotarat sa distruga tot si in final sa se autodistruga. Planurile sunt deja scrise si sunt puse deja in miscare etapa cu etapa.

In fata acestor amenintari care bat la usa, noi, ca si crestini trebuie sa ne punem toata nadejdea in Domnul – singurul ajutor al nostru. Oamenii nu ne pot ajuta. Statul nici atat. Dumnezeu ne trimite harul Sau. Noi trebuie sa I-L cerem si sa nu ne dezlipim de El nicicum, niciunde.

Iubiti credinciosi, s-a apropiat vremea cand va trebui sa marturisim si cu fapta ai cui fii suntem. Noi cantam in sarbatori cantarea polieleului: Robii Domnului, dar suntem noi oare robi ai Domnului? Cel ce este rob asculta de stapanul sau. Cel ce nu implineste porunca nu slujeste celui ce a poruncit!

Planul elitelor de distrugere a lumii pe care il vedem pus deja in aplicare sub ochii nostri se desfasoara pe mai multe planuri:

 1. economic: masele o vor duce din ce in ce mai greu
 2. social: omul trebuie sa fie controlat in toate miscarile lui. Elementele negative, cele care se vor impotrivi sistemului vor fi eliminate sau izolate in temnite
 3. religios: doctrina anticrestina. Pomenirea lui Dumnezeu pe pamant trebuie nimicita. Trebuie nimicita religia crestina si mai ales pe ortodocsi (de aceea si noi am fost alesi tari pilot pentru multe experimente si chiar pentru actele biometrice)
 4. din punct de vedere al sanatatii: omul trebuie sa fie o carte deschisa
 5. financiar: deja toate operatiunile sunt controlate

Atacurile acestui grup restrans de indivizi, unelte ale satanei, asupra populatiei, conform informatiilor pe care le avem si conform profetiilor sfintilor vor fi de mai multe feluri in acest ultim secol:

 1. educational/cultural: doctrina anticrestina – promovarea raului si a pacatelor strigatoare la cer: desfraul in tot si in toate; copii vor invata in scoli ceea ce le va dicta Bruxelles-ul ateu. Parintilor aveti grija!
 2. sanatate: se pregateste o pandemie generala care sa ucida peste 150 de milioane de oameni pe glob. Gripa porcina, gripa aviara si boala vacii nebune au fst doar teste si intr-un fel pregatirea populatiei pentru ce va urma. Minti diabolice stau in spatele acestor miscari organizate. Din fericire inca sunt unii oameni treji care urmaresc tot ceea ce se intampla  si mai avertizieaza populatia din cand in cand.
 • tot la capitolul sanatate: s-au creat deja vaccinuri care vor produce sterilitate si boli grave in masa. Campaniile de vaccinare incepand de la nastere sunt extrem de periculoase. Scopul elitelor antihristice este de a stopa nasterile pentru a putea controla mai usor pamantul. Nasterea prin cezariana este iarasi o procedura foarte eficienta pentru ei, deoarece ingradeste si limiteaza nasterile. Credinciosilor, fiti treji!
 1. armat:

–         prima directie: se pregatesc atentate cu bombe de proportii uriase, similare ca efect atentatului din 11 septembrie din America, in marile orase ale lumii, mai ales in America si in Europa de Vest. Scopul lor este de a determina cetatenii sa cedeze mai usor la libertatile si drepturile lor si sa accepte un control absolut asupra fiintei lor. Prin haosul astfel generat de atentate se poate instala conducerea voita de elitele anticrestine si implini visul lor de a robi pe toti oamenii

–         a doua directie: se pregateste un al treilea razboi mondial de proportii. Noi traim acum perioada de dinaintea acestui razboi. Acest razboi a fost profetit de Sf Efrem Sirul, de Sf Metodie, de Sf Nil, de Sf Lavrentie, de Sf Paisie Aghioritul, si de multi alti sfinti, toti facatori de minuni si in timpul vietii si dupa trecerea lor in Cer.

Bubuiala va fi atat de mare incat rezultatul va fi o noua unire intre state si formarea unor organsime suprastatale – un guvern mondial – visul lui antihrist (care trebuie sa stapaneasca toata lumea).

Sa ne trezeim si sa cercetam cu ochi limpezi lumea in care traim, dar fara sa intram in panica. Cand vedem focul aprins, luam o galeata si mergem sa-l stingem, nu tipam si fugim, nici nu ne plangem ce rau e ca s-a aprins focul. Ci actionam.Actiunea noastra principala in aceste conditii tulburi ale lumii este de doua feluri:

 1. 1.     ne rugam cat mai intens ca Domnul sa ne miluiasca pe noi si toata lumea Sa
 2. 2.     ne impotrivim pe cat putem sistemului antihristic cu duh de jertfa

Dumnezeu va ingadui toate acestea pentru pacatele noastre. Noi stim ca toate profetiile trebuie sa se indeplineasca intocmai. Nu stim insa exact timpul. Dar ne putem ghida dupa semne.

Peste Romania se abat acum doua probleme majore:

 1. noile buletine cu chip si
 2. noile carduri de sanatate

Din pacate oamenii sunt fie dezinformati fie indiferenti. Gravitatea si atacul la principiile noastre crestine sunt uriase. Atat noul buletin cat si noul card de sanatate sunt in sine niste obiecte diavolesti de control. Acceptarea lor ne va face robi de bunavoie. Vor sti si vor putea actiona asupra noastra. Pasul pana la chip este foarte mic. Nu acestea sunt chipurile dar acestea sunt coada de la chip. Daca ai prins coada, ai prins si pisica cu totul.

Iubiti credinciosi,

Ca fii ai lui Hristos, ca fii ai Bisericii, singura varianta care ne tine drepti in aceasta lupta este sa ne impotrivim si sa nu le acceptam. Riscul care deriva din acest gest este unul enorm. Va veni vremea si a sosit cand crestinii nu vor mai putea trai in lume. Sfintii au profetit aceste vremuri. Vei fi bolnav si fara card nu vei putea sa primesti ingrijire medicala. Si o sa-ti zica ca e vina ta, ca nu ai vrut sa iei cardul. Dar Dumnezeu te va pazi.

Dumnezeu asteapta de la noi o marturisire de credinta. Asteapta de la noi sa ne luam crucea in spinare si sa-I urmam Lui. Nu este o solutie de masa, valabila pentru toti la fel – dar personal va trebui, daca vreti sa ramaneti fii ai Bisericii si ai lui Hristos, sa gasiti portitele de scapare fara sa faceti compromisuri. In cel mult 1-2 ani de zile se vor desparti din nou apele. Timpul se scurteaza. Antihrist nu vine acum. Mai este pana la el inca ceva vreme. Dar pana la el vine aceasta noua prigoana impotriva crestinismului.

La fel a fost si in vremea comunismului. Nici o deosebire! Au venit cu ideologia si cu principiile lor. Unii au cedat lor si au acceptat-o, altii au tacut. Altii insa s-au impotrivit si au marturisit pe Hristos. Au fost impuscati, schingiuiti, batuti, supusi la chinuri oribile, pusi sa munceasca la Canal, inchisi in temnite. Si ei puteau atunci sa plece capul. Dar asta insemna lepadarea de Hristos. Au preferat sa iasa din sistem – erau preoti, profesori, doctori, simplii tarani, dascali, ingineri – din toate categoriile sociale. Aceeasi vreme a sosit si acum! Multi vor prefera sa prinda pe diavol de coada si vor merge asa pana il vor lua cu totul pentru ca nu se vor mai putea impotrivi atunci (o spun toti sfintii).

Altii vor refuza si vor fi considerati nebuni. Aceia se vor mantui. Fiindca harul ii va ajuta.

Si pe Valeriu Gafencu si pe Virgil Maxim, si pe Pr Justin Parvu si pe Pr Arsenie Papacioc, si pe toti sfintii inchisorilor, toti i-au considerat atunci nebuni pentru ca pentru niste “principii” au facut puscarie. Dar ei nu erau nebuni, erau cei mai intelepti ai neamului. Pentru ei Dumnezeu era mai presus decat lumea aceasta. Pentru noi cine e mai presus? Pentru ei a ingaduit Dumnezeu sa avem, iata acum, inca 20 de ani de libertate in care sa mai fie o reintoarcere la Adevar, o reincrestinare a tarii naostre. Daca nu erau ei, era cumplit!

Biserica prin cuvantul sau oficial ii va reprezenta pe credinciosi daca va lua atitudine impotriva acestei amenintari la adresa crestinismului. Sa speram ca o vor face. Daca nu, sa stiti ca, chiar daca episcopii ne vor parasi, Hristos nu ne va parasi. Inca sa avem nadejde, dar sa fim si pregatiti.

Iata asumarea Crucii! Iata ce inseamna sa ne luam crucea! Dumnezeu ne va ajuta! Vom birui, dar nu in lumea asta! Nu mai cautati fericirea aici! E o mare greseala! Cautati sa placeti Domnului si El va va trimite mult har! Biruinta este a duhului, nu a trupului! Trupul acesta va putrezi. Sufletul merge Sus. Fiti treji si gata de drum!

Sa lasam egoismul! Sa lasam lupta cu cel de langa noi! Eu sunt cel mai rau si punct. Asa zice Sf. Ap. Pavel, asa zicem si noi. Si vom gasi odihna. Nu mai cautam sa ne dam mari. Nu mai cautam sa aratam vecinilor ca noi suntem mai harnici, mai buni, mai cu mot. “Ia uite ce-am facut eu”! Cautam sa placem Domnului! Cautam sa fim smeriti! Sa nu ne propovaduim pe noi insine si pe familia noastra! Sa-L Propovaduim pe Dumnezeu, caci acus vine, bate la usa! E aici! Treziti-va!

Sa punem la suflet astfel de cuvinte de trezire! Poate ca nu vine acum nici un sfarsit ci peste 50 de ani, sau 100, dar ce conteaza asta? Eu trebuie sa fiu gata acum, aici, de duca. Ma asteapta si pe mine moartea. Sufletul acesta se desface de trup. Trupul ramane in pamant. Sufletul merge in cer. Cu ce ma duc Sus? Cu faptele pocaintei mele, cu cuvintele mele bune, cu milosteniile mele, cu principiile mele. Dar si cu rautatile mele cele nespovedite, cu patimile mele. Fereasca Dumnezeu! Vom merge Sus cu totii! Treziti-va! Luati-va crucea! Urmati lui Hristos!

Hristos nu vrea chipuri! Nu vrea nici un chip, nici in acte, nici in permis, nici in pasaport, nici in cardul de sanatate. Hristos vrea inima ta curata. Hristos vrea jertfa ta! Nu e prea devreme! Asta-i o bomboana otravita. Dar daca nu puteti jertfi acum – nu o sa va pierdeti inca cu totul, dar sa stiti ca l-ati prins pe diavol de coada si va aduceti foc in casa. Nu veti mai avea liniste din clipa in care le-ati luat. Trebuia sa vorbim si asa, pentru ca altfel nu se poate. Cu indiferenta nu ajungem nicaieri.

Si sa stiti ca jertfa acopera multime de pacate. Jertfa si necazul suferit de bunavoie pentru Hristos este Scara catre Cer si vindeca pe om de toate patimile. Jertfa este suprema daca este pentru Domnul. Cei mai iubiti sunt mucenicii pentru ca nu s-au pretuit pe ei. S-au dat pe sine. Si-au dat sufletul pentru Hristos (adica pentru a fi uniti cu El).

Acesta este sensul lepadarii de sine si urmarea lui Hristos. (“cel care-si va pierde sufletul sau pentru Mine si pentru Evanghelie acela il va castiga”). Oricine va va spune ca chipurile acestea sunt bune si sa le luati sa stiti ca nu are duhul lui Hristos in el.

V-am spus acestea si mi-am aprins astfel si eu fitilul sub mine fiindca oricine vorbeste pe fata despre lucrurile acestea va fi prigonit si eu sunt constient de asta dar nu pot rabda pentru dragostea lui Hristos. Daca vi le-am zis sa stiti ca El a voit sa vi le zic.

Iubiti credinciosi, nu ne-am impotrivit inca pana la sange! Dumnezeu sa ne intareasca!

S-a facut experimentul acesta de catre cercetatori si este adevarat:

O broasca daca e aruncata dintr-o data intr-un vas cu apa clocotita sare imediat afara, dar daca o pui in apa rece pe foc si o lasi sa se incalzeasca treptat sa stiti ca ramane inauntru pana se asfixiaza.

Asa suntem si noi acum: sa sarim ca arsi dintr-o data si sa nu ajungem sa ne asfixiem sub dictatura satanica care se va instaura in curand, dupa cel de-al treilea razboi mondial.

Cei care spun lucrurilor pe nume sunt prigoniti. Cei care au demascat planurile de inrobire ca Pr Justin sau Pr Amfilohie sau Pr Adrian sunt atacati si contestati. Cei care se opun episcopilor cand acestia fac greseli mari, mergand pana la erezie, sunt prigoniti. Ei tin ortodoxia in picioare in tara asta. Sa nu va indoiti de aceasta! Ortodoxul a fost curajos dintotdeauna in fata marilor probleme ale vietii. A stiut sa se jertfeasca!

Noi azi ar trebui sa redescoperim pe marii oameni si sfinti ai tarii noastre: pe Stefan cel Mare, pe Constantin Brancoveanu, pe Mihai Viteazul, pe Neagoe Basarab, pe Maria Doamna, pe Maria Brancoveanu, pe Doamna Oltea, pe monahia Teofana, pe Mircea cel Batran, pe Ioan de la Prislop, pe Ioan de la Rasca si Secu, pe Amfilohie de la Pangarati, pe Iosif si Chiriac de la Bisericani, pe Daniil Sihastrul, pe Iosif de la Varatec, pe Partenie si Rafael de la Agapia, pe Teodora de la Sihla, pe Grigorie Dascalul, pe Calinic Cernicanul, pe Gheorghe de la Cernica, pe Arsenie Boca, pe Cleopa Ilie, pe Paisie Olaru, pe Antim Gaina, pe Vichentie Malau, pe Ioanichie Moroi, pe Daniil Sandu Tudor, pe Valeriu Gafencu, pe Ilarion Argatu, pe Ilie Lacatusu, pe Dumitru Staniloae, pe Sofian Boghiu,  pe Constantin Galeriu.

Daca ar fi trait toti acestia in vremurile noastre ei s-ar fi opus dictaturii actelor electronice! De ce? Pentru ca L-au iubit pe Hristos. Si Hristos ne vrea liberi! Sa nu luam libertatea noastra de la Dumnezeu si sa o dam de bunavoie diavolului, alegand sa fim robi controlati, ca pe niste oi, de un grup de indivizi care s-au vandut pe sine si care vor sa ne vanda si pe noi!

Iubiti credinciosi, acestea sunt vremurile in care traim. Poarta care duce la Hristos este stramta si ingusta, precum Insusi a zis. Iar calea care duce la pierzare este larga. Trebuie insa sa stim ca daca ne-am hotarit sa-I urmam Lui si sa mergem pe calea cea stramta, atunci harul Duhului Sfant va fi cu noi si ne va pazi pasii de orice alunecare. Dumnezeu va randui vietile noastre asa incat sa ne mantuim. De la noi trebuie sa vina hotarirea, vointa de a-I urma. El va implini restul. “Dai vointa, iei putere!”.

Izbavirea noastra depinde de capacitatea si de vointa noastra de a iubi: mai intai pe Dumnezeu si apoi pe toti oamenii. (nu si pacatele lor, ci chipul lui Dumnezeu din fiecare om viu, sadit in el de la nastere, caci unde este viata acolo este si Hristos: “Eu sunt Calea, Adevarul si Viata”).

Intarirea noastra in credinta vine tot din iubirea noastra fata de Dumnezeu. Si “Cine Ma iubeste acela implineste poruncile Mele”. Aceasta inseamna purtarea crucii. La sfarsit ramane doar iubirea pentru ca Dumnezeu este iubire.

“Si asa cu Domnul pururi vom fi”.

Asa sa ne ajute Dumnezeu sa fim treji, rugatori si iubitori ca si prin noi sa straluceasca Hristos spre slava lui Dumnezeu cel in Treime, Tatal, Fiul si Sfantul Duh, acum si pururi si in vecii nesfarsiti, Amin

de deveghepatriei

Acest articol a fost publicat în CUVANTUL și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cuvant de trezire duhovniceasca!

 1. rodica zice:

  dumnezeu sa va rasplateasca pentru ca ne luminati mintile si sa ne ajute sa trecem prin toate incercarile cu credinta tare.

 2. viorel chis zice:

  Azi trebuie sa fim treji fiinca in fruntea Bisericilor si a grupurilor religioase ajung astfel de persoane care ishi expun scopurile firesti mai presus de puterea slujirii ;
  http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=22597:descoperiri-shocante&catid=1:dezvaluiri&Itemid=7
  Si ele continua astfel;
  http://filipsinvestigation.blogspot.com/2010/07/stefan-tohatan-investitorul-misionar.html
  Insa descoperirile continua si tot nu se ajunge la starea de smerenie si o adevarata slujire dupa cum se expune in puterea reclamei;
  http://www.pasi.ro/stiri-si-evenimente/turneul-evanghelistic-impact.html
  Timpul trece si apele se cred ca sint limpezite si se mai poate face o evangehlizare astfel;
  The Messengers - Stefan Tohatan si echipa televiziunii Credo
  “stohatan (7 days ago | reply)
  ce a trecut timpul…
  cu ajutorul Domnului vom fi din nou in Spania in intervalul 10 – 24 Octombrie 2011… Ne rugam pentru o insotire speciala in cantare si pradicarea Cuvantului…
  Stefan”
  Timpul a trecut si iar este nevoie de reclama si dorinte de interese pentru noi afaceri ;
  http://www.trulia.com/blog/stefan_tohatan/
  dar mai intervin si alte probleme;
  http://filipsinvestigation.blogspot.com/2011/04/paul-stefan-tohatan-arestat-in-arizona.html
  Si totul se face sub pretentie uitind de mesajul scris in SFINTELE SCRIPTURI;Galateni 5 ;”24Cei ce sînt ai lui Hristos Isus, şi-au răstignit firea pămîntească împreună cu patimile şi poftele ei.
  25Dacă trăim Duhul, să şi umblăm prin Duhul.
  26Să nu umblăm după o slavă deşartă, întărîtîndu-ne unii pe alţii, şi pizmuindu-ne unii pe alţii.”Pretentiile si inselaciunile facute la intuneric azi se expun la lumina si astfel se demonstreaza ca multi se implica in domeniul spiritual pentru confortul si succesul lor firesc ,financiar si putere de lux ,incalchind astfel porunca divina de a fi sfinti si neprihaniti Efeseni 4 cu 22 la 32.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s