Lupta a început

Pregătiți-vă! Lupta a început

Pe un site care promovează new age, anti fNOM (falsa sau fațada NOM), a apărut un articol care este o amenințare pentru libertatea sufletelor noastre și a planetei pe care locuim. A avut peste 5000 de vizite, deși este postat relativ recent. Nu m-ar mira dacă persoane mai puțin trecute pe la biserică, care cad mai ușor în capcane spirituale, să-l popularizeze pe mail.
El începe „cuminte” cu o declarație „pe propria răspundere” a unui fost ofițer al royal air force (fără a preciza sursa documentului), cum că a văzut o flotă de ozn-uri. Bineînțeles că informațiile sunt secretizate de oficialități.
Citez două aliniate interesante:
„Sursele de cercetare şi autentificare a fenomenului OZN sunt numeroase, dar cele mai multe sunt tăinuite. Printre cele vizibile, amintim Observatorul Vaticanului, care activează în prezent în Tucson, Arizona, în Statele Unite ale Americii. Este unul dintre cele mai performante din lume şi este deservit de preoţii iezuiţi, fiind în acelaşi timp conectat cu Centrul Astronomic de la castelul Gandolfo (reşedinţa de vara a papilor) prin intermediul internetului.
Observatorul poate cerceta galaxii aflate la 5 miliarde de ani lumină distanţă de planeta noastră. Pentru construcţia lui au fost necesare 3,5 miliarde de dolari, care au fost donate de un grup de mari oameni de afaceri americani. Observatorul se află sub jurisdicţia iezuiţilor, aşa că e simplu de înţeles conexiunea francmasonică.”
Deci și papa se ocupă de fenomenul ozn, iar iezuiții sunt francmasoni… (așa și străbunicul meu a candidat la tronul papal, dar l-a furat Wojtyla la voturi).
Se continuă cu bla bla pe tema că dacă extratereștrii ar fi fost rău intenționați, noi, ca omenire, nu am fi avut nicio șansă în fața unei amenințări, datorită avansului lor tehnologic. Ba că ei ar conlucra deja cu reprezentanții anumitor guverne (de ce americanii de fiecare dată?) sau că ar conduce destinele omenirii prin interpuși umani.
„Faptul mai puţin cunoscut, dar evidenţiat mai ales de anumite societăţi secrete şi cercuri ezoterice, este că întreaga activitate a diferitelor tipuri de civilizaţii extraterestre care survolează planeta noastră şi au interese aici (numărul lor este estimat la 12 sau 13) sunt la rândul lor sub o strictă supraveghere a două sau trei civilizaţii extraterestre extrem de avansate tehnologic şi chiar spiritual, ele fiind eminamente benefice pentru omenire. Destinul Pamântului ar fi fost complet altul în lipsa acestui “serviciu intergalactic de securitate”, care nu permite decât în anumite limite imixtiunea civilizaţiilor avansate în viaţa altor civilizaţii mai puţin evoluate (cum este a noastră). Referinţele la extratereştrii benefici nu sunt prea multe, dar cert este faptul că ei supraveghează planeta noastra încă din negurile timpului, asigurând astfel perpetuarea speciei oamenilor şi progresul lor la toate nivelele. Acest tip de civilizaţie superdezvoltată are acces direct atât la unele planuri subtile interdimensionale, cât şi la energia timpului.”
Ce noroc avem că există ei să vegheze la pacea și bunăstarea pe pământ… vă dați seama ce ar fi însemnat evul mediu, cu atrocitățile lui, fără protecția acestora? Sau cele 2 războaie mondiale. Sună ca și ideile unui lider politic aflat la putere, care spune ce bine a făcut el aducând țara în mizerie – ce se făcea țara fără el? Mă refer la Saddam Husein.

Apoi lansează bomba:
„REFERENDUM PLANETAR
Schimbă lumea! Hotărăşte-te dacă vrei să apărem!
Autorul acestui mesaj nu este important, şi acest mesaj ar trebui să rămână anonim în conştiinţa ta.
Ceea ce contează este ce vei face cu acest mesaj!
Fiecare dintre voi doreşte să-şi exercite liberul arbitru şi să fie fericit.
…..
La fel ca şi alte miliarde de fraţi şi surori din această galaxie, noi suntem fiinţe conştiente pe care unii dintre voi le numesc “extra-terestre”, deşi realitatea este mai subtilă. Între noi şi voi nu este nicio diferenţă fundamentală, în afara unei experienţe din anumite stadii ale evoluţiei. Ca în orice structură organizată, există o ierarhie în relaţiile dintre noi. A noastră e bazată pe înţelepciunea mai multor rase. Cu aprobarea acestei ierahii superioare, ne adesăm acum vouă.
Ca mulţi dintre voi, noi căutăm Fiinţa Supremă. De aceea, noi nu suntem nici zei şi nici semi-zei, ci egalii voştri în Fraternitatea Cosmică. Fizic, noi suntem cumva diferiţi de voi, dar majoritatea dintre noi avem formă umanoidă.
….
Noi putem să ne facem văzuţi la lumina zilei şi să vă ajutam să realizaţi această uniune. Nu am făcut-o până acum, pentru că un numar prea mic dintre voi au dorit-o cu adevărat, datorită ignoranţei, indiferenţei sau fricii, şi pentru că nu a existat o situaţie de urgenţă care să o justifice.
….
Sunteţi miliarde. Educarea copiilor şi condiţiile de viaţă, ca şi condiţiile numeroaselor specii de plante şi animale sunt fără îndoială la cheremul unui foarte mic număr de reprezentanţi politici, financiari, militari şi religioşi. Gândurile şi credinţele voastre sunt modelate şi formate ca să servească interese partizane şi să vă transforme în sclavi şi în acelaşi timp să vă dea iluzia că sunteţi în deplin control al propriului destin, care în esenta este realitatea.
…..
Există două moduri de a stabili un contact cosmic cu o altă civilizaţie: prin reprezentanţii săi, sau direct, individual, prin fiecare fiinţă, fără distinctie. Prima cale dă naştere la lupte de interese, a doua dă naştere la conştiinţă. Prima cale a fost aleasă de un grup de rase motivate de a ţine omenirea în sclavie, controlând astfel resursele planetare, diversitatea genetică şi energia emoţională umană. A doua cale a fost aleasă de către un grup de rase aliate serviciului Spiritual. Noi, la rândul nostru, am subscris la această cauză dezinteresată şi ne-am prezentat în urmă cu câţiva ani în faţa reprezentanţilor vostri care însă au refuzat mâna noastră întinsă, sub pretextul intereselor incompatibile cu viziunile lor strategice.
…..
Pacea şi reunificarea popoarelor voastre ar fi un prim pas către armonia cu alte civilizaţii din afara voastră. Asta este exact ceea ce vor să evite cei care vă manipulează din spatele scenei, cu orice preţ.
…..
Noi vă putem oferi o viziune mai integratoare a universului şi a vieţii, interacţiuni constructive, experienţa relaţiilor sincere şi fraterne, eliberarea cunoştinţelor tehnice, eradicarea suferinţei, exerciţiul controlat al puterilor individuale, accesul la noi forme de energie şi, în final, o mai bună înţelegere a conştiinţei. Dacă veţi decide că un astfel de contact să aibă loc, ne vom bucura foarte mult că am reuşit să aducem un echilibru fratern în această regiune a universului, vom câştiga schimburi diplomatice fructuoase şi imensa bucurie de a vă şti uniţi în a obţine ceea ce sunteţi capabili să aveţi.
…..
Care este întrebarea la care trebuie să răspundeţi?
Întrebarea este: “DORIŢI ÎNTRADEVĂR SĂ APĂREM PE CERUL PLANETEI VOASTRE?”
Cum puteţi răspunde la această întrebare?
Adevărul sufletului poate fi văzut prin telepatie. Tot ceea ce trebuie să faci este să îţi pui interior singur, în mod clar, această întrebare şi să răspunzi tot interior, de unul singur, sau în grup, după cum doreşti. Fie că te afli în inima oraşului sau în deşert, nu are importanţă asupra eficienţei răspunsului tău, care poate sa fie DA sau NU, imediat după ce ai pus întrebarea. Fă-o ca şi cum ai vorbi către tine însuţi, gândindu-te serios asupra mesajului. Aceasta este o întrebare universală, iar aceste câteva cuvinte, puse în context, au o însemnătate puternică. Ezitarea nu are ce căuta aici. De aceea cel mai bine este să te gândeşti dinainte serios la toate astea, în linişte. Pentru ca răspunsul tău să fie asociat cu întrebarea, este recomandat ca să răspunzi clar şi liber, după ce ai pus întrebarea.”
Cine sunt acești „extratereștri” care stau de vorbă cu noi, telepatic, așteptând să-i invităm să intre în casa noastră? Ce ne oferă ei: „Noi vă putem oferi o viziune mai integratoare a universului şi a vieţii, interacţiuni constructive, experienţa relaţiilor sincere şi fraterne, eliberarea cunoştinţelor tehnice, eradicarea suferinţei, exerciţiul controlat al puterilor individuale, accesul la noi forme de energie şi, în final, o mai bună înţelegere a conştiinţei” – relații sincere și fraterne, cunoștințe tehnice, puteri individuale, în final o mai bună înțelegere a conștiinței… Dar pe Dumnezeu unde l-au lăsat? Și încă ceva… se vor bucura că vor aduce un „echilibru fratern” în acest colț de univers. Păi nu l-au adus în 1848??? Și ne-a ieșit pe nas libertatea, fraternitatea și egalitatea lor.
Acum au trecut la un nou nivel – după ce au pus stăpânire pe aproape toată lumea materială, vor să pună stăpânire și pe sufletul nostru.
AȘA CĂ LUPTA A ÎNCEPUT! Cine se mai îndoia că diavolul nu a început cu adevărat activitatea de stăpânire deplină a planetei, acum are o dovadă.
Puteți citi și un document mai vechi: http://bisericadinsuflet.wordpress.com/2011/08/13/profetiile-shambalei-daca-va-mai-intrebati-de-unde-vine-diavolul/, care este acum confirmat cu privire la căile prin care armata lui lucifer se va răspândi pe pământ.
Este timpul pentru rugăciune și pentru curățenie sufletească.

Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, Miluiește-ne pe noi!

Articolul la care fac referire, original, este la: http://active.info.ms/?a=articles&p=300

  SURSA                          http://bisericadinsuflet.wordpress.com

comentariul meu

Oameni sunt ingrijorator de naivi sa creada mai degraba in extraterestri decat in Dumnezeu.Rad draci de noi ca suntem atat de prosti sa credem in existenta altor fiinte afara de cele pe care le stim.Ei bine acum diavoli vor lua rolul de extraterestri si cine are mintea slaba va si crede asta.Banuiesc ca se pregateste o intalnire de gradul 3 cu draci la anul ca prea se strofocesc cu ineptia asta de OZN .

Acest articol a fost publicat în CONTROLUL MINTII și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Lupta a început

  1. Pingback: PREGATITI-VA ??? LUPTA A INCEPUT ??? | Carlakia's Blog

  2. catalin zice:

    Prietene drag ai mare dreptate :” Oameni sunt ingrijorator de naivi ” . Problema cea mai spinoasa consta in faptul ca o mare masa de oameni alearga dupa un confort personal , confort ce este oferit doar de tehnologie . Au asociat traiul simplu dar pur cu suferinta , si alearga cu gura cascata dupa cunoastere, o cunoastere care doar incarca mintea si o face confuza . Din fericire totul este la indemana noastra dar nu vedem , am devenit dependenti de tehnologie . O farfurie este mai importanta decit bunastarea sufleteasca a unui copil , nu m-as mira ca in vremurile actuale omenirea sa isi vanda sufletul pentru un aer conditionat si o farfurie de portelan chinezesc . Eu sper din tot sufletul ca din ce in ce mai multi oameni sa se trezeasca di adormire si sa isi indrepte fata catre IUBIREA LUI DUMNEZEU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s