Planurile evreilor Illuminati

O persoana din interiorul evreilor Illuminati releva planurile acestora pentru secolul 21

Într-o  carte pe care Henry Kissinger a numit-o “strălucită şi provocatoare .. greu de  respins,” insider-ul evreilor Illuminati Jacques Attali confirmă faptul că  bancherii Illuminati sunt in curs de impunere a unei hidoase “Brave New World”  asupra omenirii, una care n-are nici o conexiune cu bunătatea, adevărul sau realitatea.

Cartea “O scurtă istorie a viitorului” de Jacques Attali (2006) descrie ordinea de zi a elitei pentru secolul 21.

Jacques Attali

Un  evreu francez (el a spus recent Congresului European Evreiesc ca populaţia evreiasca din lume trebuie să se ridice la 200 milioane ), Attali este un inalt tehnocrat care lucreaza pentru a instaura Noua Ordine Mondială.

Jacques Attali are un CV deosebit. Timp de zece ani a lucrat în calitate de consilier al fostului preşedinte francez Francois Mitterand. In  1980, el a inceput programul european Eureka (un program european major privind noile tehnologii care a inventat, printre altele, MP3).

În 1991, el a co-fondat Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. De asemenea, el se afla la originea reformei învăţământului superior,  cunoscut sub numele de LMD, conceput pentru a aduce toate gradele [scolarizarii] europene pe aceeasi treapta.

A publicat peste 50  de cărţi, vânzand peste 6 milioane de exemplare în întreaga lume.  Acestea includ si o biografie adoratoare a bancherului Siegmand Warburg.

A scris, de asemenea, o relatare stralucitoare despre Karl Marx, argumentând  că  Marx a fost un adept al pieţei libere care a favorizat capitalismul ca  un pas decisiv spre idealul său comunist şi a prezis globalizarea aşa cum o ştim  astăzi (de exemplu, Noua Ordine Mondială).

În “O scurtă istorie a viitorului” Attali prezice că acest secol se va desfăşura în trei fraze distincte.

1. Super-imperiul = o eră de privatizare în care societăţile[corporatiile] impun ordinea de zi. El  scrie, “banii il vor scăpa în cele din urmă de tot ceea ce-l ameninţă,  inclusiv de statele naţiuni, care se vor distruge progresiv. Piaţa va deveni singura lege recunoscuta in lume. Un sistem de putere a cărui structura rămâne evaziva, dar al cărui scop este global.”

2. Hiperconflictul – super-imperiul va face implozie şi va exista o perioadă de haos la nivel mondial. Incepand  cu 2030, Attali prevede “războaie devastatoare, naţiuni erodate, grupuri religioase, entităţi teroriste şi pirati ai pieţelor libere care se vor lupta unul împotriva celuilalt”.

3. Hiperdemocratia  (2060) = extenuata de războaie şi de revolte sociale populatia lumii va accepta cu braţele deschise “crearea unui guvern mondial democratic.” Acesta va fi un sistem colectivist, in care toată lumea lucrează la “binele comun”.[ stim cu totii ce inseamna acest „bine comun”, inca din vremea comunismului]

Am selectat câteva teme pentru a vă oferi o idee despre carte.

 Illuminati si Sexualitatea

În viitor, oamenii nu se vor mai lega si nu isi vor mai  crea familii. “Cuplul nu va mai fi principala bază a vieţii şi sexualitatii. [Oamenii] vor prefera să aleagă, în deplină transparenţă, iubirea poligama sau poliandra.”[ poliandrie= casatoria unei femei cu mai multi barbati in acelasi timp]

Forţa motrice a acestei tendinţe este o tehnologie care eliberează tineretul de controlul parental. Primul a fost radio-ul, care a permis tinerilor:

” Sa danseze în afara sălilor de bal şi, prin urmare, să fie liberi de orice  supraveghere parentala-liberalizand sexualitatea, facandu-i deschisi la  toate tipurile de muzica, de la jazz la rock, şi anunţand astfel intrarea tinerilor în lume consumatiei, a dorinţei şi a rebeliunii.”

O cultura dominata de mass-media va crea o populaţie egocentrica, care “va fi loiala numai ei înşişi.”

 Cu  iubaretii care vor esua in fata problemelor impuse de viaţă, “lumea nu va mai fi   decât o juxtapunere de singurătăţi şi dragostea o juxtapunere de  masturbari.”

Scopul elitei este de a elimina dragostea din cadrul sexului, astfel încât aceasta sa poata controla reproducerea. Attali scrie că în secolul XX, societatea “, a încercat să elimine rolul reproducator al sexualitatii, făcând artificiala maternitatea, prin utilizarea tot mai intensa de metode din ce în ce mai sofisticate ca: pastile, forţa de muncă prematura, fertilizarea in vitro, mame surogat.”

În viitor, societatea “va merge chiar atât de departe încât să disocieze reproducerea şi sexualitatea. Sexualitatea va fi împărăţia placerii, reproducerea o maşinarie. “

Generaţiile  viitoare “vor fabrica fiinţa umană ca pe un artefact facut la comandă,  într-un uter artificial, ceea ce va permite creierului sa se dezvolta în  continuare cu caracteristici alese în avans. Fiinţa umană va deveni astfel un obiect comercial. “

Supravegherea

Attali a descris o imagine a unei societăţi de supraveghere care i-ar face si pe cei de la STASI [ STASI-Das Ministerium für Staatssicherheit („Ministerul pentru Securitatea Statului”- a fost poliția politică a fostului stat RDG (Germania de răsărit). Abrevierea oficială a denumirii acestui minister a fost MfS.  Stasi era pe de-o parte serviciul secret al RDG, activând atât în  interiorul statului, cât și în străinătate, iar pe de altă parte era  autoritatea statului de cercetare și analiză a așa-numitelor  contravenții politice. Avea sarcina principală de a supraveghea  permanent și a oprima oponenții politici, cu scopul menținerii la putere  a partidului SED din RDG. Stasi folosea pentru aceasta și metode de intimidare, teroare  și chiar torturare a celor ce luau poziție critică față de guvern și  partidul conducător (în RDG, ființau și rămășițe ale unor foste partide  burgheze, conservator, liberal și național-democrat, toate însă fiind  obediente orînduirii de stat] sa se infioare.

Chiar  si masinile noastre de spalat vor conspira împotriva noastră, în timp  ce “ambalajele produselor alimentare, tapiteriile vehiculelor şi bunurile  de uz casnic vor deveni ‘comunicative’. “

Vom trăi cu roboti in care nu vom putea avea incredere.

“Roboţii domestici vor deveni universali în viaţa de zi cu zi. Ei vor fi permanent conectati la reţelele înaltei omniprezenţe in ubicuitatea nomada. Acestia  vor funcţiona ca ajutoare pentru treburile domestice, ca ajutoare pentru persoanele cu  handicap sau in vârstă, ca lucrători şi ca membri ai forţelor de  securitate. În special, acestia vor deveni ‘Watchers’[Supraveghetori]. “

Toate datele noastre vor fi colectate de firmele de securitate privată şi publică. Principala forma de supraveghere vor fi dispozitivele portabile de divertisment. Embrionul acestui lucru este astăzi iPhone-ul care trimite date la NSA[ Agentia Nationala de Securitate].

Orice obiect transportabil va fi permanent urmărit. Toate  datele pe care le conţine, inclusiv imagini din viata de zi cu zi a fiecaruia, vor fi stocate şi vândute întreprinderilor specializate şi poliţiei publice şi private. “

Până  în 2050, aceste maşini vor evolua în ceea ce Attali numeşte  ” Masini de auto-supraveghere”, care va permite tuturor să se auto-monitorizeze in privinta respectarii de catre ei insisi a acestor norme.

Ne vom monitoriza consumul de apă, energie şi materii prime. Vom avea chiar “şi posibilitatea de a măsura, permanent sau periodic, parametrii [propriului] corp.”

“Cip-urile electronice, purtate subcutanat, vor înregistra neîncetat bataile inimii, tensiunea arterială şi colesterolul. Microprocesoare conectate la diverse organe vor urmări funcţionarea lor în raport cu normele. “

Traind in condiţii nesigure şi ducand o viata haotica, vom fi dependenţi de societăţile de asigurare pentru securitatea noastra. Aceste companii se vor asigura ca clienţii lor ” se conformeaza normelor pentru a-si reduce la minim riscurile … Ei  vor interveni treptat, pentru a dicta norme planetar (Ce să mănânci? Ce  trebuie să cunoşti? Cum să sofezi? Cum sa te protejezi? Cum sa consumi? Cum  sa produci?) “

Aceste companii vor fi nemiloase.

“Ele ii vor penaliza pe fumatori, bautori, obezi, neangajati, neprotejatie, agresivi, neatenti, neîndemânatici, prostanaci, risipitori. Ignoranţa, expunerea la riscuri, oboseala şi vulnerabilitatea va fi considerate boli. “

Penitenciarele “vor fi înlocuite treptat cu supravegherea de la distanţa a unei persoane sub arest la domiciliu.”

Imigrarea

Fluxurile de imigrare se vor extinde şi vor scufunda statele naţiune. “Marea Britanie va deveni o ţară gazdă majoră, în special pentru cetăţenii din ţările Europei Centrale. In cele  din urmă acestia vor spune la rândul lor, bun venit muncitorilor ucraineni, ei insisi  înlocuiti de ruşi si de vasta populaţie chineza. “

Tările durabile [ramase] vor invata ca un aflux de populaţie “este conditia ca ele sa  supravieţuiasca.” Într-un pasaj sinistru, Attali vorbeşte despre hoardele lumii a  treia inghitind Vestul.

” Mai numeroase ca niciodata masele se vor arunca asupra porţilor Vest-ului. Ele deja numara sute de mii în fiecare lună; această cifră va creşte la milioane, apoi zeci de milioane “.

Statele  Unite vor fi cea mai populara destinaţie şi “În douăzeci de ani, populatiile hispanica şi  afro-americana vor constitui aproape o majoritate în  Statele Unite.”

Nomadismul  va deveni, de asemenea, norma în Occident ” şi tot mai mulţi oameni vor lasa pentru o ţară pentru alta: în curând vor fi mai mult de zece  milioane dintre ei care vor schimba ţările în fiecare an.”

Principalul nostru stimulent vor fi banii, dar mulţi vor pleca, deoarece acestia sunt dezgustati de propria patrie.

“Ei  nu mai doresc să depindă de o ţară al cărei sistem de impozitare, legislaţie şi chiar cultura le resping. Şi, de asemenea, [vor] să dispară complet, pentru a trăi o altă viaţă. Lumea  va fi astfel din ce în ce mai plina cu oameni care au devenit anonimi din  propria lor iniţiativa; va fi ca un carnaval in care toata lumea –  libertatea de final! – isi va fi ales o noua identitate pentru el “.

Viitorul SUA

Dolarul  va rămâne dominant cel puţin până în 2025, când susţinătorii străini  vor începe sa-l abandoneze si “piramida creditului, bazata pe valoarea locuintelor americane, se va prăbuşi.”

SUA va începe apoi sa se dezintegreze, violenţa şi haosul fiind urmarea. Attali statuteaza “nu va exista pentru Africa de mâine o zi care sa semene cu Vestul de azi, dar  intreg Occidentul de mâine ar putea evoca Africa de astăzi.”

SUA va trebui să-si remodeleze guvernul pentru a recâştiga controlul.

“Statele Unite ar putea deveni atunci un fel de social-democratie scandinava, sau o dictatură – şi chiar, probabil, una după alta. Nu  ar fi pentru prima dată când o astfel de surpriza se produce: primul lider care a  aplicat principiile necesare pentru a ieşi din criza [ultima depresiune economica] a  fost Mussolini; al doilea a fost Hitler. Si insusi Roosevelt a fost al treilea.”

Pe masura ce haosul şi violenţa vor  înghiti lumea, creştinismul şi islamismul se vor consolida. Zona strans legata de Biblie din sudul Statelor Unite ale Americii se va mobiliza şi ar putea domina politica SUA.

“Statele  Unite ar putea ajunge in jurul lui 2040 sa cada pradă  unei ispite teocratice, explicite sau implicite, sub forma izolationismului teocratic in care  democraţia nu ar mai fi decât o umbră.”

Această  mişcare creştină ar putea fi folosita într-un război împotriva unui Islam  mobilizat, care probabil ar slăbi şi discredita ambele religii.

O alianta creştină internaţională “ar putea forma alianţe ici şi colo cu piratii seculari şi traficanţii de arme, femei şi droguri.”

Această alianţă va “sta faţă în faţă împotriva Islamului – şi lupta va fi neobosita. Ea ii va apăra pe creştini în ţările în care acestia sunt o minoritate, ca în Liban, Siria, Irak şi Siria. “

Înainte de sfârşitul secolului SUA va fi dezintegrata şi sub autoritatea unui guvern mondial colectiv.

 

“Am citit cartea lui din 1992, “Millennium: învingători şi învinşi în Ordinea ce va Veni “, în cursul anului 2007. Este unul dintre acele personaje ca Aldous Huxley. Acesti baieti nu sunt profeţi, ei arata planurile. El este autorizat să dea informaţia, un pic la un anumit moment, ca pe o acadea.
În decada 2001-2010, care deja a trecut, trăiam în lumea pe care Attali a prezis-o în 1992 in cartea lui. Mi-aş  fi dorit să fi citit cartea în 1992 în loc de 2007

Membrii Illuminati, ca Jacques Attali, cred ca au dreptul de a decide soarta omenirii.

“O scurtă istorie a viitorului” este un titlu revelator, deoarece în cartea sa Attali defineşte istoria ca fiind nimic mai mult decat gândirea celor mai puternici.

Este o poveste predictiva a secolului 21, în funcţie de ordinea de zi a Elitelor.

Viitorul razboi

În  jurul lui 2030, Attali vede inceperea ” hiperconflictului “, o perioadă de  violenţă extraordinară şi de revolte, total diferita de ” hiperdemocratie “; un guvern comunitar unic, va apărea în jurul lui 2060.

Hyperconflictul  va consta din “războaie devastatoare, naţiuni saracite, grupuri  religioase, entităţi teroriste şi piraţi ai piaţei libere luptand unul împotriva celuilalt”.

Războaiele viitoare se vor purta cu arme “chimice, biologice, bacteriologice, electronice şi nanotehnologice “.

“Armele  chimice vor fi capabile sa  caute şi sa ucida liderii fără a fi  detectate; pandemii ar trebui să fie gata de declanşare la dorinta; arme genetice complexe într-o zi vor fi îndreptate în special împotriva anumitor  grupuri etnice. Nanorobotii la  fel de mici ca un fir de praf de praf, cunoscuti sub numele de jeleuri  gri, ar putea efectua pe furis misiuni de supraveghere si ataca celulele  corpului inamicului. ‘ “

Chiar  şi vacile vor fi utilizate de către pionierii armatei, “animale clonate  ar putea efectua misiuni- bombe animale vii, monştrii iesiti din  cosmar.”

Aceste arme vor fi disponibile pe scară largă.

“Cele  mai multe dintre aceste arme vor fi accesibile naţiunilor mici, non-statelor, corsarilor, piratilor, mercenarilor, maquisarzilor [gherilelor], mafiei,  teroriştilor şi oricarui tip de traficant … Într-un  viitor nu atât de îndepărtat, va fi posibila fabricarea unei  e-bombe cu doar 400 dolari, constand dintr-un condensator, o rolă de sârmă de cupru şi  un explozibil. “

Razboaiele vor izbucni  în toată lumea, unele vor fi lupte pentru puterea asupra resurselor cum ar fi  războaiele pentru apă, alte războaie vor fi pentru influenţă sau între grupurile  etnice pentru obtinerea autonomiei. Acestea  vor conduce la o secesiune a ţărilor şi la apariţia unor noi naţiuni la  nivel mondial, naţiunile potrivite pentru un astfel de conflict includ Nigeria, Turcia,  Iran şi Filipine.

“Chiar şi oraşele isi vor proclama secesiunea; minorităţilor etnice sau lingvistice isi vor cere independenţa. Împărţirea teritoriilor va merge prost. “

Attali crede ca multe conflicte vor fi sălbatice.

“Genocidurile vor fi comise in acele timpuri cu arme grosolane. Cel puţin trei masacre de acest gen- împotriva armenilor, evreilor şi tutsilor [un grup etnic din Africa Centrala care traieste azi in Rwanda, Burundi si nord-estul Republicii Democratice Congo -fostul Zair-, care practica crestinismul combinat cu credintele traditionale] – au fost comise în secolul XX. Iar cei care nu cred ar trebui doar să-si aminteasca că in 1938 nimeni nu se gandea ca Shoah-ul [Holocaustul] ar fi posibil. “

Naţiunile Occidentale ar putea fi implicate în războaie mari, Coreea de Nord fiind considerata a fi un catalizator potrivit.

“Acum indreptate catre Japonia, rachetele Coreei de Nord vor ţinti intr-o zi Statele Unite şi China. Rachetele Pakistanului căzute în mâinile fundamentaliştilor vor pune în pericol prima data India, apoi Europa. Cele ale Hezbollah-ului – cu alte cuvinte ale Iranului – care acum ţintesc Israelul intr-o zi vor fi indreptate (de la Beirut sau de la Teheran) catre Cairo, Riyadh, Alger, Tunis,  Casablanca, Istanbul, apoi catre Roma, Madrid, Londra şi Paris. “

Legalizarea drogurilor

Attali prezice o lume viitoare în care masele se îneaca singure in distractii ca să scape de viaţa nesigura si lipsită de sens.

Vom pretinde (deja pretind) dreptul de a creşte ierburi.

” Le  va fi dor de zilele când frontierele erau închise şi ocuparea forţei  de muncă pe durata vieţii era garantată, obiectele erau de lungă  durată, căsătoriile erau pecetluite şi rămaneau pecetluite, legile  erau incasabile.”

Distractia va fi principala noastră scăpare.

“Unii se vor izola singuri în autism datorita utilizarii asidue a obiectelor nomade [ iPhone-uri, MP3, MP4, etc.]. Ei  vor fi narcisisti obsedati de auto-monitorizare, ca si japonezii otaku – acei fanatici ai nomadismului virtual, ai ascultarii muzicii in casti şi ai auto-monitorizarii trupului “.

În complicitate cu divertismentul, drogurile vor fi legalizate pentru a ne amorti in fata nebuniei crescande din jurul nostru.

“Alcool, canabis, opiu, morfină, heroină, cocaină, produse sintetice (amfetamine, metamfetamine, Ecstasy). Droguri chimice,  biologice  sau electronice, distribuite de “auto-tamaduitori,”  vor deveni produse de consum într-o lume fara o lege a poliţiei, ale  cărei principale victime vor fi infranomazii. “

(Infranomazii = săracii lumii)

Feminismul necesar Socialismului

Jacques Attali este un pionier al microfinanţarii, fondator al PlaNet Finance, a treia, ca marime, organizaţie de acest gen. Microfinanţarea  constă în acordarea de imprumuturi pentru oamenii săraci şi grupurile  comunitare din întreaga lume ca să înceapă o afacere.

Când  a fost întrebat într-un interviu cu Charlie Rose de ce 80% din  microcredite sunt date femeilor, Attali a descris fenomenul ca pe “ceva  ciudat”, dar în cartea expune motivul real.

Femeile vor avea incredere in colectivismul de stat.

Până în  2060, Attali vede Hiperdemocratia (un unic guvern colectivist) devenita o realitate şi pionierii acestui sistem sunt aceia pe care el ii numeşte  “transumani.”

Transumanii vor găsi plăcere în slujirea altora în comunităţile lor. Ei vor ” inaugura o economie a altruismului, a disponibilitatii de bunavoie, a daruirii reciproce, a serviciului  public, a interesului general.”

“Femeile vor deveni transumani mai uşor decât bărbaţii: găsind plăcere în a da placere, care este specifica instinctului matern.”

“Creşterea  progresivă a femeilor în fiecare dimensiune a economiei şi societăţii  în special, prin intermediul microfinantarii- va spori enorm numarul transumaniştilor. “

Cipul pentru creier

Omul viitorului va merge pe străzi îngrozit de propriile sale gânduri. [ De aceea] I se va implanta un brainchip.[cip pentru creier]

“Protezele Bionice conectate direct la creier ne vor ajuta să construim  punţi între sferele de cunoaştere, sa producem imagini mentale, sa călătorim,  să învaţam, sa visam şi să comunicam cu alte minţi.”

Această tehnologie  ” deja permite unui tetraplegic sa scrie cincisprezece cuvinte pe minut  printr-o transmisie a gândului simplu, şi le trimite in afara prin e-mail. Telepatia este astfel (deja) realitate. “

Vom culege cu totii “beneficiile” acestei tehnologii.

“Maine,  aceste procese vor permite să avem intre noi forme de comunicare directă  prin intermediul minţii şi să ne îmbunătăţim procesul de invatare şi sa proiectam reţele de comunicare [azi disponibile pe ecran-Facebook, Netlog, etc.]

Consecinţa acestei evoluţii va fi supravegherea sufocanta. Astazi, statul are acces la profilul nostru de pe Facebook, mâine il va avea la fiecare gând al nostru.

Intr-o zi constiinta va fi stocata digital, şi va fi posibil sa trăiasca în gazde multiple.

“Datorită  progreselor uluitoare putem aştepta de la nanoştiinţe, si toată lumea va  spera chiar să-si  poata transfera conştiinţa de sine unui alt organism, pentru a avea propria sa dublura, copii ale persoanelor iubite, bărbaţi şi femei visate,  hibrizi construiti cu trăsături specifice preselectate pentru atinge  obiective precise. Unii vor căuta chiar să preia suprematia asupra speciei umane, printr-o formă de viaţă dotata cu o inteligenta diferita si superioara. “

Unii vor trăi mii de ani şi vor intra o zonă de crepuscul între viaţă şi moarte.

“Apoi omul, in cele din urma fabricat ca un artefact, nu va mai cunoaşte moartea. La fel ca toate obiectele industriale, el nu va mai putea să moară, deoarece el nu s-a născut niciodata. “

Nebunia Agendei

Cartea  este plină de alte descrieri similare ale omului viitorului, ca fiind un  obiect industrial, ecou al visului comunist despre “omul sovietic”.

La un moment dat în cartea sa Attali spune ca, copiii vor fi cultivati în laboratoare ca un “obiect comercial.”

El  prevede că înainte de sfârşitul secolului luna va fi colonizata, şi  este interesant de notat descrierea facuta procesului psihologic cu care se  confruntă omul.

Scopul final al NWO

Aproape de sfârşitul cărţii Attali ne spune scopul final al NWO: distrugerea omenirii.

Attali spune ca hiperdemocratia va fi un Guvern Unic al Lumii stabilit de către  ONU, care va impune fortat fiecărui cetăţean obligatii faţă de mediu  şi alte persoane.

Hiperdemocratia  va dezvolta un bine comun definit de o inteligenţă colectivă, care “este  o inteligenţă specifică în sine, care gandeste diferit de fiecare  membru al grupului,” în acelaşi mod, in care “un computer gandeste diferit de fiecare procesor.”

Apoi, ne vom sterge progresiv pe noi înşine datorita progreselor tehnologice.

“În  cele din urmă, în stadiul final al evoluţiei vom putea asista la (s-ar putea sa fim deja martori) o hiperinteligenta a traiului, in care omenirea va  fi doar o componentă infinitezimala [ adica va tinde spre zero].”

Atunci Omenirea va muri.

“Istoria singulara a lui Homo sapiens sapiens ar atinge Desăvârşirea.”

Lumea noastră sau a lor

Attali consideră că intreaga opoziţie la Viitoarea Ordine a Lumii va fi inutila, deoarece nu va propune un alt sistem.

“Majoritatea acestor noi contestatari nu va propune un sistem de înlocuire … Asteptati-va la o mana [de oameni] care va propune o întoarcere la teocraţie. “

A critica şi a expune nu este de ajuns, trebuie să ne străduim sa ne  creăm propria noastră lume, înainte ca un cult nebun sa ne distruga pentru  totdeauna.

http://www.henrymakow.com/insider_reveals_21st_century_i.html

Sursa articol http://mucenicul.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s