Credeti-ma ca traim vremuri cel putin interesante!


Scriu aceste randuri in speranta ca vei crede ca traim vremuri cel putin interesante, vremuri ce nu s-au mai intalnit pana acum.
Din tot ce se intampla acum in lume pare ca lucrurile sunt foarte complicate, cel putin asa se prezinta.
De fapt lucrurile sunt foarte simple, atat de simple incat poate parea neverosimil la prima “citire”.

Crizele
Acest cumul de “crize” create artificial de conducatorii acestei lumi au rolul de a aduce omul pe un fagas dorit chiar de conducatorii din umbra.
Cea mai buna metoda de a implementa o solutie dorita de ei este ca sa creeze o problema (sau mai multe), apoi sa vina chiar ei cu solutia (in prealabil inoculata poporului prin TV si massmedia).
In acest fel omul nu stie ca-si semneaza sentinta la o viata sub lupa, ingradita si lipsita de orice perspectiva a unei franturi de libertate.
Crizele ce s-au creat sunt in primul rand de natura sufleteasca, prin promovarea sexualitatii, homosexualitatii, prostitutiei, fumatului – in filme si nu numai, pierderea modelelor si a reperelor in viata, ruperea omului de Biserica prin promovarea evolutiei etc.
In al doilea rand s-a creat un al val al crizei, pentru a accentua disperarea omului departat de Dumnezeu: criza financiara, criza politica (nu mai ai cu cine vota, toti sunt la fel etc.), criza alimentara (care in curand va lovi si la noi), o criza a petrolului.
Toate aceste crize sunt provocate si urmaresc aducerea oamenilor la disperare (pe langa eliminarea catorva miliarde, pt. ca nu-i asa, pamantul nu ne poate tine pe toti).
Criza finala va fi un mare razboi, care este pe punctual de a izbucni in viitorul apropiat.
In acest razboi tarile nu conteaza, iar taberele vor exista doar de ochii lumii.

Scopul
Scopul final este sufletul omului, mai exact aducerea lui in iad.
Scopul crizelor este de a instaura un nou lider mondial, care va fi in acelasi timp si liderul spiritual al lumii.
El va fi inscaunat la Ierusalim si va fi un zeu pentru toate religiile, care vor deveni una. Se va spune ca de fapt Iisus nu a venit acum 2000 de ani si ca acesta este de fapt Iisus. Evreii il vor recunoaste ca mesia al lor iar toate celelalte religii vor urma.
Se vor petrece minuni mincinoase ce vor intari faptul ca este “mesia”.
http://www.realitatea.net/inregistrarile-unui-ozn-deasupra-muntelui-templului-din-ierusalim-fac-valva-pe-internet_799150.html
De fapt el va fi antihrist, cel profetit de toti sfintii parinti.
Cineva va marturisi atunci credinta in Hristos cel adevarat, mare se va chema in Imparatia lui Dumnezeu.
Va fi foarte greu pentru ca vor fi multe “semne”mincinoase si multi vor cadea prada lor.
Se poate ca aceste lucruri sa aiba legatura si cu fenomenul OZN.

Fenomenul OZN
Nu exista extraterestri, exista doar darci care se deghizeaza in extraterestri.
http://www.sfaturiortodoxe.ro/filme-video/pr-cleopa-viata-in-pustie.php
Exista posibilitatea ca ce se va intampla sa aiba legatura cu fenomenul OZN, poate chiar si cu “fatidicul” an 2012 ce sta sa vina. Daca razboiul cel mare incepe pana atunci (vom trai si vom vedea) poate ca in Decembrie 2012 sa fie inscaunat chiar antihristul.
Evident ca femonemul OZN este intens mediatizat, filmele fiind un obisnuit mod de a familiariza “victimele” cu extraterestrii. Filmul “Contact” este un “bun” exemplu la cum se inoculeaza in mintea oamenilor ideea ca nu Dumnezeu a creet viata pe Pamant ci o civilizatie extraterestra. Exista sute de astfel de filme la ora actuala.
Un alt mod de a tine populatia “in priza” este cu ajutorul “descoperirilor” recente.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-cercetator-nasa-sustine-ca-a-gasit-urme-de-viata-extraterestra-923314.html
http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/google-ascunde-date-despre-dezastrul-din-15-martie-2011-si-nibiru-8340.html

Bancile si creditele
Daca ne intoarcem in prezent, vedem ca absolute toate tarile din lume sunt indatorate: de la SUA pana la Romania si de la Franta pana la Germania.
http://www.riscograma.ro/3818/urmatorul-mare-cutremur-financiar-va-fi-chiar-in-sua/
Toate tarile au datorii imense, pe care nu le vor putea plati niciodata (sumele au dobanzi care se tot contorizeaza).
Daca toate marile economii ale lumii sunt datoare, intrebarea este: Cui? Cine este aceasta entitate infinit de bogata incat sa dea cu imprumut sume colosale?
Ranspunsul este infinit mai simplu decat se asteapta cineva: nimeni nu da aceste sume cu imprumut pentru simplul fapt ca banii nu au existat niciodata. Banii sunt doar cifre fictive intr-un calculator. Oamenii muncesc pentru a plati dobanzi pentru bani care nu exista.
Nu inteleg cum unii oameni multumesc bancilor pt. ca ei spun ca datorita lor au putut cumpara o casa sau o masina, in lo sa vada ca datorita bancilor lucrurile au devenit atat de scumpe, deoarece imprumutam bani cu dobanda care nu au existat niciodata.
FMI si Banca Mondiala dau bani care nu exista cu camata la statele lumii, pentru a inrobi populatia.
http://www.bloombiz.ro/finante/banca-mondiala-vrea-sa-ne-mai-dea-o-data-in-cap-_1487892/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=zilnic
Ca pentru a confirma ca traimi vremurile de pe urma, si Biserica Ortodoxa a inceput a face camata.
http://stirileprotv.ro/stiri/economie/credite-la-mila-preotului-mitropolia-moldovei-are-casa-de-ajutor-reciproc.html
Cu toate ca a Biblia condamna camata, asa cum bine arata Sf. Vasile cel Mare
http://www.razboiulnevazut.org/articol/76/Despre-camatarie-si-imprumuturi
Astazi a devenit practica comuna.
In spatele bancilor stau evident masonii si evreii sionisti.

Sitemul de dependinte
Toata aceasta piramida creeata cu munca la “birou”, sistemul de dependinte si “nevoile create” ale omului (nevoi ce nu le-a avut niciodata, dar pe care acum este un “must” sa le satisfaca si p e care marile companii au tot interesul sa le intretina si sa le amplifice) au un singur scop: inrobirea omului.
In ziua de astazi suntem complet dependenti de societate si stat.
http://www.ziuaonline.ro/economic/apocalipsa-alimentara-conform-bancii-mondiale.html
Eu lucrez la birou. Nu ar pamantul si nu produc nimic ce pot manca. Ma duc cu masin la supermarket si cumpar ce am nevoie. Morcovii cresc in raft, laptele se produce in PET-uri si carnea vine transata.
Stau intr-un apartament in care nu pot face focul, nu am lampa cu gaz si conduc o masina (nu am cal). Daca maine imi lipseste unul din lucrurile “neinsemnate” care le iau “as a given” in fiecare zi (apa la robinet, curentul la bec si prize,caldura la calorifer, papa la supermarket etc.) sunt in plop. Depind de alti oameni care sa-mi aduca toate cele de trebuinta, depind de fapt companii si in cele din urma de stat.
http://www.legislatiamuncii.manager.ro/a/2453/noul-cod-al-muncii:-12-ore-de-munca-pe-zi-interval-de-proba-mai-lung-dispare-comisia-disciplinara.html
Starea de astazi nu este o intamplare; s-a dorit si s-a actionat ca lucrurile sa ajunga aici.
Acum 100 de ani nu era asa. Taranul avea ogorul lui, vite, cai, oi, gaini, zarzavat, fantana si lemne pentru foc. Putea trai bine-mersi fara Billa, Dacia, apa imbuteliata si toate cele. Putea trai independent si o facea. Ducea o viata mai aspra, dar era ajutat de Dumnezeu. Legatura cu Dumnezeu era mult mai mare atunci: taranul se ruga sa dea Dumnezeu ploaie pentru grane, se ducea la Biserica atunci cand suna clopotul si era prezent tot satul la orice nunta sau inmormantare.
http://www.replicahd.ro/replica_db/index.php?pagerun=2&p=1488&more=1&c=1&tb=1&pb=1

Controlul populatiei
Controlul populatiei se realizeaza cel mai usor prin inrobirea ambilor parinti si tinerea lor cat mai departe de copii, pentru a da timp statului si societatii sa-si formeze zeloti dupa chipul si asemanarea lui.
Copii sunt luati de mici din bratele mamei si dusi in tot felul de insitutii, unde deprind lucruri foarte utile: evolutionism, sexualitate si celelalte.
Se poate chiar statul sa-ti impuna ce sa crezi, iar daca nu-I convine ceva (gen conceptia ta despre homosexualitate, sa te penalizeze).
http://www.ziuaveche.ro/international/externe/londra-crestinii-lezeaza-vocatia-homosexuala-a-copiilor-22776.html
Poate nu va mai dura mult pana sa ni se ia copii pentru ca nu-I invatam “ce trebuie”.
Nici sectorul muzicii nu este mai prejos, cu toate dejectiile ce mai apar pe piata.
http://www.antena3.ro/life-show/monden/lady-gaga-socheaza-din-nou-coarnele-mele-sunt-naturale-119339.html
http://www.mtv.ro/stiri/gossip/revoltator-gaga-pe-post-de-iisus-christos-foto

Controlul celor mari se realizeaza prin munca cat mai multa, stresul generat de grija zilei de maine, amenintarile “teroriste” care au o cadenta destul de buna in tarile “civilizate”, muzica, filme, manipularea subconstientului cu reclame, alimentatia nesanatoasa, impusa prin lege, vaccinuri puse chiar de la nastere, care ajuta la crearea omului de tip nou, usor maleabil si usor de manipulat.
http://www.riscograma.ro/4016/cum-cine-este-ponzi-este-chiar-ministrul-pensiilor/
http://www.natural-health-information-centre.com/codex-alimentarius.html

sau
http://www.marketoracle.co.uk/Article17644.html
Alimentatia, chiar nesanatoasa, exista in acest moment. Oamenii inca au ce manca. Ce se va intampla atunci cand stapanii inchid robinetul (a fost seceta au crescut preturile etc)? Hrana se va rationaliza, iar cei ce sunt in sistem vor primi. Cei ce nu vor fi in sistem nu vor primi nimic, ba ar putea fi si persecutati sub diverse pretexte (ca sunt teroristi, ca ascund ceva).
http://saccsiv.wordpress.com/2009/06/22/un-nou-%e2%80%9cmanual%e2%80%9d-de-lupta-impotriva-terorismului-ii-indica-a-fi-periculosi-inclusiv-pe-militantii-anti-noua-ordine-mondiala-%e2%80%a6/
http://saccsiv.wordpress.com/2011/01/29/video-oficial-daca-platesti-cash-esti-suspect-de-terorism-locuitorii-din-discovery-bay-california-nu-vor-mai-putea-plati-cash-serviciile-publice/
http://www.tv-net.ro/Stiri-Consilierii-brasoveni-pregatiti-de-razboi-Bani-pentru-cartele-de-cosum-rationalizat+9635
Cand oamenii vor ajunge sa iasa in strada (pana si mamaliga explodeaza), atunci ei vor fi cat de cat pregatiti, in asa fel incat sa se verse cat mai mult sange.
http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/jandarmeria-cumpara-echipamente-de-inca-1-5-milioane-de-euro-566647.html
Scopul crizelor, inclusiv a celei alimentare este de reducere a populatiei si acceptarea celor ce supravietuiesc a masurilor aplicate (chipuri, inregimentare, negarea libertatilor si in final inchinarea laantihrist, ca ultim scop.)
http://www.ziare.com/internet-si-tehnologie/gadget/a-fost-creat-cel-mai-mic-calculator-din-lume-de-1-mm-patrat-1077789
Evident ca evreii sionisti si masonii au ceva legaturi cu acest lucru.
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2011:027:0039:01:RO:HTML
http://saccsiv.wordpress.com/2010/11/08/video-ibm-despre-internetul-lucrurilor-fiecare-om-sau-obiect-va-fi-conectat-prin-tehnologia-rfid-la-internet-si-astfel-va-fi-o-societate-minunata-pe-acest-pamant/
http://www.hitachi.co.jp/Prod/mu-chip/

Semnul fiarei
Biblia Ortodoxa, Ioan Capitolul 13:
11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
14. Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.
15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

Semnul fiarei este cel mai probabil chip-ul – dar se poate sa fie si un tatuaj sau orice altceva. Trebuie sa fie un semn fizic, vazut.
Precursor al acestui semns poate fi chipul din cardurile noastre.
Urmatorul pas este unificarea cardurilor si a datelor.
http://piatza.net/medvedev-a-dispus-sa-se-introduca-cardul-electronic-universal/
http://www.razboiulnevazut.org/articol/51/Scrisoarea-Parintelui-Paisie-Aghioratul-referitoare-la-semnele-vremurilor-666
http://saccsiv.wordpress.com/2010/08/27/video-%e2%80%93-mari-duhovnici-despre-actele-cu-cip-%e2%80%9cnu-le-luati%e2%80%9d-daca-de-stalpii-ortodoxiei-nu-ascultam-de-cine-atunci-sa-ascultam/
Cine va primi acest semn cel mai probabil va fi controlat mental si nu va mai avea discernamant, deaceea nici nu se va mai putea mantui.
Se poate ca cel ce ia acest chip sa aiba halucinatii si sa vada tot felul de minunatii, ce nu vor fi reale si nici vizibile pentru crestinul care nu are semnul.
http://en.wikipedia.org/wiki/Brain%E2%80%93computer_interface
Scopul nostru este sa nu luam acest semn cand va veni si sa-L marturisim pe Hristos.
Se doreste si o unire a religiilor, sub unicul antihrist. Deja avem semne “bune” si la noi prin tara:
http://saccsiv.wordpress.com/2011/02/25/video-la-biserica-sf-ilie-din-titan-bucuresti-gasiti-steaua-lui-david-si-semiluna-iar-pe-podea-crucea-ca-sa-calce-oamenii-pe-ea/
Nici nu vreau sa mai amintesc de toate intalnirile ecumeniste.
Mai recent si catolicii incearca o paropiere fata de evrei, in acelasi scop de a uni toate credintele:
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/208728/Nu-evreii-l-au-ucis-pe-Iisus-.html

Romania
Tara noastra este binecuvantata pentru ca am avut si inca mai avem sfinti parinti si mucenici.
Din nefericire si la noi vor avea loc revolte similare celor din statele arabe.
http://www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/romania-risc-de-revolta-topul-tarilor-expuse-la-revolte-218113.html
Se doreste intens acest lucru iar zarurile au fost deja aruncate.
http://www.realitatea.net/financial-times-romania-si-letonia-par-a-fi-experimente-controlate-ale-politicii-dure-de-austeriate_785869.html
Preturile au crescut si vor creste (deoarece am vandut totul pe nimic http://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8,  am vandut pamant, industrie, resurce naturale, totul pentru a plati acele miliarde fictive), pretul petrolului va avea un trend ascendent, iar oamenii vor iesi in strada. Intrarea in UE a “ajutat” din plin la “bananizarea” tarii noastre, devening piata de defacere, namaiproducand nimic.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/aproximativ-20-de-tone-de-slanina-imprastiate-pe-dn7-848784.html
Situati este deja tensionata si au nevoie doar de o scanteie.
http://www.stiri.com.ro/stire-2529/razboi-la-pompa-soferii-piromani-ameninta-companiile-petroliere.html
Nu mai conteaza ca scanteia o vor arunca tot cei care doresc sa vada revolte la voi in tara.
Din nefericire situati va fi cam aceeasi in toata lumea. Nu putem sa mai fugim nicaieri.
http://www.hotnews.ro/stiri-international-8319846-video-zeci-mii-oameni-protesteaza-wisconsin-din-cauza-reducerilor-bugetare-noam-chomsky-putea-inceputul-revolutiei-sua.htm
Revoltele pot incepe chiar in primavara sau anul viitor.
Motivul poate fi pretul petrolului sau cu totul altul (pretul alimentelor, drumurile proaste, starea vremii sau culoarea cerului … irelevant care va fi motivul, revoltele sau razboiul se vor petrece).
Exista o solutie lumeasca? Nu, nu prea exista.
Toate aceste lucruri trebuie sa se petreaca, insa noi putem trece cu ajutorul lui Dumnezeu prin ele.
Trebuie sa ne prinda vremea spovediti si impartasiti.
Din punct de vedere lumesc putem sa ne pregatim punand ceva graunte de grau deoparte, unelte si conserve. Singura scapare din fata lucrurilor ce va urma este la Dumnezeu, dar noi avem datoria sa facem ceea ce tine de noi.
O bunica la tara, o casuta la munte, minime provizii si ajutorul lui Dumnezeu pot face ca evenimentele sa nu ne prinda complit nepregatiti.
S-au gandit baietii ca putem sa ne ducem in munti, asa ca se acopera cu legi din timp:
http://www.clubkiaromania.ro/forum/romania-f209/vrem-garduri-munte-t4965.html?sid=f8258de126f3f9e036f0da06173fd802#p66570
Si asa, eu si familia tot la munte ne ducem.

Ceea cea am scris mai sus nu am pretentia ca este adevarul absolut.
Este ceeea ce cred ca se va intampla in acest an, anul viitor sau in viitorul apropiat.
Poate ca unele lucruri sunt gresite, insa multe se bazeaza pe spusele Sfintilor Parinti si Bibliei.
Dumnezeu sa ne ajute sa trecem aceste vremuri cu bine!

Daniel

     autor    miturimoderne

Acest articol a fost publicat în CRIZA și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s