DESCOPERIRE SENZATIONALA în Antarctica

Antarctica este un teritoriu internaţional protejat de orice exploatări  făcute de mâna omului. Şi totuşi…acolo au loc fenomene inexplcabile datorită  intervenţiei omului.
„În 1995, oamenii de ştiinţă americani şi britanici  care au condus investigaţii în Antarctica au făcut o descoperire senzaţională.  Fizicianul american Marian McLein le-a spus cercetătorilor că în apropierea  polului sud a văzut un vârtej de ceaţă gri pe 27 ianuarie, pe care l-au luat  drept un simplu vortex de furtună polară. Totuşi, vârtejul nu şi-a schimbat  forma şi nici nu s-a deplasat în decursul timpului. Aşa că au decis să cerceteze  fenomenul şi au lansat un balon meteorologic garnisit cu echipamente de măsurat  viteza vântului, temperatura şi umiditatea. Dar balonul s-a ridicat imediat şi a  dispărut brusc în ceaţă.
După un timp, cercetătorii au adus balonul la  sol cu ajutorul frânghiei legate de acesta.  Surprinderea a venit din  măsărătorile citite pe aparate: cronometrul balonului arăta 27 ianuarie 1965,  adică cu 30 de ani în urmă. Experimentul a fost repetat de câteva ori după ce  s-au asigurat că echipamentul balonului era în bună stare de funcţionare. Dar de  fiecare dată ceasul arăta o dată cu 30 de ani în trecut. Fenomenul a fost numit  „poarta temporală” şi a fost raportat la Casa Albă.
Se presupune că acel  vârtej de deasupra polului sud este un sui-generis tunel al timpului ce permite  tecerea în alte dimensiuni temporale. Mai mult, s-au demarat programe de  trimitere a oamenilor în timp. CIA şi FBI se luptă pentru a controla proiectele  care vor schimba cursul istoriei. Nu există încă nici o recunoaştere oficială a  autorităţilor federale americane.” (1)
Prin anul 2000, americanii au  demarat, în secret, excavarea unei zone în care a fost descoperit o structură  veche de peste 12.000 de ani! După ce observatorii militari americani, şi nu  numai,au observat transportul unor dispozitive robotice către acea zonă, între  care şi gigantica maşină sfredelitoare „Subterrene”, au început să-şi pună  întrebări. Această maşinărie este alimentată cu energie atomică, capabilă să  străpungă cele mai dure roci de pe suprafaţa pământului şi să efectueze  adevărate explorări subpământene.
Aşa au început americanii să facă excavaţii  sub gheaţa arctică din acea zonă. Interesant este faptul că, aproape imediat, au  avit loc apariţia unor anomalii magnetice puternice în zonă, răspândite cu  repeziciune până în vecinătatea bazei ruseşti Vostok, tot în Antarctica.
În  anul 2001, în zonă au avut loc câteve evenimente care nu au putut fi ţinute  secrete. Veştile despre sosirea unui echipaj medical de urgenţă pentru a trata  personalul ce lucra sub gheaţa arctică s-au răspândit cu repeziciune. Mai multe  nu s-a putut afla. A fost perioada în care întreaga regiune a fost szguduită de  un cutremur destul de puternic (puţin peste 6 pe scara Richter), fapt neobişnuit  pentru această regiune.. Seisomologii au localizat epicentrul cutremurului chiar  în locaţia bizarei maşinării de sub gheaţă.
Toate aceste evenimente au ajuns  la urechile oamenilor de ştiinţă, liderilor politici, lucrătorilor din  mass-media şi chiar a unei părţi din opinia publică. Cu toate că autorităţile  americane au cenzurat orice informaţie cu privire la descoperirea respectivă.   „Unele ţări europene chiar au protestat faţă de lucrările de excavaţie  întreprinse de armata SUA…Nicole Fontaine, fost preşedinte al Parlamentului  francez, chiar a declarat următoarele; „Dacă armata americană a construit ceva  acolo, ea violeat Tratatul internaţional privind Antarctica. Dacă nu, trebuie să  vedem despre cde este vorba. Poate fi ceva ce are o vchime de cel puţin 12.000  de ani, ce a fost acoperit de gheţurile Antarcticii. Aceasta ar reprezenta cea  mai veche structură artificială de pe planeta noastră. Pentagonul trebuie să  dezvăluie ceea ce ascunde.” (1).
Lucrurile au început să se precipite, şi…au  avut loc evenimentele teroriste de la 11 septembrie 2001, atacarea  Afhganistanului, apoi a Irakului. De fapt, a început „războiul împotriva  terorismului”. Atenţia întregii lumi a fost deviată spre aceste evenimente.  Într-un articol anterioa am precizat, cu date concrete, că au fost  auto-atentate! Deoarece în acestă lume, care a devenit într-adevăr nebună, orice  este posibil!
Deci atenţia a fost abătută de la excavaţiile din Antarctica.  Şi totuşi…în noiembrie 2002, o echipă de televiziune din California a pornit  spre locul misterios din Antarctica, pentru a face cerectări. Întreaga echipă a  dispărut într-un mod misterior!În căutarea lor au plecat câteva echipe de  salvatori din trupele speciale SEAL, ale Marinei Americane. Una dintre echipe a  descoperit o înregistrare video al echipei de televiziune. Înregistrarea redă  prezenţa uneui artefact uriaş, aflat sub gheaţă. De fapt, o maşinărie  preistorică, probabil de origine extraterestră. Pentru scurt timp, pe site-ul  postului de televiziunea din California a apărut o scurtă declaraţie de presă,  din care citez: „Guvernul SUA a spus că va încerca să blocheze difuzarea unei  înregistrări video găsit de echipele de salvatori SEAL în Antarctica,  înregistrare ce conţine dovada unei decsoperiri arheologice masive ce s-ar afla  la 3 kilometri sub gheaţă.” Apoi site-ul a fost şters!!
Oare să existe vreo  legătură între acel „tunel al timpului” şi ciudata maşinărie vechje de 12.000 de  ani? Este o descoperire extraordinară care trebuie să fie pusă în slujba  omenirii. Din nou se confirmă un lucru cert: Elita mondială deţine controlul  asupra tuturor descoperirilor importante ale omenirii…

de Teodor FILIP

Sursă: 1.  http://piatza.net

Acest articol a fost publicat în STIATI CA... și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s