SATANISMUL UN PERICOL PENTRU TINERET

SATANISMUL UN PERICOL PENTRU TINERET

Satanismul modern este o filozofie bazată pe Biblia Satanică și pe Biserica lui Satan, fondată de Anton Szandor LaVey. În această filozofie, Satan devine un simbol pozitiv, arhetip al sinelui și al egoismului. Deși este asociată în cultura populară cu ritualuri ce au în prim plan violența și cruzimea, filozofia Bisericii Satanice are la bază următoarele caracteristici:

Individualismul fundamental, bazat pe conceptul nietzschean că individul este singurul responsabil pentru viața sa și că trebuie să se ridice peste perceputa conformitate a maselor pentru a găsi o cale în viață. În acest sens, satanismul fiind influențat de libertarianism, LaVey declară că „sataniștii sunt născuți nu făcuți… au o boală numită independență”. De asemenea, sataniștii se opun religiilor care plasează oamenii într-un raport de subordonare față de zei (creștinismul, islamul, iudaismul etc.).

Denumirea curentului satanist modern pornește de la „Satan”, adversarul spiritual al demiurgului din tradiția religioasă iudeo-creștină, nume folosit pentru a simboliza respingerea de către sataniști a principiilor majore ale religiilor iudeo-creștine.

Simbolul Satan – în satanismul modern nu este zeu, ci doar un simbol pentru dumnezeu, care la rândul lui este performat și satisfăcut de satanistul însuși. LaVey propune că toți zeii sunt creații ale credincioșilor și că în acest fel venerația zeilor este prin extensie, venerația creatorului acestor zei (credinciosul). O dogmă a satanismului modern este: „Eu sunt dumnezeul meu”. Cel mai important eveniment din calendarul satanic este ziua de naștere a credinciosului, aceasta reprezentând și nașterea dumnezeului său. Un fapt surprinzător despre satanismul modern este că Satan, perceput ca „diavol” în cultura populară, nu este venerat, fiind considerat doar un arhetip literar care este un exemplu de opoziție față de umilință și credință. În filozofia laveyană, cultul „diavolului” este văzut ca fiind doar o inversare a creștinismului și o înțelegere greșită a satanismului.

Satanismul este împărțit în doua categorii principale:

  • Satanismul Tradițional care se preocupă de schimbarea evoluției noastre și a societăților in care trăim – creând, de fapt, o nouă specie umană și o civilizație care să corespundă acestui nou tip de ființă umană .
  • Satanismul Modern care promovează individul și nu faptul că omul este nesemnificativ, slab și dependent de supranatural. Ei consideră că apartenența de supranatural și implicit de o Biserică, presupune mult prea multă bătaie de cap având în vedere că „Nimic nu este real (Totul este permis)” (Phil Hine, Magia Haosului). Satanistul Modern nu neagă munca strămoșilor noștri precum face un fanatic, ci el îmbrățișează fiecare idee valoroasă, cultura și magia, dar refuză să fie condus de legile unui „preistoric” (ex. Iisus).

Valorile satanismului sunt în satanist drept pentru care ritualurile sataniste afirmă puterea simbolului satanic în inteligența, istețimea și cultura individului.

 Satanismul reprezintă venerarea lui Satan?

Venerarea lui Satan nu este o parte esențială în satanism. Nu trebuie să îl venerezi pe Satan pentru a fi un satanist. Ideea din spatele satanismului este să devii cât mai bun și să faci ceea ce te face fericit și te binedispune. Atât timp cât urmezi calea satanistă în viață, te poți numi satanist.

Satanismul modern este venerarea propriei persoane. Termenul „satanist” a fost prima dată atribuit în Evul Mediu tuturor oamenilor care aveau o religie diferită de cea catolică. Era un termen folosit pentru descrierea celor care venerau un alt zeu, a celor care venerau pământul, natura, pe ei înșiși sau orice nu era creștin.

Satan a fost creat de celelalte religii pentru a da o definiție a tot cea ce este „rău”. Acest „diavol” a fost creat pentru a reprezenta așa-zisele păcate ale oamenilor. Conform acestor religii, Satan reprezintă distrugerea.

Pe de altă parte, este un alt ego al lui Satan, numit Dumnezeu. Ca și Satan, Dumnezeu are multe nume, depinde de religie și perioadă. Acest Dumnezeu reprezintă tot ceea ce este bun în oameni, toate lucrurile bune pe care le pot face pentru alții. Acest Dumnezeu ar trebui să reprezinte creația.

Pentru un satanist modern, Satan nu este altceva decat o forță a naturii. Satan nu este considerat o zeitate. Această forță este considerată partea întunecată a naturii. Această „parte întunecată” nu reprezintă neapărat răul, ci doar o parte neexplorată a naturii. Satanismul nu cere venerarea lui Satan, nu îți cere nici măcar să crezi într-o zeitate. Depinde de individ să aleagă ce nivel i se potrivește cel mai bine.

                      Biserica lui Satan

  • este o organizație care practică satanismul modern după Biblia Satanică scrisă în 1969 de Anton Szandor LaVey
  • a fost fondată în San Francisco, California de către Anton Szandor LaVey  Înaltul Preot al Bisericii până la moartea sa, în anul 1997

În anii 1950, Anton LaVey a format un grup numit Ordinul Trapezoidului, care mai târziu a devenit conducerea Bisericii Sataniste. În primul an de existență a Bisericii, Anton LaVey a atras atenția presei oficiind o căsătorie satanistă a Judith-ei Case cu jurnalistul John Raymond.

Biserica lui Satan a fost menționată în:

  • literatură și presă de-a lungul anilor 1960 și 1970
  • subiectul unui întreg documentar, Satanis 1970.
  • filmul lui Luigi Scatini Angeli Blanca, Angeli Negra, lansat în Statele Unite ca Witchcraft 1970.

LaVey a apărut în filmul lui Kenneth Anger Invocation of my Demon Brother.

 Cele Noua Afirmatii ale satanismului modern

Afirmatiile Sataniste preluate si traduse din Biblia Satanista scrisa de Anton Szandor LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste ( C.o.S. – Church of Satan ). 1. Satana reprezinta indulgenta, in loc de abstinenta!

2. Satana reprezinta existenta vitala, in loc de promisiuni spirituale irealiste!

3. Satana reprezinta inteligenta pura, in loc de ipocrizia in care oamenii se complac!

4. Satana reprezinta bunatate pentru cei ce merita, in loc de dragoste irosita pe ingrati!

5. Satana reprezinta razbunare in loc de intoarcerea celuilalt obraz!

6. Satana reprezinta responsabilitate pentru responsabili in loc de ingrijorare pentru vampiri psihici!

7. Satana reprezinta omul ca un animal printre animale; uneori mai bun, alteori mai rau decat cele ce merg pe patru picioare, si care datorita <> a devenit cel mai vicios dintre ele.

8. Satana reprezinta toate asa-zisele pacate, pentru ca ele duc la multumirea fizica mentala sau emotionala!

9. Satana reprezinta cel mai bun prieten al Bisericii, pentru ca a tinut-o in afaceri in tot acest timp!

  Cele Unsprezece Reguli ale Pamantului

Regulile Sataniste sunt preluate si traduse din Biblia Satanista scrisa de Anton Szandor LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste ( C.o.S. – Church of Satan ).

1. Nu-ti da opiniile sau sfatul decat daca esti rugat.

2. Nu-ti povesti necazurile altora decat daca esti sigur ca acestia vor sa le auda.

3. Cand te afli in lacasul altuia arata-i respect, altfel nu te duce acolo.

4. Daca un invitat in lacasul tau te enerveaza, trateaza-l cu cruzime si fara mila.

5. Nu face avansuri sexuale decat daca ai primit semnalul de imperechere.

6. Nu lua ceea ce nu-ti apartine decat daca este o povara pentru cealalta persoana si aceasta cere sa fie eliberat de povara.

7. Recunoaste puterea magiei daca ai folosit-o cu succes pentru ati indeplini dorintele. Daca negi puterea magiei dupa ce ai chemat-o cu succes, vei pierde tot ce ai obtinut.

8. Nu te plange de nimic din ceea ce nu esti implicat direct.

9. Nu face rau copiilor mici.

10. Nu ucide animale neumane decat daca esti atacat sau pentru mancarea ta.

11. Cand mergi pe teritoriu deschis, nu deranja pe nimeni. Daca cineva te deranjeaza, roaga-l sa se opreasca. Daca nu se opreste, DISTRUGE-L.

12. Nu striga in ajutorul ei ve-i avea numai de suferit . Si daca o faci ve-i roagate sa scapi.

             Cele Noua Pacate Sataniste

Pacatele Sataniste preluate si traduse din Biblia Satanista scrisa de Anton Szandor LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste (C.o.S. – Church of Satan).

1. Prostia – prima pe lista pacatelor sataniste. Pacatul principal in satanism. Este pacat ca prostia nu e dureroasa. Nu mai poate fi vorba doar de ignoranta intr-o societate care creste considerabil in stupiditate. Aici se incadreaza si cei care isi urmeaza drumul tinand cont de absolut tot ce li se spune. Mijloacele de informare promoveaza o prostie cultivata ca atitudine, care nu este doar acceptata ci si laudabila. Satanistii trebuie sa invete sa vada prin ‘trucuri’ si nu-si pot permite sa fie atinsi de prostie.

2. Infatuarea – o astfel de atitudine poate fi iritanta si nu este in conformitate cu Legile fundamentale ale Magiei Inferioare. La egalitate cu prostia, prin modul in care sunt pastrati banii in circulatie in zilele noastre. Natura fiecaruia impune un anumit sentiment de superioritate indiferent daca acesta este justificat sau nu.

3. Solipsismul – [doctrina filozofica conform careia eul si perceptiile sale constituie singura realitate existenta]: poate fi foarte periculos pentru satanisti; a te destainui cuiva care este de departe in dezacord cu tine. Este greseala de a astepta ca oamenii sa te rasplateasca cu aceeasi consideratie, politete si respect, pe care tu le-o oferi in mod natural. Asteptarile tale vor fi in zadar. In schimb, satanistii trebuie sa lupte pentru dictonul : ‘ “Fa celorlalti ceea ce iti fac si ei tie“. Este o preocupare pentru majoritatea dintre noi si solicita vigilenta constanta pentru a nu cadea prada iluziei ca toti sunt ca tine. Cum s-a mai spus, unele utopii ar fi ideale intr-o natiune de filosofi, dar din nefericire (sau poate din fericire, din punct de vedere Machiavellian) suntem departe de acel punct.

4. Autoamagirea – Este prezenta si in cele 9 afirmatii satanice, dar merita sa fie mentionata si aici. Este un alt pacat important. Nu trebuie sa omagiem nici una din vacile considerate sacre, tinand cont si de rolurile pe care suntem nevoiti sa le jucam noi insine. Singura data cand trebuie folosita propria inselatorie este atunci cand intervine distractia, si suntem constienti de ceea ce facem. Dar atunci nu mai poate fi vorba de autoamagire!

5. Conformismul – evident, din punct de vedere satanic. Este bine sa te conformezi dorintzelor altuia, daca in final vei beneficia tu. Dar numai prostii urmeaza ‘turma’, lasand o entitate impersonala sa dicteze. Cheia este sa-ti alegi cu intelepciune Stapanul, decat sa te lasi inrobit de nascocirile majoritatii.

6. Lipsa de perspectiva – Din nou, acest pacat poate aduce multa suferinta pentru un satanist. Niciodata nu trebuie sa pierzi din vedere cine esti, ce esti si ce amenintzare poti fi prin simpla ta existenta. Noi facem istoria acum, in fiecare zi. Pastreaza intotdeauna in minte o ampla imagine istorica si sociala. Aceasta este o cheie estentiala atat in Magia Inferioara cat si in Magia Superioara. Observa structura si imbina lucrurile dupa bunul plac. Nu te lasa niciodata constrans si intelege ca actiunile tale se desfasoara pe un nivel total diferit de restul lumii.

7. Uitarea trecutului Ortodoxieifii constient ca aceasta este o metoda de indoctrinare fortata a lumii prin acceptarea a ceva nou si diferit, cand de fapt acest lucru a fost deja acceptat pe scara larga, iar acum imbraca o alta forma. Se asteapta de la noi sa laudam excesiv geniul Creatorului, si sa uitam de original. Astfel societatea tinde sa devina dispensabila.

8. Orgoliul Neproductiv – Cel de-al doilea cuvant prezinta importanta majora. Orgoliul nu dauneaza, pana in momentul in care incepi sa arunci copilul odata cu apa de baie. Regula Satanismului este: daca merge pentru tine, foarte bine. Cand inceteaza sa mai mearga, te trezesti incoltit si singura cale de scapare este sa spui: ‘ Imi pare rau, am facut o greseala, sper ca o putem rezolva cumva‘ , atunci spune-o.

9. Lipsa de estetica – Este aplicatia fizica a Factorului de Echilibru (vezi Biblia Satanista ). Estetica este importanta in Magia Inferioara si trebuie cultivata. Este evident ca nimeni nu poate obtine bani folosind standardele clasice de frumusete si astfel apare descurajarea in aceasta societate de consum; dar un ochi bine dezvoltat pentru frumos, pentru echilibru, este un instrument satanic esential si eficace care trebuie sa fie folosit. Nu este vorba despre ceea ce ar trebuit sa fie placut, ci despre ceea ce este placut. Estetica este ceva personal, reflecta propriul caracter, dar exista si sensuri universal-valabile ale placutului si frumosului care nu pot fi negate.

SURSA   http://ro.wikipedia.org/wiki/Satanism

DIN FAPTELE SATANISTILOR

Sataniști ruși condamnați pentru
ucidere rituală și canibalism

Şase tineri satanişti ruşi au fost condamnaţi astazi, luni 26 iulie 2010, la termene de până la 20 de ani de închisoare pentru uciderea rituală a patru adolescenţi,în 2008, într-o pădure, conform presei locale. Cei şase inculpaţi, dintre care patru minori la acel moment, au fost condamnaţi pentru”uciderea a patru persoane, în scopul ritualului de iniţiere, profanare şi furt”, se arată într-un comunicaTribunalului Regional Iaroslavl (nord-est).
Conform Komsomolskaia Pravda, tinerii nu s-au oprit la uciderea victimelor ci au demonstrat chiar practici crude, canibalice, pe seama acestora. Crimele au fost comise în iunie 2008 şi rămăşiţele victimelor au fost descoperite în luna august
a aceluiaşi an. Liderul grupului, Nikolai Ogolobniak, a fos condamnat la 20 de ani de închisoare, iar ceilalţi cinci complici au fost condamnaţi la pedepseîntre 8 şi 10 ani. Un al şaptelea membru al grupului a fost considerat iresponsabil şi obligat la un tratament psihiatric. Procesul a avut loc înspatele uşilor închise, având în vedere natura infracţiunilor şi implicarea minorilor.

www.lacasuriortodoxe.ro

Noul Mucenic, parintele Ioan Karastamatis, s-a nascut in anul 1937 in satul grecesc Apikia din insula Andro a fost ucis miseleste de satanisti.

La varsta de 20 de ani pleaca in America, iar mai tarziu isi intemeiaza o familie. Este hirotonit preot si timp de 10 ani lucreaza cu ravna apostolica in Alaska, unde slujeste in mai multe sfinte locasuri. Vine in Santa Cruz, la biserica Sfantului Prooroc Ilie, pe care o restaureaza si o sfinteste, devenind centrul de cateheza ortodoxa pentru toti cei din aceasta regiune, in care oamenii erau indepartati de Dumnezeu si de Biserica.

Parintele Ioan era simplu in comportamentul sau. Isi iubea enoriasii, iar usa casei lui era mereu deschisa. Chiar si noaptea, daca il cauta cineva era primit inauntru. Propovaduia cu multa inflacarare, Il iubea pe Dumnezeu si dorea ca toti sa-L iubeasca. Mergea prin parcuri si vorbea cu oamenii care nu stiau nimic despre Dumnezeu ori umblau pe cai ratacite ori erau evrei.

In satul natal al parintelui Ioan din insula Andro, are loc o minune cu crinii albi si bine mirositori, care sunt florile Maicii Domnului. Cand crinii infloresc, ii dezradacineaza si ii aseaza in biserica Preasfintei, la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Mai tarziu, dupa cum e si firesc, frunzele si florile se ofilesc si cad, ramanand doar tulpina uscata. Sunt lasati asa in fata icoanei, iar in postul Maicii Domnului, crinii incep sa inmugureasca si sa infloreasca. La sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului crinii sunt deja infloriti. Acest lucru se repeta in fiecare an. Parintele Ioan, cand a revenit pentru putin timp in Andro, i-a cerut staretului Dorotei cativa crini uscati pe care i-a asezat in biserica sa din Santa Cruz, la o icoana a Preasfintei, iar la praznicul Adormirii Maicii Domnului, in chip minunat au inmugurit si inflorit. Lumea a inceput sa se intareasca si mai mult in credinta si sa aiba mai multa evlavie la Preasfanta.Parintele Ioan avea un suflet sensibil si frumos. Se emotiona profund cand citea din minunile Maicii Domnului si din Vietile Sfintilor. A scris si poezii religioase pline de sensibilitate si evlavie. De mic copil mergea la manastirea Sfantului Ierarh Nicolae din Andro, pe care il iubea nespus de mult. O icoana a Maicii Domnului din aceasta manastire incepuse a izvori mir, fapt ce l-a determinat pe parintele Ioan sa vorbeasca cu ravna dumnezeiasca despre minunile Maicii Domnului, iar multi oameni de diferite confesiuni au devenit ortodocsi.

Acest lucru a deranjat pe unele persoane, care au inceput sa-l ameninte la telefon si prin scrisori, ca sa inceteze a mai predica. Insa parintele Ioan devenise si mai inflacarat, zicand: „Cat ochii mei au apa Il voi propovadui pe Hristos si Ortodoxia”. Ii sfatuia pe credinciosi sa se fereasca de capcanele antihristului si de insemnele acestuia. Atunci, amenintarile telefonice la adresa vietii lui devenisera tot mai intense, dar parintele Ioan nu tinea cont de nimic. Pe 17 mai 1985, seara, l-a telefonat pe staretul Dorotei si i-a cerut informatii despre minunile Preasfintei – Izvoratoarea de mir, deoarece dorea sa faca o predica pentru Duminica. In ziua urmatoare, parintele Ioan era singur acasa, impreuna cu fiul sau Fotie. Preoteasa era plecata impreuna cu fetita lor Maria. Baiatul iesi pentru putin afara cu prietenii sai, iar parintele Ioan se duse in biserica, ca sa-si termine predica. Copilul s-a intors acasa mai tarziu si a vazut ca tatal sau lipseste. Ingrijorat, baiatul s-a dus sa-l caute la biserica. Acolo, a fost pus in fata unei privelisti cumplite: tatal sau era macelarit si de nerecunoscut. Fusese lovit in cap cu ciocanul, iar trupul ii fusese macelarit cu cutitul. Dupa cum a constatat politia, pentru ca se zvarcolea, i-au luat crucea de la gat si l-au spanzurat cu lantul acesteia. Sangele i s-a scurs din rani pe podeaua Sfantului Altar. Ucigasii au folosit sangele pentru a-si scrie lozincile si cifra 666 pe peretii bisericii. Fericitul parinte a suferit martiriul in locul unde fusese fotografiat cu crucea in mana, parca profetind ceea ce avea sa urmeze.

Inainte de moartea martirica a parintelui Ioan, au avut loc trei intamplari minunate:

1. Crinii infloriti ai Preasfintei, cu o saptamana inainte de martiriu, s-au ofilit toti deodata si de atunci nu au mai inflorit niciodata.

2. Icoana Maicii Domnului a lacrimat, si inca se pot vedea urme pe icoana.

3. In cele trei Duminici dinaintea martiriului, pe durata Sfintei Liturghii, fata parintelui Ioan i se lumina si apoi i se intuneca. Acest lucru l-a observat baiatul sau, dar tatal lui i-a poruncit sa nu dezvaluie la nimeni.

Politia a demarat cercetari pentru identificarea criminalilor si au gasit trei persoane: un barbat, o femeie si fiul barbatului. Erau satanisti. In timpul arestarii, femeia si barbatul au murit, deoarece, dupa ce l-au ucis pe parintele Ioan, au baut venin de cobra, iar tanarul si-a pierdut mintile, ne mai putandu-se scoate nimic de la el.

Crime sataniste zguduie Italia

de Livia Cimpoeru Evenimentul Zilei

Un procuror italian a tras un semnal de alarma referitor la inmultirea sectelor sataniste in Italia dupa ce, in cursul weekend-ului, politia a descoperit cadavrele a doi adolescenti ucisi cu bestialitate in timpul unui ritual satanic de sacrificare.

Chiara Marino, de 19 ani, si Fabio Tollis, 16 ani, dati disparuti din ianuarie 1998, fusesera vazuti pentru ultima oara parasind o pizzerie alaturi de citiva membri ai formatiei lor de muzica rock heavy metal “Bestie di Satana” (Fiarele Satanei). Trupurile lor au fost gasite intr-o groapa sapata la o adincime de doi metri, linga orasul Busto Arsizio, in nordul tarii.

Politistii au emis mandate de arestare pentru patru membri ai trupei sub acuzatia de crima rituala.
“Este vorba de niste crime de o mare cruzime si salbaticie, comise cu intentia de a provoca durere extrema prin activitatea rituala, ceva ce n-am mai vazut de-a lungul intregii mele cariere”, a declarat seful echipei de investigatii, procurorul Antonio Pizzi.

Dupa cit se pare, Chiara Marino si Fabio Tollis au murit in timpul unui ritual alimentat de efectul cocainei, adolescenta fiind ucisa sub luna plina, cu un cutit infipt in inima. Tollis, membru al trupei, a fost ucis cu un ciocan care i-a zdrobit capul, dupa ce a incercat sa-i impiedice pe ceilalti membri ai trupei sa o ucida pe Chiara Marino.

Dupa cit se pare, fata a fost omorita deoarece prietenilor ei satanisti le intrase in cap ideea ca este reincarnarea Fecioarei Maria.

Morti suspecte in anturajul unui lider

Crimele au oripilat intreaga Italie, toate ziarele dind detalii despre luminarile negre si craniile de tap care decorau dormitorul tinerei Marino, dar si amanunte despre violentele sexuale la care se pretau membrii cultului satanist. Temerile sint cu-atit mai mari cu cit dubla crima rituala nu pare sa fie un incident izolat.

Unul dintre presupusii criminali se afla deja in spatele gratiilor, fiind incarcerat pentru ca si-a ucis o fosta logodnica. Politia presupune ca Andrea Volpe, liderul trupei rock, si-a ucis logodnica deoarece aceasta aflase despre cele doua crime rituale.
Totodata, politia a redeschis niste dosare referitoare la moartea suspecta a patru persoane din anturajul aceluiasi Volpe. Una dintre acestea a murit in urma unei supradoze de droguri. Un alt barbat, despre care anchetatorii cred ca a luat parte la crimele rituale, a fost ucis intr-un accident de masina.

Un al treilea a fost descoperit mort, spinzurat de un stilp de electricitate, in timp ce un al patrulea a fost gasit carbonizat intr-o masina complet arsa.
In Italia se presupune ca exista circa 5000 de membri au cultului satanist, un sfert dintre acestia fiind tineri cu virste cuprinse intre 17 si 25 de ani. Potrivit specialistilor, virsta initierii in satanism este din ce in ce mai mica, iar cele mai multe secte se gasesc in nordul Italiei, unde comuniunea familiala traditionala s-a destramat din cauza migratiei fortei de munca

UNDE SE INTALNESC SATANISTI.

Stim de intruniri pe faleza in Constanta. Intr-un loc numit Baza” din Braila si asa mai departe. Fiecare oras mare are rockeri satanisti. Acestia consuma alcool si droguri fiind tare suparati asa ca se gasesc in  ”bombele” locale din fiecare oras. Barurile cu bere ieftina si buna, periferia orasului in general.

comentarul meu

Cea ce fac satanisti nu este bine.Pana la urma daca nu vor sa se indrepte treaba lor, Dumnezeu ne-a creat liberi si nu forteaza pe nimeni sa vina la El.Cei ce sunt satanisti sa se satanizeze in biserica lor si sa ne lase in pace pe cei ce avem bloguri ortodoxe si sa nu atace daca nu au fost atacati.

Acest articol a fost publicat în VICLENIA DEMONILOR și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s